2008 Kasım Anneleri

Yagmurcum hakikaten niye sürekli esinden istiyorki?aman canim cok sinirlenme lütfen konusurken..

ne insanlar var iste anlamakta anlamaya calismakta imkansiz.

Herkese selam şekerler!!umarım herkes iyidir..

takvimleriniz süper olmuş valla..bunlar kasım annelerinin milli takvimi olmuş sanırsam.:roflol: ben de değiştireyim bari en kısa zamanda..

uykularınız ne alemde kızlar ya?..ben bigün uyuyorum bigün uyuyamıyorum..ateş basmaları çok fena menopozlu teyzelere döndüm valla:jeyyar:

merhaba Çitoscum hoşgeldin.
aynen dediğin gibi çok sıcak oluyor benimde özellikle ayaklarım yanıyor.
gece 3 kere wc ye kalkıyorum.ama kasıklarım felaket sıkışmış oluyor.
kasım anneleri olarak hepimiz aynı takvime geçtik :)))

Kasma canım kendini eşine açık açık anlat.sizin bir bebeğiniz olacak artık ona hazırlık yapmanız lazım.Hem bu kişi sizi zamanında da zor durumda bırakmış.

bende öyle oldum ve var ya eşimde çok değişti.ama bize iyi geldi bebek.şimdi daha mutluyum.Önceden eşimde beni üzüyordu şimdi melek oldu maşallah.sanırım babalık ve annelik olgunlaştırdı bizi.Eşim beni şimdiden takdir ediyor senden çok iyi bir anne oolacak diye :))
<etkileniyor bebekler üzme sen kendini devam et böyle.

Hayır olsun canım rüyan.

günaydın kızlaaar dün 2. tetanozu vurulduk şükür onu da atlattık yarına testlerim kaldı sadece onlarda bitse de kurtulsam.
yağmurcum ben de senin yaşadığını farklı bişekilde yaşadım ankarada okuyan kuzeni habire para istiyodu eşimden benim saf eşim de habire gönderiyodu kaç kere kavga ettik.kız resmen sadece para çekmek için mesaj çekiyodu bir kere bile nasılsınız demek için mesaj çekmedi.kullanıyodu kocamı anlıycağınız sonunda bitirmiş okulunu allahtan öküz değilmiş teşekkür için bi mesaj attı ama tabii ozaman çok sinir olmuştum.bence eşini al karşına konuş sonuçta herhangi birine borç vermiyo o verdiği paraların geri dönüşümü yok bebeğimizin rızkını başkalarına yedirme de.ben öyle demiştim ozaman işe yaradı:)

kıslar günaydın hepinizea.s.
daha yatıyonuz mu yoksa kimsecikler yok bugün hadi bırakın tembelligi kalkın artık daha bi sürü dedikodu edecegiz bugün :sm_cool:
kıslar dün akşam cok sıcaktı ve dogru düzgün uyuyamadım ve bende madem uyuyamaıyorum biraz hayal kuram dedim aklıma ne geldi biz şimdi kasım da dogum yapacagız ya nasip olursa aralığın 8 i de kurban bayramı ve o zaman benim bebiş gününde gelirse üç haftalık falan olacak ayyy ne güzel ilk kez bi bayramı üç kişi kutlayacagız oğlumla beraber el öpmeye gidecegiz ya hep bunları düşündüm ve içim bi garip oldu ama düşünmesi bile cok güzel yaaa giyecegiz yeni cicilerimizi ohhh tutmayın bizi hihoyyyt
insan boş kalınca böyle tatlı hayaller peşinde koşuyo işte :dance::dance:

kırkın çıkmadan nereyi geziyon kız kapıcıkaydirigubbakcemile

günaydın kızlar bende dün duygsallık olayına son noktayı koydum eşimle eve gidiyoruz otobüsdeyiz askerlikden acıldı ben oğlumu askere gönderecem diye otobüsün içinde ağladımsenağlama

günaydın kızlar
maşallah sabah sabah hayaller peşindesiniz ne güzel
sorma pamukum ya bende bunu çok düşünüyorum
dün şehit haberlerini dinlerken çok ağladımsenağlama
Allah hepsini korusun

ay kızolar ne olur o konuya girmeyin sırf ağlamayayım diye ne haber izliyorum nede gazete okuyorum benim de içimde bir sızı o.inşallah bizim oğullarımız büyüyene kadar terör merör kalmaz da sağlıcakla rahat rahat vatani görevlerini yapıp dönerler.
kızlar hani demiştim ya size benim tatilde nabzım 199 a çıktı pat hastalığı varmış bende diye.azönce gene oldu 199 oldu gene çok kötü oldum yanlızım da çok korktum 20dk sürdü ama çok yorgunum şuan kolumu kaldırcak halim yok walla.ne olucam ben böyle doğumdan sonra iyi bir kardiyoloğa gidicem artık.

