- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.121
iştahlıdır hayvannmerte hamileyken doktor bir yasakladı miyonlarım kistlerim var die adam doğurdum 3 günü üsüme atladı dikişlerim var die atlattım atlattım 6.güne kadar doğumdan sonra ilk ilikisini bizim kadar erken yaşayan yoktur sanırım allahtan kocamın gözü dışarda değil allah şükür yoksa son 2 yıldır hamilelikti doğumdu mert ağladı derken gözümüz bir görüyor bir kapanıyor mecburen ama bunda yasak yok şimdilik miyom falan yok şükür yoksa adam elden gidicek ayy şaka bir yanabayanssulusmile
uleynnnnnnnnnnnnn bi içeri gidip geldim neler konuşmuşmuşlsunuz loooooooooooooo
biz ne tırtıklı ne renkli ne geçiktiricili kullanmıyoz geri çekiliozzzzzzzzzz savunun atlılar geliooooooooooo
delü karularrrrrrrrrrrrrrr
Krikitosum en yakın zamanda tanışalım, konuşalım seninle.Ailece gidip gelelim.Zira benim kocamda cinsellik dışı hayvanlıklar yapıyo arada.ıyi anlaşıcaklar diye düşünüyorum:))
bende utanırım hayatta alamam ancak çok büyük bi alışverişte araya sıkışabilir.:)) eşim bazen zorda kalınca benzinlikten alıyo:))
annnammm benzinliklerdede satılıyormu yawww ıyyyy acil durum presi yanee belki kamyancular gece kaçamakları için bulunduruyorlardır amma iyi fikirmiş
yasminim ne gibi
sanırım konudan dolayı reitingler artmış çok utanmazsınız karılar
bizde durex kullanıyoruz kocam bi kere karışık meyvelesiniden almış muzlu vardı içinde ıyyyy muzdan midemi bulandırdı öyle iğrenç kokuyoki bidaha kullanmadık
ok çok kalın yaw bide haşır huşur ben dureden memnunum ama şu ok rötarı merak ettim doğrusu dur kocişe söyliimde alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?