- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.181
valla söylemesi ayıp benim orayı yıkadığım sabunum bile ayrı.Sebamed kullanıyorum 3,8 ph.hiç mantar oolmam çok şükür.ama içini falanda fınger la falan da yıkamam yanii:))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:finger finger finger :kedi:
anaaaaaaa ne kadar açık sözlü bir topik olduk kızlar yapmayın etmeyin eylemeyin 18+ ya taşımasınlar topiğimizi :roflol::roflol::roflol:aboooo:1shok: demek bende ondan habire mantar oliiiii ama ben hamile kalmıyım die değil o sıvının kötü kokusundan dolayı yıkıyordum öle hart hurt
ama napayım banyo yaptıktan sonra bile içinde yavaş yavaş geri akıyor sanki o sıvı iç çamaşırım kokuyor ayy ne iğrenç oldum -tatlicadiarzu-
bundan sonra yapmayım bari çünkü çok mantar olur bende bepte fitil atarım o daha iğrenç bişey hatta bugün eczaneden alcak kocam doktorum verdi akıntım var yine mantar oldu iyimi
Bugün börekten ip gibi uzamış poşet çıktı.Sanırım peynirin poşetinden :))
kayınvalidem erişte yapmış.bi koca kova dolusu bize getirmiş.şimdi her akşame erişte yapalım diyokafamçokkarıştı yoğurtlu salçalı veya cevzli tereyağlı güzel oluyo ama kilolarrrr kilolarrr ne olcakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?