2008 Kasım Anneleri

Vajinal duş çok tehlikeli.Mantar kapma olasılığı çok fazla.Ben yeni evlendiğimde mantar olmuştu.Doktora gittiğimde duş jeli kullanıyo musun dedi.Ben kullanıyordum ama ondan sonra kullanmadım.Vajinal duş hamile kalmamak için derinlere inerek tem.yapmak.Vajina içindeki PH dengesi çok önemli.Bozmamak lazım..Sıvı sabunlar duş jeli gibi sızarak PH dengesini bozuyomuş.Bu konu Zeynanın yüklemi altında ama arkadaşım izinde olduğu için ben cevap verdim:)

AYY MMMF durexte çok ince gerçekten yaa yırtılor hemen aman o kalsın istemez valla
vajinal duş gerçekten çok zararlıymış ben de bi kaç kez yapmıştım ilişkiden sonra bişe olmadı da
doktorum yapma dedi bende oki dedim
ok rötar süper kızlar gerçekten tavsiye ederim deneyin kocilerinize söleyemiyorsanız
alışverişe gidince bi de bundan deneyelim neyin deyin

Cık cık cık vajinal duş sağlıklı bişi değill.Yapmayınnnn,oranıza buranıza sabun ,jel vs sürmeyin,iç yıkama yapmayınn,vajinal florayı bozmayınnnnnnnnnnnn

taa içi diyince abartı içler değil bebeler şimdi söleyemecen ama işte iiç taraf kısımlar ayy deli oldumaklinialirimsmile

aboooo:1shok: demek bende ondan habire mantar oliiiii ama ben hamile kalmıyım die değil o sıvının kötü kokusundan dolayı yıkıyordum öle hart hurt

ama napayım banyo yaptıktan sonra bile içinde yavaş yavaş geri akıyor sanki o sıvı iç çamaşırım kokuyor ayy ne iğrenç oldum -tatlicadiarzu-

bundan sonra yapmayım bari çünkü çok mantar olur bende bepte fitil atarım o daha iğrenç bişey hatta bugün eczaneden alcak kocam doktorum verdi akıntım var yine mantar oldu iyimi

anaaammm belden aşağı muhabbetler dönüyoooooo:))
okeyler durexler havada uçuşiyyy
bizde genelde ok kullanıyorz arada da durex
ama şu ok rötarı çok merak ettim aldırıryım kocişe deneyimlerimi yazarım size:))

bende akşama pırasa var evde kalan tek şey oydu:S
eylülcan kargola bana pidelerden hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…