2008 Kasım Anneleri

selamlar, limonlu çayımı aldım geldim..
ne var ne yok?...

iyiylik nazlıcım sen nasılsın uyuyor mu senin veletler çay keyfi yapıyoonn bekemm ayy benim annem mertte çay verdi bir kaç defa şimdi elimizde çay görünce deliriyor çocuk evde çay içemez oldum vallahh seninkilerde öle mi?
bide bişey dicem mert eskiden bütün oyuncaklarınla oynardı ama şimdi nerde bilgisayar kumanda cd çalar telefonlar hep elekronik şeyler onların düğmelerine basamak çocuğu mutlu eder oldu bide araba manyağı oldu kendi 2 elinde de araba var vın vın gidiyor habire her tarafını moratttı o arabalarla pat küt

devrancım hoşgeldin tatlı konusunda sana yardımcı olamıycam ama eylül sapiş veya çilek bu konulardan iyi anlarlar vesselam

Son düzenleme:
eylülcüm öpüyorum canım seni..asortikim su çiçeği 14. ay yaptırdım ama süresini bilmiyorum..istersen geç kalmayın ki sonraki aşı aralıklarını etkilemesin.

etimek atatlısı vereyim devran..

1 paket etimek tepsiye dizilir..12 tane alıyor benim tepsim..

şerbet:
2 su bardğı şeker
3 su bardğı su

muhallebisi:

1 lt su
1 paket vaniya
1 yumuryta
4 yemek kaşığı un
1 çay bardğ şeker.

hepsini dök tencereye sürekli karışttır..

şerbeti önden yapıp dök çeksin..muhallebiyide soğutmadan döküyorsun.

üzeri tercihe göre değişir.

afiyet olsun

Miniğim bu saati ben çok beğeniyorum fakat fiyatı biraz fahiş.2,500 tl-4000tl arasında değişiyor.Üzerindeki taşlar pırlanta olduğu için bu kadar pahalı.

İlk defa ankarada bir saatçide karşılaştık kendisiyle .Görür görmez aşktı bizimki ama karşılıksız..İhanet belki ama ben aşkıma ihanet ettim ve çakmasını aldım 100 tlye aynı saatin

krikitos bi dönem oyuncagi reddediyorlar galiba,ben surekli kaldiriyorum 1-2 hafta gostermiyorum yeniden verince baya merakla oynuyor ama onun disinda cokta oyuncak bagimlisi bi cocuk diil.genelde kumanda bos siseler ve sehpa ortuleriyle oynuyor.

benimde babam yoook ama:çok üzgünüm:
canım başın sağolsunn..yattığı yer cennet olsun..

aman sevindim bende deim kızın canını çektirdimm

nazlıcım afiyet olsun canım

güliz sana neden daral geldi bilmiyorum ama şu testi yapmadın ya bana daral geldi vallahi..
bana neyse :)))
yok dilokcum neden sana ne olmasın..:))
bende bilmiyom neden geldii..sıkıldım her halde :))
canım hiç bişi yapmak istemedii, kızımın yanına gitmek istiyoırummmm

Belki hediye almana gerek kalmaz gülizim..Bebiş hediye olarak gelebilir
adamın kabusu olur çitosumm..benim kociş çokta 2. den yana değil canımm..benim zorumla fikire alışmaya çalışıyoo :))

ben 1 bardak şekeri tencerede yakıyorum iyice kararınca üzerine 1 bardak su koyup kaynatıyorum bunu tepsiye dizdiğim etimeklerin üzerine döküp iyice hepsini ıslatıyorum
üzerine yalancı tavukgöğüsü yapıp döküyorum oda 1.5 çay fincanı un 1.5 çay fincanı şeker 1 vanilya 1 kilo süt yarım paket margarin 2 tane sade falım sakız pişince blendırdan geçirip döküyorum etimeklere
tavukgöğüsünün tarifini vermiyom herhalde bilmeyen yoktur:)

anam geçen gün annemin karamuhallebisinden yaptım biz öyle koymuştuk adını asıl adı krem şokola 2 kilo sütten yaptım kafadan atmaca aklımda kaldığıyla bi güzel oldu bi güzel oldu çocuklar bayıldı kocam bile yediğine göre arbiden güzel olmuş:))

iyi günler arkadaşlar ,inş bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .uzun sure internet ve bilgisayar yoksunluğundan giremedim.karabatak gibi bir girip bir giremiyorum ama kasım annelerini ve sayfayı seviyorum ve çok özledim .

mmmf çim seninkini de yapıcam da şekeri hiç yakmadım bi deneyeyim bakalım..daha kıvaölı görünüyor..

benim verdiğim çok basit ve hemen oluyor..

krikitos bi dönem oyuncagi reddediyorlar galiba,ben surekli kaldiriyorum 1-2 hafta gostermiyorum yeniden verince baya merakla oynuyor ama onun disinda cokta oyuncak bagimlisi bi cocuk diil.genelde kumanda bos siseler ve sehpa ortuleriyle oynuyor.

sağol çilekçim bende kaldırıyım bakalım oyuncaklarını işe yarıcakmı dijinin düğmesine basıyor durmadan ben açıyom o kapıyor acayiipp sinirlendim haa kapatınca da bağarıyor bas bas bibmkide boş şeylerle oynama dedlisi bir daha oyuncak almıcam buna oynasın elindekiler yeter alsanaalsanasmile bu aralar biberon merakımız var alıyor eline biboranu içmiyorda oyun oynuyor dilinle ama bazen hiç sesini bile çıkarmadan yarım saat oynuyor hatta fazlasıyla hiç emzik emmedi acaba emme güdüsünü tamamlayamadımı cocuk biberon istemezdi hiç şimdi elinden alınmıyor geçen gün elinden alınca inadından birbuçuk dakka nefes almadı inadı kurusun

a a
kızlar bugün anne bebek yarışması mı başlayacaktı..

yarımıydı yoksa..oylama yani..

safişim nered e ki haber verirdi..

çok merak ediyorum ..

ben de çok meraklı oldum bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…