2008 Kasım Anneleri

tünaydın kızlar foto yorumlarınız için teşekkürler
çitosum dileğim onlar sigara izmariti değil cipsti şekerler evdec sigara içirmiyorum ve ben zaten nefret ediorum ama eşim içio içen olursADA mutfakta camda içio :ıD
hasta bebişlere geçmiş olsun bizden bu kadar annem bende ara ara uğrarım örtüm hepinişzi

krikocum ne dicem ya siz kondomla korunduğunuz halde nasıl oldu canım ya delik falanmıydı ve içine boşalma demişti doktorumuz eşime dışarı demişti sizde öle bi durum olmadı mı

valla orasını bende bilmiyom tatlım delikmiydi ama adam geri çıkacaksa tam o zirve durumunda kondoma ne gerek var dimi dimi:kedi:
ya ben hiç hastalanmamıştım ya doktorum ilk hastalanmanda yasmine başlayabilirsin yoksa adetin iyice gecikir ayarını tutturamazsın dedi bana ilk hastalanmalarda spiral takılıyormuş bölece kondoma kaldık anlıycağın kullanmadan önce delik mi die şişirmek lazım sanırımkaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

kriko ne diyon bacım sen
şu kullandığın kondomun markası ne yanından bile geçmeyelim :)
ayrıca çatlak patlak falanmı çıktı anlamadımben

durex ti tatlım hani şu içinde çeşitli olanlarından sade meyvalı tırtıklı:kedi:bilmiyorumkismile ama bize hangisi yamuk yaptı bilemedim

gıızzzz yasmin elektirikli olanlarıdamı varmış bacım o nasıl oluyo hiç denemedik bak görünmüyon mu

canım öle diorsun ama erkeklerden gelen zevk suyu die boşalmadan önce gelen bi sıvı var
ondanda sperm oluyormuş canım o yüzden sanırım sizin ki delik deşik bişeymiş
biz her ok kullanıyoruz allah kaza bela vermesin:))

Aman ha deneme Krikitosum.Bak eleklisini denedin başına ne işler geldi:))

gııı yanlış okumuşum elekliymiş ooo
ama yinede bilmiyom ben elekli nasıl olur tırtıklıdan mı bahsediyon tatlım eğer ondan bahsediyor ben sevmemiştim onu hiç yara yapıyor zatennn amamman amma utanmaz oldum haaa

ayy geçen yanlışlıkla ok rötar die bi çeşiti var gitmişiz ondan almışız kociş baya zorlandı
gecelerimiz çok uzun sürdü:kedi: yani bilerek almadık ama çok memnun kaldık doğrusuboshayallersmile
şimdide sıcak temas aldık bizede pre dayanmıyor canuuum

Okeyden şaşmamak lazımmm..Bizim evde her çeşidi varrrrrbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile..Malum koca eczacı olunca öyle oluyo:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…