2008 Kasım Anneleri

bizde niye çıkmıyo bu dişler yaa.çok geç mi kaldı acaba ??? doktor 2 yaşına kadar gram almasa olur dedi.o yüzden yemiyo diye dert etmiyorum.zaten kilo iyi değil.bizim başımız beladaa (

Ya geç çıksın ki geç çürüsün.Eşim erken çıkarmış 5 aylık filan, 3 yaşında önler dökülmüş Yalnız bir güzelliği var, çok şeyi yedirme imkanımız olacak:)Yerse ...

yasminim ne zordur şimdi..kuzuşum çabucak çıkarır dişlerini inşallah..
bizimde altta 2 tane ve üstte 3 tane olmak üzere 5 tane dişimiz var..biraz geç çıkartıyoruz dişlerimizi:))

Çok canı acıyo.Sevdiği bişeyi görünce heyecanlanıyo, yemek istiyo.Bir lokma alıyo ağzına başlıyo bağırmaya.Su içiriyorum hemen yavruma.Gece çığlık atıyo tekrar dalıyo. Bir de kuru öksürük var.Aşkım zor durumda(

ayyy yazık anılıma yaaa .inşş hemencecik çıkar da biter bu işkence(

İnşallah Derinim.Yaza kavuşsak ne güzel olurdu.Hastalıklar bitecek, dişler tamamlanacak inşallah.Dişlerde bu kadar zorlanmamıştık.Gerçekten köpek dişleri zor çıkıyomuş.Umarım diğer tontişlerin hemencecik çıkar..

Günaydın yavriler a.s.
yine uykusuzuz okuduğum kadarıyla,aynen bende uykusuzum mirmirmirmir
bizde de daha köpek dişi yok,4 allta 4 üstte toplam 8 kesici,2 şer altta ve üstte olmak üzere 4 azımız var.Bakalım sıradaki dişhangisi olacak,yakında gelecek gibi çünkü ishal ve pişik oldu Okyanus,diş öncesi hep böyle oluyor

Saphişim sırada köpek dişleri var.Anılda ishal ama hafif.Pişik pek olmuyo mazallah.. Bizim 3 tane küçük azı çıkmıştı.Köpekler patladı ve zor çıkıyokafamçokkarıştı

slm kızlar

yeni uyandım daha:) sabah piroş öksüre öksüre uyandı yavrum bide balgam var öyle oluncada midesi bulanıp kusuyo yavrum 1 kaç gündür kusmuyo ama heran kusucak gibi sanki
şu öksürüğü geçseydi.....

yasmincim anılda öksürüyomuş heralde geçmiş osun
öksürük çok zor yaa içi parçalanıyo sanki öksürürken

selam kızlar ;

süper bi gece geçirdik çok güzel uyumuşum ,gece melis bi kere uyanmış ,babası uyutmuş geri ,hiç haberim yok ,10 da uyandık ,kahvaltımızı yaptık melisle ,çok güzel domatesli peynirli omlet yaptım ,bir iştahla yedik meloşumla geldim buraya ,kızım yeni aldığım legolarıyla oynuyor şu anda ..

hafta sonu ablamlar la birlikte annemdeydim ,başım şişti 3 çocukla ,çok zor yaa gerçekten ,birde babam atölyede ablamın büyük kızına mutfak yaptı ,bütün gün oynadılar ,dolapların içine girip girip çıktılar ,meliste kendini adamdan sayıyo yavrum o da oynuyo :)) kızlar koşuyo bu da peşlerinden ,çıldırdılar resmen ..

piroşcum hoşgeldin canım ,geçmiş olsun kuzuya da .öksürük çok fena gerçekten ,umarım çabuk geçer ..

tünaydın kızlar..

yasminim bizde öyle bir gece geçirdik...sürekli çığlık attı..ağladı..sabah 5 te calpol verdim ama nasıl??

1 saat sonra etkisi oldu da sanırım 11,e kadar uyumuşuz...

dişleri patlamış ama ben bakamıyoruım..açtıp baktırmıyor..

bizim de 8 dişimiz var..azılar çıksada onlarla çiğnese biraz diyorum..

güliz hayırlısı olsun cnm..

kızlar şu sayfanın altında etiketler kısmı varya..eskşden orada bizim de ismimiz var ,herkesin vardı yani..

şimdi neden yokki??neye göre olmuş onlar acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…