- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.941
Kasma canım kendini eşine açık açık anlat.sizin bir bebeğiniz olacak artık ona hazırlık yapmanız lazım.Hem bu kişi sizi zamanında da zor durumda bırakmış.hamisler nasillar bakalim.
ya ben acayip kasildim.demin hesap ozetlerine baktim da esim askerdeki kuzenine yine para gondermis bu sikisikligimizda.ya nasil sinir oluyorum anlatamam.ya bunla kalsa yine iyi gecensenede 500 ytl kredi karti borcu takti bize.simdi esimle konuscam benle kavga edecek.bende sinirlenecem.offffffff.bogacam bu zibidiyi ya.
bende öyle oldum ve var ya eşimde çok değişti.ama bize iyi geldi bebek.şimdi daha mutluyum.Önceden eşimde beni üzüyordu şimdi melek oldu maşallah.sanırım babalık ve annelik olgunlaştırdı bizi.Eşim beni şimdiden takdir ediyor senden çok iyi bir anne oolacak diye :))vallahi ben acicka söylüyorum bazen esime,bu aslinda tartismam gereken bir konu ama
sonraya erteliyorum suanda bebegi üzmek istemiyorum diyorum..gülüyor kafayi yedin bence sen
diye ama napiim,icim rahat etmiyor sanki hemen etkilenicek diye..bu arada,ben hamile kaldiktan sonra
daha sakin ve daha normal birisi olmusum babamiz öyle dedi..bende ters etki yapti galiba:)
Hayır olsun canım rüyan.ya aman ya sabah sabah temizlikten bahsetmeseniz olmuyor sanki rüyanızda mı gördünüz ya:mymeka:
zaten uykum varmirmirmirmir ayrıca bu internet te bana kafayı yedirecek bi gelio bi gidio offf
gece kötü kötü rüyalar gördüm ben sezeryan oluyordum amanın dedim:1shok: ne oluyoruz bi kalktım
elektrikler yoklaelaelaelaelae gece tuvalete zor yetiştim valla ya bi de bu çıktı her gece her gece wc ye
kalkıyoruzkaydirigubbakcemile kızımda gece kalkıyo tekmeliyo da tekmeliyoo bi çıksa da rahatlasa ya:teselli:
kıslar günaydın hepinizea.s.
daha yatıyonuz mu yoksa kimsecikler yok bugün hadi bırakın tembelligi kalkın artık daha bi sürü dedikodu edecegiz bugün :sm_cool:
kıslar dün akşam cok sıcaktı ve dogru düzgün uyuyamadım ve bende madem uyuyamaıyorum biraz hayal kuram dedim aklıma ne geldi biz şimdi kasım da dogum yapacagız ya nasip olursa aralığın 8 i de kurban bayramı ve o zaman benim bebiş gününde gelirse üç haftalık falan olacak ayyy ne güzel ilk kez bi bayramı üç kişi kutlayacagız oğlumla beraber el öpmeye gidecegiz ya hep bunları düşündüm ve içim bi garip oldu ama düşünmesi bile cok güzel yaaa giyecegiz yeni cicilerimizi ohhh tutmayın bizi hihoyyyt
insan boş kalınca böyle tatlı hayaller peşinde koşuyo işte :dance::dance:
kırkın çıkmadan nereyi geziyon kız kapıcıkaydirigubbakcemile
günaydın kızlar
maşallah sabah sabah hayaller peşindesiniz ne güzel
sorma pamukum ya bende bunu çok düşünüyorum
dün şehit haberlerini dinlerken çok ağladımsenağlama
Allah hepsini korusun
sonrada dedim veren allah allan allah öyle bir uğurda verirsem oğlumu gurur duyarım rabbim sabrınıda verir kocamda öyle dedi oğlumuzu gönderirken gurur duyucaz inşallah o günler gelir şehit olursada ondan büyük gurur mu var dedi ay ben yine ağlıcam senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?