2008 Kasım Anneleri

kızlar bişeyi merak ettim..sizler yemek yaparken saçlarınızı toplarmısınız yoksa açık haliylede çok rahat bi şekilde yemeği yapabilirmisiniz..

valla söylemesi ayıp benim orayı yıkadığım sabunum bile ayrı.Sebamed kullanıyorum 3,8 ph.hiç mantar oolmam çok şükür.ama içini falanda fınger la falan da yıkamam yanii:))

benim eltim evde de aynı dışarda olduğu gibi duruyo saçı falan açık yani jöleli falan işte neyse.ben terlerim bi kere saçlarımı toplamadan mutfağa girmemlmaz:

yavv bu kaan bey beni kızdırıyor offffff..
güzelim mercimek çorbasını içmedi ha bu sefer değişik olsun diye içine soğanda koydum ondanmı ne şimdi coco pops yaptım onu bir güzel yiyor.. aslında ben yiyyorum çok seviyorum bu sefer bebelrde yer diyordu yiyorlar gerçekten severek.. ansına çekmiş kudurk çikolatayı seviyor ve çikolatalı şyleri..biraz beklettimki gevrekler biraz yumuşasın diye bir kaşık alıyor gidiyor tvnin karşısına yiyip geri geliyor birde eline almışş onuda tvnin ekranına sürmüşşşşş offf puffffffffffffff...
ha sabahta krep yapmıştım bir krepin 4de 3ünü yedi kaan.. dörde böldüm birine çikolata sürdüm diğerine peynir önce çikolatalıyı yediği için peynirli arada kaynadı..başka bişey yemiyor sabah şimdiden çok erken belki ama bende az çikolatalı ekmek veriyordum bugün peyniride yedirdikk...

valla söylemesi ayıp benim orayı yıkadığım sabunum bile ayrı.Sebamed kullanıyorum 3,8 ph.hiç mantar oolmam çok şükür.ama içini falanda fınger la falan da yıkamam yanii:))

bende sabamed kullanırım çok uzun zamandır hatta şimdi hamileler için var mert te kullanıyordum odan aldım gene mis gibin kokuyor ama niyese bziim ailede var o mantar ve miyom sorunu hatta kuzenim 3 gün özce miyom ameliyatı oldu sezeryan gibi olmuş aynen açmışlar yine delikafadulden

finger finger finger :kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anaaaaaaa ne kadar açık sözlü bir topik olduk kızlar yapmayın etmeyin eylemeyin 18+ ya taşımasınlar topiğimizi :roflol::roflol::roflol:

derincim işte mayalı hamur yoğuruyosun pide şekli veriyosun ,kıymalı harç yapıyosun soğanlı moğanlı ,oluyo ..
saç olayı ise ben zaten evde saçımı bağlarım asla açık gezemem ..

pirayecim ne kargosu yevrim ,sen ne istedin de ben yapmadım ,buraya geldiğinde taze taze yaparım yersin bebeğim..

konu değişmişti sanırım bend e bidaha yazdım
o zaman kaldığımız yerden devam edelim
bende taze fasulye ve pilav yapacağım henüz yapmadım
Bi de cacık mı yapsam ne zamandır yapmıyorum

kayınvalidem erişte yapmış.bi koca kova dolusu bize getirmiş.şimdi her akşame erişte yapalım diyo akannehir yoğurtlu salçalı veya cevzli tereyağlı güzel oluyo ama kilolarrrr kilolarrr ne olcakkkk

derincim pizza pizzayı arıyon pizzan geliyor bol mozeralla peynirli mısırlı :))):)benden bu kadar olur pizza tarifi hiç yoktur öle el emeklerim

kocişim ben yokken pizza sölemiş yanlış getirmişler siparişi aramış bu seferde eksik getirmişler en son açmış kocam sıçmış sıvamış öldüm açlıktan die gelirken ellerinde kupanla gelmişler zamanı bitmeden yiyek onları

kocişim iyiki sen varsın dio bana sen yokken ben açlıktan ölüyodum dio sen gitme hep benle kal dedi ne romantik demi adam karnı acıkınca beni hatırlıyor

Son düzenleme:
oh eylülcüm afiyt olsun şimdiden pideler..
bende fırından ekmek hanuru aldırıyorum kıymalı içini hazırlayıp yani kavurup koyuyorum içi ben fırında pişiriyorum çıkınca kenarlarına tereyağ yada margarin yumuşacık güzel oluyor karadenizden samsunda öğrendim karadeniz pidesi gibi oluyor..
hilalcim saçları toplamadan kesinlikle yemek yapamam ben ..

Canım fırında yada ocakta kavur erişteyi.Rengi değişince haşla.Sonra soğanı yağda pembeleşinceye kadar pişir.Süzülmüş erişteyle karıştır.Üzerinede maydonoz ve peynir serpiştir.Mmmm çok güzel oluyo.Yarın sabah da rejime gir:))cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…