2008 Kasım Anneleri

benimki benim almamı uygun görmüyo ,sen alırsan kasiyer yalnış anlar ,bu kadın bunu alıp nereye gidiyo derlermiş puhahahaha :roflol:

Krikitosum en yakın zamanda tanışalım, konuşalım seninle.Ailece gidip gelelim.Zira benim kocamda cinsellik dışı hayvanlıklar yapıyo arada.İyi anlaşıcaklar diye düşünüyorum:))

yaaa sedacım gündem değişti bir ama geri çekilmek iyi değilmiş baksana o ilk gelen sıvının içindede varmış spermler bende yeni öğrendim sende en iyisi rötar kullan bak gacılar çok memnun kocişime söylesem oda mı alsa acaba gerçi bizim içim artık risk falan yok sal sal gitsin bilmiyorumkismile

sırnaşık şey

krikitosum valla onu biliom o sıvıda da varmış önceden de duymuştum ama 4 yıllık evliyiz hep bu yöntemi kullanıyoz bi sakıncasını görmedik canum ama şu dediğiniz uzun gecelerden almak nazım denemkete fayda var puhahahhhhahhahahhhh

bende utanırım hayatta alamam ancak çok büyük bi alışverişte araya sıkışabilir.:)) eşim bazen zorda kalınca benzinlikten alıyo:))

Krikitosum en yakın zamanda tanışalım, konuşalım seninle.Ailece gidip gelelim.Zira benim kocamda cinsellik dışı hayvanlıklar yapıyo arada.ıyi anlaşıcaklar diye düşünüyorum:))

tanışalım yawruumm tanışalım tabee bende çok isterim ammaa biz evde otururken ikimiz kakarakikiri kocalar bir hayvanlık yapmasınlar laelaelaelaelae

kız ne 40.günü biz kırk güne kadar bilmem kaçıncı postada ilerliyorduk aceppp diyom ya adam 9 ayın hırsını aldı benden sonra bebeğim ve biz dergisinde ilk 6 haftanın yasak olduğunu okuduk ta iş işten çoktan geçmişti

bende utanırım almaya çok hiç alamadım bazen kipada özdilekte falan aralara sıkıştırıyoz eskiden yaneee

Son düzenleme:
sanırım konudan dolayı reitingler artmış çok utanmazsınız karılar
bizde durex kullanıyoruz kocam bi kere karışık meyvelesiniden almış muzlu vardı içinde ıyyyy muzdan midemi bulandırdı öyle iğrenç kokuyoki bidaha kullanmadık
ok çok kalın yaw bide haşır huşur ben dureden memnunum ama şu ok rötarı merak ettim doğrusu dur kocişe söyliimde alsın

Merhaba kızlar
krıkoo oglumuz olcakmıs hayırlısı olsun saglıklı olsunda
beyazmelek hanımada tatıl yaramıs daha bı guzellesmıss
ayyy burda benı gulme krızıne soktunuz allahtan kımsecıkler yok kaydirigubbakcemile3
Koitus ınterpulustan bızde kullanıyoz ayy ben cok rahatsız oluyom balondan

ayyy mmf ben dıyemem kocıse ok rotar varmıs ondan al dıye sımdı sorar nerden ogrendın felan hecc ugrasamam bızımkıde kendı alır ama ıc camasırı asla alamaz utanır deluuu

geçmişten aklımda kalanlarla devam ediyorum..
çileğim geçmiş olsun denize..Allah esirgesin kuzularımızı kazalardan belalardan..
maytabım sizede geçmiş olsun..
gülizcim hadi hayırlısı testin sonucunu merakla bekliyorum..
yasmincim geçmiş olsun anıla diş derdiniz varmış ağzıda yara olmuş çabuk atlatır inş.
bizim kaanda 4 üste 4 alta 8
keremde 4 üste 2 alta 6 tane var bizimkilerde geç çıkıyor..
sedoş ve my sever resimleri bende facede gördüm.. güzel çıkmışınız..
bizimde bitmiş zımbırtımız biz malesef bir kaç seferdir geri çekilioz...hatta geçen son adna sıyırtım aman diyim oldurana kadar uğraştık ikizleri şimdi istemiyozya hemen olur felanda ne yaparıkk..
zaten dr.sen bunlardan sonra dikkat et herhangi bir sorun yok görünürde üçüncüyle karşıma gelirsin dediydi..

Son düzenleme:

bacım durex bizi yaktı sizi yakmasın artık güvenmiyom ben o markaya şişir şişir kullan benceee yada emzirme bittiyse ertesi gün hapıda kullanılabilir amamnn bu kadınların işide zor anamm onlar keyiflerinde sen düşün bakalım sonrasında bişey olcak mı oldu mu die özellikle benim kociş pek rahat bu konuda olursa olur allah vergisi dio olanda erkek oluyor kız bulana kadar doğurtçak bu beni beee yandım ananmmm benim göbekler memeler sarkar artık ayak bileklerime kadar :kedi:kafamçokkarıştı

ayyyy bnm kocişşşş usta oldu 4 senede ayollll diorum diorum hamile kalıomuşum ayyyy şimdi sırası değil daha zamnı var valla şu rötardan diiim kocişe desem kk da kızlar söledi dicekki siz nette neler konuşuonuz ama sölemeye değer :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…