2008 Kasım Anneleri

öhhö öhhööö noluyonuz looo +18 yapmisiniz burayi :)

Bugün ilk defa yogurt corbasi ve zeytinyagli kapuska yaptim

allam allamm bi yemek bu kadarmi güzel yapilir yavv harika olmuslar ..

şimdi size birşey anlatayım..konuya geç girdim ama olsun..

düğünümüz olacak az bir zaman var..bizim ailede hapla korunan yok..bir de çocuk istiyordum korunmayı hapla düşünmemiştim..sonra hamile kalmam zorlaşabilir yada farklı şeyler olabilir diye..

neyse eşimin bir kuzeni var..evli çocuğu var..demişki eşime dileğe söyle hapla korunsun çok rahat edersin diye...

eşim de bana söylüyor..dedim ki hayır ..açıklma yapıyorum şöyle olur diyorum çocuk diyorum....bben ona bahaneler uyduruyorum zannediyor hap kullanmamak için..sen korun demek istiyormuşum aslında fln..

işte öyle..eşim çok etkilenir böyle şeylerden..

deneyelim bakalım canımm:)) opuyorumnanaktan

ayy merte ne oldu öyle yaa.( ben bile korktum burda.zaten öyle çaresizlik adamı öldürür.benim buğra çok ağlayıp çaresiz kalınca ömrümden gittiğini hissediyorum yada iç organlarıma bi zarar geldiğini hissediyorum sanki.allahım korusun hepsini(

Acaba rüya görmeye mi başladılar?Anılda geçen rüyasında mama mama diye sayıklıyodu.Karnı toktu ama acaba ağız alışkanlığımı.Yoksa yavrum rüyasında kendini sahra çölünde aç susuz emekleyem bi bebek olarak mı gördü(

ay krikitos yazık ya mertoşa.. rüyasındamı korkuttular acaba çocuğu..ben buna benzer bişey olunca okuyorum bir yandanda onu kucağımda okşuyarak sakinleştiriyorum..
ay piroş sağol kociş duygusaldırda bazen aklına düşürmek gerekiyor.. bir yerden sonra erkeklerin hepsi duygusallıktan uzak oluyorlar nedense..

ayy bilmiyom derincim ama hala titiryorum korkudan mert te iyice açtı gözleri baby tv izliyor ama arada gelip bacak arama giyip sızlanıyor böle nasıl anlatsam ayyy belki saçma gelicek ama evde bişey mi görüyor acep bu çocuk dibimden ayrılmıyor hiç hep bacağımın yanında yada kucağımda bugün önceden hiç sevmezdi kucağı falan dolaşırdı evde özgür gelmezdi bile yanıma kendi takılmayı sever mert özellşikle hiç sevmez kucağı ama bugün farklı

nazlı melekçim bende okudum falan bir yandanda ninniler söledim yanın dayıp falan dedim ama çok uzun oldu sakinleşmesi bende ondan korktum

yasmincim belki rüya görmüştür bilemedim ben pek hala salak gibiyim mertin ağlaması kulağımda çınlıyor merti çok ağlarken gördüm ama bu ses tonuyla titireyerek hıçkırarak morarak olduğunu hiç görmemiştim

Son düzenleme:
Benim kocam hic duygusal diildir,hayatta bilmez öyle jestler filan yapmayi.

ima etsem yine anlamaz cünkü beni dinler ama isindeki birseyi düsünür.

ilk zamanlar cok kizardim simdi alistim.sevgililer günü filan onun icin cocukca ve cok gereksizmis..

bende desteklemem ama insan bi cicekdemi almaz! o gün özellikle almazmis neymis desteklemiyomus.

merhaba arkadaşlar nasılsınız bayadır giremedim kızım hasta oldu istifra ediyor çok 2 gündür azaldı ishal oldu ayrıca zor bir 2 hafta geçirdik ve tabiki iştahı kesildi hiç yemek yemez oldu zorla bir iki yudum anca

sen evde bi kurşun falan döktür ne biliyim aklıma bu geldi ama( yaa rüya görmüştür o kesin aklına kötü şey getirme şimdi.

krikosum oku cnm bol bol..
sanmam öyle birşey olduğunu..korkmuştur belki rüyasında o nedenle sana çok sokuluyordur..ya da bir yeri acımıştır..daha çok ilgi bekler..

geçmiş olsun..sen de sakinleş canım biraz

çilek senin adama da hayran kaldım( ama benimki de aynıı.o gün millete para kazandırmak için uydurulmuşmuşşşş.çiçeği 10 katı fazla paraya satınalmazmış enayi gibi.ama doğum günlerini atlamazz çiçek de gelir işyerime akşamda güzel bi parfümm:)) yemeğe gittiğimz de çok oldu sağolsun yine..

çileğim benimkide desteklemez ilk senelerde o gün bişey alırdı şimdide alıyor ama güya desteklemiyor ya bir gün önceden yada bir kaç gün sonra hediye alıp geliyor.. ha biliyorum artık ama bazen bende takılırım sevgillier gününü hatırlamadın diye biz sevgilimizyiz karı kocayız diye bahane yaaratır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…