2008 Kasım Anneleri

Beyazmeleğim son iki gün mü dedin?Önünde saygıyla eğilmekten başka bişi düşünemiyorum.Seni seks ilahesi seçiyorum:)) Krikitosumda yardımcın:))

Krikitosum teşekkürler tontişim..

aboo adım nelere karıştı dün beim kazma kocaya dedim mert uyudu bizde uyuyak ama gözüm kaşım oynuyor adam geliyorum dedi bekle gelen yok bekle kalktım sıçtım sıvadım bilgisayarda oyun oynuyor kazma sonra anladı hatasını geldi şırnaşık şırnaşık uyuma numarası yaptım bende yaydım bacaklarımı döndüm totomu havasını aldı oda herşey onların isteğine göre yapılcak demi paşazader isticek biz tmm dicez yok öle :dilcikar:

bu arad canım nasıl kahve sigara istiyor ammmaa ikiside yasakk off ama n hamilelik zor zananaat kızlar ne güzel olurdu şöle fosfos

bu arada sapişimle konuştum hasta olmuş yavrukuşum boğazları ağrıyormuş doktora gidicekti

aa deli adama bak ne saygısızmış öyle

Beyazmeleğim son iki gün mü dedin?Önünde saygıyla eğilmekten başka bişi düşünemiyorum.Seni seks ilahesi seçiyorum:)) Krikitosumda yardımcın:))

Krikitosum teşekkürler tontişim..

he valla yasminim son iki güne kadar :kedi:

eheheh türkücü denizoğlan kaydirigubbakcemile3

aferin krikom iyi yapmışsın haketmiş kötükedihüso

yasminim kürkünü buradan da tebrik etmişmiydim aceba şekerim pek yakışmış sana zemuszemus

bende yemeğe gidiyorum kızlar gelince görüşürüz oğluşumu çok özledim alışmışız bir haftaıdır birbirimize gideyim göreyim canımı birde tıkınayım bende çok acıktım cokacimcoook

aman yok be zeynam vala üstten üstten yapiyorum..

bi acilis haberide benden,biz tam Deniz dogduktan 3 ay sonra acilis yaptik.

ben tr`ye tatil icin gitmeden bir hafta önce olmustu,benim anim cok tatlidir

köse bucak kaciyordum adamdan..oda iyi bilir bu huyumu israr etmedi ama artik tirmaniyordu duvarlara:)

ayyy sustum ben,du deniz danasida uyumadi gitti mizmiz sey kar kar diye canima okuyor napcaksa artik kar`i :)

mmmf cim ağlıycaktım sabah sabah ,çok duygulandırdın beni canım ,mekanı cennet olsun babacığının ..

bende melisin bir dünya eşyasını verdim ,ikinci kız olursa diye birkaç güzel elbisesini ayırdım ,erkek olursa onlarıda vericem ,bir iki hatıra sakladım o kadar ..

aman krikotesim benmi canını çektirdim kahveyii..kusura bakma canımm..düşünemedimmm (((

yookkk gızz sabahtan beri kahve sigara die kuduruyom ben gözümü kahve kokularıyla açtım zatii

çilekçim benim tırsak oğlan korktu kardan nedenini anlamadım ama basmak bile istemedi ayakları içine giriyor die sanırsam

daral geldi ya kızlar biraz gezmeye gitsemde nereye
bi su çiçeği aşısını ne zamana kadar yaptırcaz

bugün izmirde hava güzel ama bende iş yok evde patladım gene

bu arada bende su çiçeğini daha vurdurmadım 70 tl miş bide doktor konturolüde aradan çıkartırız onun da muane ücreti 80tl daha ayarlayamadık para dur bakalım bu hafta vurdururum sanırım

ne zamana kadar zamanı bilen yazsın kızlar

sağol canım benim
benimde babam yoook ama:çok üzgünüm:
başın sağolsun kuzum mekanı cennet olsun
bende ikiside yok çok seviyolarmış birbirlerini 7 ay arayla yatmadan ayakta gitti ikiside
hayattayken kıymetlerini bilin kızlar o kadar arıyorum o kadar özlüyorumki diyorum ve bu konuyu kapatıyorum kalbim çarpmaya başlkadı gene
yaşlandım herhalde ben :gitme:

Amanın ağlıycam şimdi az kaldı valla.Maytapım asortim mekanları cennet olsun babişlerinizin.Allah onların ömrünü yavrularınıza versin inşallah..

Ben de çok sık düşünürüm bu konuyu.Hatta üniversiteye gittiğimde babamı her gün rüyamda görürdüm ölmüş olarak.Gece ağlayarak uyanırdım.Sabah olsa da bi arasam sesini duysam derdim.Ölmek ne garip şey...

Ahhh içlendim valla.Allah herkese sevdikleriyle uzun sağlıklı bir ömür versin.

krikitos benimkisi kar manyagi biraksam yiyor bile:)

devrankayra ben prenses tatlisiyla yaparim cokta guzel olur.

mmfcim kalbini yerim senin :)

yasmin hayirli olsun fistigimmm uzerinden parcalansin ehuehuehu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…