2008 Kasım Anneleri

piroşada geçmiş olsun.ökrüsük çok kötü gerçekten yaa.o öksürdükçe insan kendinden nefret ediyo yani en azından ben öyle oluyorum.çok suçlu hissediyorum kendimi o an

ayy sedoşum resimleri burayada koymuş soğolun şekerler güzel yorumlarınız için çok öptüm sizi saphiracım inanki giripte okumaya bile fırsatım olmuyo açıp hemen kepatıyorum actıgım gibi duru tepeme çıkıyo bide annemde kalıyoruz bayadır burdada internet tv ye baglı açınca duru tv yi kapatıyo klavyeye saldırıyo( yasmincim duruyu almadan gittik ananesi baktı kuzuma aslında ben çok istedim almayı ama gündüz ewde değildik gittiğimiz yerde duru 15 dakka uyudu sesten uyandı akşamda uykusuzluktan deli gibiydi huysuzdu eşimde sedaların yeni ewini zaten bilmiyorz yol tarifi fln alcaz duru arabada durmaz mızmızlanır bırakalım dedi almadı babiş( hee bide sigare gibi gözüken sey cipsti canım ardadan pek yiyemesektee biz resim cekilirken arda bey heryeri cips yapmakla uğrasıyodu:)) sigarayı içilirmi kız yoksa küçücük bebenin yanında

seda fotoları buraya da mı koymuş ,ben görmedim ,face de gördüm valla ,çok güzel çıkmışsınız canlarım ,beğenilerimi orada ilettim zaten :))
ben sedanın evinde sigarayı mutfak camında sarkarak içtim ,evde de zaten mutfaktan başka yerde içmem aslaa..

piroşa ve cici anasına çok geçmiş olsun

kız yasemin varyaaa sen ömür boyu tapılacak kadınsın he bayılıyorum sana ve hayattaki olumlu haline

başka ne vardı kafam dağıldı

eylül hanım eylül hanımmmm nasıl oldunuz kendinize gelebildiniz mi? test konusunda hala ısrarcımısınız?

çok sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için
yasmincim çok hırıltılı değil nefesi ama arada sesi çatallı çıkıyo öksürükten
uyandı piroşum bişeyler yediriyim ben kuzuya

selaam güzeller çilek kafalı geçmiş olsun canım yaa allah korusun
sedacım çok güzel çıkmışsınız myseverde aynı şekilde ve onların cips olduğu bariz belli yani
başka ne vardı hatırlamıorum

tünaydın güzeller
hasta olan tüm bebişlerime geçmiş olsun
ne kadar çok var gene bu aralar
bizde gittik doktora boğaz enfeksiyonu varmış aşkımda öksürüyo ama ciğerlerinde bişey yokmuş antibiyotik peditus ve illiadin sprey verdi kendi doktorumuzu aradık onay aldık başladık bakalım inşallah düzelir

eylül hanım eylül hanımmmm nasıl oldunuz kendinize gelebildiniz mi? test konusunda hala ısrarcımısınız?

canikom yok ki bişey eminim dedim ya ,yani bir insan bilir yani ne yaşadığını :kedi: yok eminim o yüzden 3 tl mi sokağa atmıyom şimdi üstüne 2 daha koyar cigara alırım

SELAM iyi haftalar kızlar
gülizciminşallah hayırlısı olur ilk başta insanı bu düşünce çok tedirgin ediyor ama sonradan çok güzel ve eğlenceli geliyor yeniden hamilelik ve yeniden mini mini bir bebek ama kızlar yaş problemi olmayan bence biraz daha beklemeli bu benim fikrim en azından alt açma derdi uyku problemleri ve tabiki yemek problemleri son bulana kadar ben çok istifra ettiğim için mertin kakasını temizlemek ve yemek yedirmek çok zor geliyor hamileyken özellikle mert gibi uyuz ve kusan bebekleri onan annelr benim yaptığım yanlışı yapmayıp kondomla korunmasınlar daha tedbirli olmak lazımmış
evlat işte herşeylerine katlanılıyor bazen uyumadığı gecelerde gözlerim kayıpta keşke hamile olmasaydım dediğim oluyor ama yinede 2kuzum için çok heyacanlı ve mutluyum hihoyyyt

beyaz melekçim ve darkçım sizlere yeni dönemde başarılar sabırlar dilerim inşallah güzel bir 2dönem geçirirsiniz

sapişim senide çok cesur gördüm yawrummm ama sen başarırsın tatlım

miniğim abla derken belki seni kastetmiyordur tatlım her yeni öğrendikleri kelmelere takılıp günlerce başka birşey sölemiyorlar aslında mert eskiden daha çok şeylerdi veya söylemeye çabalardı şimdi hiç öle bir çabası yok aksine anne baba demez oldu dede diyor eşime babada aklına ne eserse bazen anane bazande heyyyy sadece heyy diyor bana hatta bizi tanıdığına bile şüpheliyim biz etrafında olsakta olmasakta o hayatına devam ediyor aramıyor gözleri bizi acaba doktorlamı konussam bak düşünce evhama kapıldım

krikocum ne dicem ya siz kondomla korunduğunuz halde nasıl oldu canım ya delik falanmıydı ve içine boşalma demişti doktorumuz eşime dışarı demişti sizde öle bi durum olmadı mı

bu arada bizimde üst iki azı dişimiz çıkmış ondan mıdır nedir off çok mızmız ya kızlar
cumartesi günüde resimlerle 100 hayvan kitabını aldım ama yüzüne bile bakmadı düzgünce
açtık falan sadece ilk sayfa ile ilgileniyor ama kitap çok güzel gerçekten umarım ilerleyen günlerde ilgimiz artar

Saolun fistuklarim eksik olmayin ..Bugün biraz daha inmis sisi aman insl.kalmaz hic.

Ayy gülizcim hadi hayirlisi canim senin icin.

bu arada selam hekeze,gece cok az uyudum tersi mdöndü he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…