- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.421
Beyazmeleğim son iki gün mü dedin?Önünde saygıyla eğilmekten başka bişi düşünemiyorum.Seni seks ilahesi seçiyorum:)) Krikitosumda yardımcın:))
Krikitosum teşekkürler tontişim..
ay şuan sinirden ölmek üzeriyim...
bizim burda bi arkadaş var erkek..odaları yok..daha doğrusu kapalı bi odaları yok..
ay öğle saatinde geliyor yemeğini yiyor sonra bırakıp gitmiyor ya..
sandelyeleri birleştirip horul horul uyuyor..
kırmadan güzellikle bişeyler söyledim ama anlamıyor..
bir saatlik bi dinlenme zamanım var ondada onun horultusunu dinliyorum..çıldıracam vallah..
ne yapacam ne diyecem bilmiyorum...
Beyazmeleğim son iki gün mü dedin?Önünde saygıyla eğilmekten başka bişi düşünemiyorum.Seni seks ilahesi seçiyorum:)) Krikitosumda yardımcın:))
Krikitosum teşekkürler tontişim..
ya deli etti bu oglan beni,elinde tlfon habire ibrahim tatlises dinliyor tosun :)
tr deyken dayimdan dinledi cocuk birdaha birakmadi bunu,oysa ben hamileyken ona neler neler dinlettim
müzik secimi zevki benim gibi olsun diye ama o habire iboda oynuyor:))))
aboo adım nelere karıştı dün beim kazma kocaya dedim mert uyudu bizde uyuyak ama gözüm kaşım oynuyor adam geliyorum dedi bekle gelen yok bekle kalktım sıçtım sıvadım bilgisayarda oyun oynuyor kazma sonra anladı hatasını geldi şırnaşık şırnaşık uyuma numarası yaptım bende yaydım bacaklarımı döndüm totomu havasını aldı oda herşey onların isteğine göre yapılcak demi paşazader isticek biz tmm dicez yok öle :dilcikar:
bu arad canım nasıl kahve sigara istiyor ammmaa ikiside yasakk off ama n hamilelik zor zananaat kızlar ne güzel olurdu şöle fosfos
bu arada sapişimle konuştum hasta olmuş yavrukuşum boğazları ağrıyormuş doktora gidicekti
aman krikotesim benmi canını çektirdim kahveyii..kusura bakma canımm..düşünemedimmm(((
daral geldi ya kızlar biraz gezmeye gitsemde nereye
bi su çiçeği aşısını ne zamana kadar yaptırcaz
sağol canım benimmmmf cim ağlıycaktım sabah sabah ,çok duygulandırdın beni canım ,mekanı cennet olsun babacığının ..
bende melisin bir dünya eşyasını verdim ,ikinci kız olursa diye birkaç güzel elbisesini ayırdım ,erkek olursa onlarıda vericem ,bir iki hatıra sakladım o kadar ..
başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsunbenimde babam yoook ama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?