2008 Kasım Anneleri

eğer bebiş varsa bende geri çekme zadesi olacamm..bizde hep geri çekme yöntemi kullanırız..kocam sevmiyoo..kılıf falan teni değmeliymiş tenime :))))))

yaa böle zor olanların doğumdan sonra damarları açılıyormuş hemencik olurmuş benimde kuzenimin 8 sene olmadı sonra bir erkek bir kız oldu tedaviyle ama şimdi muane olmuş kuzenimdeydi yani bayandaydı problem hiç bişey kalmamış isteseler olabilirmiş artık amma ikizden sonra zor beee kafamçokkarıştı

gülizcim erkekler pek sevmezmiş benim kocişimde sevmez hiç hep bir bahanesi vardır onları takmamak için eskiden hap kullanıyordum no problem diyorduk mertten sonra emziriyorum die mecbur kaldı kullanmaya ama onlar için hava hoş gerisi boş olsun çocuk bakılır diyor bizimki beyinsiz kocam

Son düzenleme:
kızlar geçen arabada dinlerken cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısını dinlerken çok sevdim bu şarkıyı bu yakınlarda belki facede senin için yayınlarım dediydim.. deli herif bende duydu ya, gece o benden önce davranmış benim için yayınlamış..

aman krikitoscum bizde stres çok etkiliydi sonra çok iğne yediğim için azcık kist oluşmuştu ama ikizlerden önce onuda tedavi etti dr. yani hakılısın sinkiler ikinci ma ben üçüncüyle ne yaparım çooook dikkat etmem lazım çoook.. ha bu arada bizde okeyciyiz hiç şaşmaz başka marka hiç kullanmadık..
bizde marketde en son onu alır atarız arabayakaydirigubbakcemile3

ya kızlar kocişlere ne aldınız sevgililer günü için ..bişi bulamadım ya..şöyle özel bişi olsun dedim ama...bulamadım bii..

swetter hoşdeldin canımm

Çok tebrik ediyorum kocanı canım.Kıymetini bil maşallah size:))

yaa bişe söölicem ama korkmayın gülmeyin hiçbi tepki vermeyin işte
benim biliyosunuz ilk bebeğimvardı kız 4 aylık evliydim ona hamile kaldığımda ve ok kullanıyoduk nasıl oldu neden oldu hiç bilmmem ama patlaktııı ve biz bunu 10 dk geç farkettmiştikkkk
ozamandan bu zamana iş biter maytap kaçarrr
hemen banyoya:)

hişşşşş noluyoooo beee
bi karşı komşuma gittim
iki işlendim
çocuğu uyuttum geldim
yokluğumdan istifade ne hale getirmişsiniz topiği bea
halbuki açıkta bırakmıştım
:roflol::roflol::roflol:
deliler siziiiii yarıldım şuracıktaa yaaa çocuk uyanmasın diye nasıl güleceğimi bilemedim :roflol:
bu arada biz hiç pre kullanmadık.aslında ben kullansın istiyom ama eşim istemiyo ısrarla.spiralden de ben korkuyom.sedoşum bizde sizdeniz yavrum.ilkel yöntemlerle korunuyoruz 8 sene bitti isteğimiz dışı gebelik olmadı çok şükür

hay allah kızlar kaynatmışsınız yine buraları..
gülmekten karnım ağrıdı..konuştuklarımızı kocalarımız bi duysa ne kadar ayıplarlar:)))
bizde okeyden şaşmayanlardanız...

swetter hoşgeldin
maytabım gülmedim kız çünki ilk sene istemiyorduk korunuyorduk pre ile ama olmadığı zaman geri çekilmeden hemen sonra bende banyoya koşardım hemen olacak diye..
neye yaradı sonra da olsun diye her formülü her yöntemi sitelerden duyduğum bir kaç ilginç yöntemi dnedik anca tedaviyle oldurduk.. ay ne günlerdi beaa.. illa çocuk olsun diye yapınca tadı tuzuda olmuyo mecburiyetden sabah, akşam, yok şu vakitde uygunmuş hemen yapalım her şeyi deniyon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…