2008 Kasım Anneleri

Çilek ay ne mutlu sana insallah bizede
nasip olur ..Önceleri eşim dokunduğu an
hareketlerini kesiodu ama simdi konustugumuzda
tepkide verio eşimde hissedio artık barıstı babasıyla :))

o akıntı bendede var dr um normal dedi geçen ay sordum bende.Sadece mantara çevirmeden ilaç yazalım dedi fitil verdi bir hafta kesildi şimdi yine geliyor zaten kesilmez ama mantar olmasını engelleriz demişti mantar olunca kaşıntı ağrı oluyormuş ilişki sırasında ağrı baya rahatsız edici boyuta ulaşıyormuş korkma yani normal ama sor dr una gittiğinde

biz henüz ayağını göremedik ama karnımda yer değiştirirken artık dalgalandırıyor göbeğimi
biz eşimle bunu bile görünce çok şaşırmıştık
birde senin gibi ayağını görsek ne yaparız acaba
Allah'ım bu mucizeleri bize yaşattığın için şükürler olsun sana

minik kalimero bak canım bizim mutlu olmamız için kocamaaaaaaaaaaaaan bir sebebimiz var hihoyyyt
bebekelrimiz bizim için en büyük mutluluk kaynağı olmalı canım
onların varlığı tüm olumsuzlukları siliyor

fatercım dogru soyluyorsun
aslında mutsuzluk degılde ıste kaprıs sanırım ortada hıc bır durum yok
canım sıkıldı ıste ama
oglusum sevındırdı benı
zaten artık gıyıdıgım kıyafetlerden bellı oluyor ıcımdekı hareketı

kızlar bana bir yardım edermisiniz lütfen canım oğlum canım kızım notlarını nasıl ekliyorsunuz herkeste var bende istiyorum ama yapamıyorum lütfen yardımmmmmmmmm

Asortie evde misin sen. Benim için yatıp şöyle bir yarım saat uyusana nooolur :) Gözümden uyku akıyor. Bir de aksi gibi yaz ya işler de o kadar sakin ki. Yoğun olduğunda günün nasıl geçtiğini anlamıyorum. Bir de deli gibi sıcak bastı. Böyle şak diye bayılıcam gibi hissediyorum. Bak hava da kapalıymış. ooooohhh ne güzel uyunur var yaaaa

nerdeeeeeeee evde olsam zaen çoktan uyumuştum ama iş yerindeyim
bugün ya işler karıştıkça çağırıyorlar sağolsunlar bugünde geldim ama
1 saate kalmam çıkar yatarım

harbidenben daha gidince ne pişircem derdindeyim yine yemeği yiyip sızıp kalıcam herhalde bu akşam şanslı bi koltukda

julicim bari sen bana yardım et şu takip çizelgelerinize bebekleriniz ile ilgili notları nasıl ekliyorsunuz mesela annesinin banu'su 'nu nasıl ekledin oraya bende istiyorummmmmmmmmm

hamisler nasillar bakalim.
ya ben acayip kasildim.demin hesap ozetlerine baktim da esim askerdeki kuzenine yine para gondermis bu sikisikligimizda.ya nasil sinir oluyorum anlatamam.ya bunla kalsa yine iyi gecensenede 500 ytl kredi karti borcu takti bize.simdi esimle konuscam benle kavga edecek.bende sinirlenecem.offffffff.bogacam bu zibidiyi ya.

selam kızlar
asortie bugün boşluk hissettin demi ben yokken ..yettim gari....
arkadaşa davetliydim bugün de şimdi geldim..birazdan yine çıkcaz kocamla gezmeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…