ya benim bebiş bayrama en fazla 1 haftalık falan olucak hiçbiyere çıkamıycaz gönül ister gezelim herkesler bebişimi görsün ama artık bu bayram herkes bana gelicek bize gezmek yok.zaten doğumdan sonra herhalde 1 haftada toplanamam bi de aralıkta doğum yapma olasılığım da var çünkü benim doğum 30 kasım görünüyo belli olmaz geç olur bayramda doğururum artık bayram çocuğu olur:)hadi bakalım hayırlısı

günaydın kızlar
maşallah sabah sabah hayaller peşindesiniz ne güzel
sorma pamukum ya bende bunu çok düşünüyorum
dün şehit haberlerini dinlerken çok ağladımsenağlama
Allah hepsini korusun

sonrada dedim veren allah allan allah öyle bir uğurda verirsem oğlumu gurur duyarım rabbim sabrınıda verir kocamda öyle dedi oğlumuzu gönderirken gurur duyucaz inşallah o günler gelir şehit olursada ondan büyük gurur mu var dedi ay ben yine ağlıcam senağlama

gunaydın kızlar ne olmus sızlere oyle hem stres yapmıyalım dıyorsunuz hemde kendınızı uzmek ıcın elınızden gelenı yapıyorsunuz gusel seyler dusununkı hep guzel seyler olsun hihoyyyt
yagmurcum esıne sınır oldum kusura bakma canımm ınsanlar yumusak buldugu kısıyı resmen kullanıyor bu zamandakaydirigubbakcemile

Kızlar günaydın bende sinirden patlıyorum işten ayrılacağımı söyliycem ama o kadar sinirliyimki karşımdakinin kalbini kırarım diyede korkuyorum birazda alacağım var şirketin durumuda pek içaçıcı değil 6 aydır doğru dürüst parada ödeyemiyolardı zaten buna rağmen kendi harcamaları hiç kesilmedi patronların.tasarruf sadece bana ödeme konusunda yapıldı yani.Napıcam ne diycem alacağımı nasıl alıcam kafayı yiycem ama bugün bi şekilde konuşup bitirmeliyim bu işi yol parasını bile cebimden veriyorum bide kahırlarını çekiyorum ama bi cesaretimi toparlayamadım yardım edinde bugün kurtuluyum bu sıkıntıdan

polipecim çok kötü bir durum hakikaten bende senle aynı işi yaptım ve hiçbir işte patronlar asla kendilerinden kısmazlar hep elemandan gider giden.bana iş yok para yok diyen adam kalktı sıfır km volvo araba aldı nerden geliyo bu para?ama bana zam yapılınca birden adamın cebinde akrep oluşuyodu.benim de sömürülmek canıma tak etmişti kızgın ve kırgındım ama kesinlikle kötü ayrılmadım.sana da tavsiyem maddi konular üzerinde durmadan konuş hamileliğini bahane et ve asla suçlayıcı konuşma damarına basma adamın yoksa alıcağın kalır avcunu yalarsın.çünkü patron milleti kul hakkı falan anlamaz.sen güzel güzel ayrıl helalleş giderken arkanda açık bir kapı bırak ne olur ne olmaz yarın ne olucağını kimse bilemez çünkü canım

polipecim kendini çok kasmadan sinirlenmeden güzel güzel anlat durumunu
onların durumunun farkında olduğunu ama seninde artık sorumluluğunun arttığını ve
bebeğini düşünmek zorunda olduğunu söyle
sonuçta hakkın olan parayı isteyeceksin
bu ödeme yapılmazsa bende zor durumda kalırım falan gibi ağız yap biraz

Allah yardımcın olsun inşallah bu sözlere bile gerek kalmadan herşey istediğin gibi olur

ayyyyy pamukum boşver kapatalım bu konuyu
Rabbim çocuklarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Zoruma gidende ben kasada para varken istedimki önce şirket borcu ödensin elimi bile sürmedim almadım maaşımı.Ama adamlar tatile de gidiyor çok rahat parada yiyolar şirket gırtlağına kadar borçluyken.bu ay ssk borcu bile ödenmedi.Aramızda patron eleman işikisi çok farklıydı ama artık oda bencilleşti ve bende eski sabırda yok.Benimde ihtiyaçlarım var ama hiç soran yok yyol paran varmı diye bakalım bugün patlamadan konuşmalıyım para alamasamda elinden senet almadan ölümü çıkarırlar burdan.Bendende korkarlar o evrakı mecbur yazarlar ama Allah kahretsin insanlar ne kadar menfaatçi bencil oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…