2008 Kasım Anneleri

birdaha kondomla korunmam valla tatlım markası ne olursa olsun kullanmaya mecbur bile olsam ilk önce şişircem delik mi bakçam :) daha sonrada ertesin gün hapı alcam işim garanti olsun bölece

benim şaşkolaz koca heo okey alırdı özdilekte bulamamıştık o zmna bitimiş durex almıştı hatırlıyorum o günü öff öff hemde çok net hatırlıyorum :::)))))

bu arada kadınlık bağlama die bişey var yaaa onu yapabilirmisiniz demiştim doktoruma 26 yaşından önce yapılamıyomuş malesef zaten bu bebet te oğlan ya eşim bebekler büyür 10 yaşına gelir birde kız bebek için kolları sıvarız yeniden diyormanyak mı insanın sinirine dokancak kelimeler seçiyor dayak istiyoo canı sanırım

selam güzeller,
herkese güzel bir hafta dileyerek başlıyorum..
anam bende tam konunun üstünemi geliyom hep..
balıklama atlıyorum konuya bende merak ettim elekli olanı hiç duymadım gıı her modelini aşağı yukarı biliozda o nasıl bişeymiş...
nese ben yine geçmişi bi dolanayımda geleyim..
kısss asortik kolay gelsin sanada..

alemsiniz vallaa:)) bende burda garip garip gülüyorumm millet bana bakıyoo.ayıp ama komik şeyler konuşulunca nasılda coşuyozz hey maşşalaahhh:)))

bu arada ne kadarllık oldu bebişin

17 haftalık oldu şekerim hafiften içimde kıpırdılarını hissediyorum özelikle sezeryan dikişim var ya orası ince tabaka olduğu için doktorum daha erken hissedersin demişti mert te 20 haftalıkken hissetmiştim hareketlerini çünkü

bu arada benim canım çekmez tatlım hatta çok tokum hiçbişey istememz de öff canın sıkılmıyomu mantı yaparken ammann bende ev hanımı olmaz galiba çünkü ben yemek yaparken çok sıkılıyorum şahsen

ayy ne komiksin yaw delüü yasmin bi elek dedin ne ettin
elek die bi çeşit yok arkadaşlar delikmiydi acaba anlamında dedi yasminim

krikocum ben hayatta yemek yapmam yapamam derdim hep ama hamiş olup eylül doğduktan sonra
yemek yapmaya başladım çok sıkıcı bazı yemekler ama genel olarak seviorm

ay bizde ok den şaşmayız ,rötar ile bizde aman sabahlar olmasın mevzusu yaşanıyor :)) tavsiye edilir ,
hatta dün akşam boşuna hazırlık yaptım ,eşofmanımın içine siyah saten babydol ümü giydim ,tam başlayacakken ok kalmadığını gördük ve malesef yarım bıraktık ,kocam akşama gelirken alcak :)))

uleynnnnnnnnnnnnn bi içeri gidip geldim neler konuşmuşmuşlsunuz loooooooooooooo
biz ne tırtıklı ne renkli ne geçiktiricili kullanmıyoz geri çekiliozzzzzzzzzz savunun atlılar geliooooooooooo
delü karularrrrrrrrrrrrrrr

bende hayırlısı diyom kızlar..kirikotisim bende senin gibi düşünüyomm..benim öyle çok zamanımda yok ama..1 ylda daha beklemek istiyodumm..

ya krikocum senin kocişi pek bi iştahlı gördümsempatiksalakcinni

iştahlıdır hayvann merte hamileyken doktor bir yasakladı miyonlarım kistlerim var die adam doğurdum 3 günü üsüme atladı dikişlerim var die atlattım atlattım 6.güne kadar doğumdan sonra ilk ilikisini bizim kadar erken yaşayan yoktur sanırım allahtan kocamın gözü dışarda değil allah şükür yoksa son 2 yıldır hamilelikti doğumdu mert ağladı derken gözümüz bir görüyor bir kapanıyor mecburen ama bunda yasak yok şimdilik miyom falan yok şükür yoksa adam elden gidicek ayy şaka bir yanabayanssulusmile

Bizde ben alırım.Çünkü kocam utanır.Standın önüne gideriz gülmeye başlar.Ama alışveriş arabası boşken alamayız, saklayamayız çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…