2008 Kasım Anneleri

bende de mercimek çorbası ıspanak ve domatesli makarna var z.yağlı olarakta pırasa yaptım memo seviyo diyerekten
ıspanaktanda yer herhalde
dün pazarda safi onu düşündüm şunu aliimmemo sever bunu almiimgaz yapar çocuğa sonra karnı ağrırsa mazallah:)

ay ben saçımı hem toplar hem bağlarım üzerimde falan saç görürsem nefesimi tutarım onu atana kadar
yaa kocam tiksinmezde ben çok tiksiniyorum (
kayınvalidemin çok dökülüyo ki o hiç açık durmaz evde bile nası dökülüyo bilmem

yaa biraz bakayım dedim geçmişe ama hepsini okuyamadım..

misafirim geldi tunayla 5 çocuk oldular..yemek yedirirken kustu..kahvaltıda çıktı..
yatağına koydum sonra inleye inleye uyumuş aç aç..

umarım uyanınca yer..

ya şu yemekten sıkıldım artık..her öğün öncesi acaba yir mi..allahım inşallah yer..inşallah kusmaz..oohh yedi ..hep bu benim günüm..

bir çocuğum daha olursa inşallah yemek yiyen olsun derim.

neyse....korunma mı..eşim daha hiç korunmadı..çünkü tuna bile zor oldu..şimdide eğpeydir korunmuyor ..artık 2. çocuktan sonra..tecrübesizim bu konularda

yemeğim yok ta patates var haşlanmış..onu kavuracam yanınada çorba salata

bak söyledin ecanım çekti..eşeğin aklına karpuz kabuğu get,irmek mi deniyordu..gittim günlerdi duran sarelleyi aldım kaşıllamaya başladım(

aman boşver dilekcim ye gitsin tadını çıkar ben sabahkları öyle yapıyorum sonrada çok yedim diye oflayıp pufluyorum bu göbek nasıl gidecek diye..D

seviyom seni beeeeopuyorumnanaktan bidahaki gelmemde yaparız birlikte bende gelirke künefe alırım yerük şişerükkaydirigubbakcemile2

pırasa pişti çorba hazır bulgur pilavı var bide salata yaptımı tamamdır benim menü

ayy bende saçımı toplamadan iş yapamam önüme gelince rahat edemem

ayy canım nasıl bulgur ilaı çekti bak çok severim.soğanlı biberli domatesli ve salçalı pişirirm ben.yanında yoğurtla bayılırım.hiç denemedim ama deneyeceğim patlıcanlı da çok güzelmiş

gidenlere iyi akşamlar..
geçmişten okuduklarımdan şimdi aklıma gelenler
piroş sizede geçmiş olsun..
güzel örtmenlerimizede kolay gelsin ikinci yarı başladı bugün..

mert uyuyodu uyandı ve çığlık çığlığa ağlamaya başadı ama ne ağlamak hıçkırıyor tıkanıyor morarıyor sanki beni duymuyor ben birşey yapamıyorum 15dk falan ne olduğunu anlamadım göğsüme yatırdım gözleri kapalı ninnni söyledim konuştum o uyudu ama biryandanda için için alıyor gözlerinden yaşlar akıyor nefesi kesiliyor uyudu göğsümde 5 dk uyandı güldüü güldü şimdi ayağımda sallıyorum uyuyor hiç başına böle bişey gelen var mı;? çok korktum hemde çok gözleri gitti oğlumun duymadı beni ne yapmalıım bilemedim inanın çok korktum bişeyler oldu rüyasında mı bilmem ama o anda sanki bu dünyada değildi belki saçma gelebilir ama ne yazsam anlatam o 15 dkyı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…