- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.461
iyi günler arkadaşlar ,inş bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .uzun sure internet ve bilgisayar yoksunluğundan giremedim.karabatak gibi bir girip bir giremiyorum ama kasım annelerini ve sayfayı seviyorum ve çok özledim .
ben 1 bardak şekeri tencerede yakıyorum iyice kararınca üzerine 1 bardak su koyup kaynatıyorum bunu tepsiye dizdiğim etimeklerin üzerine döküp iyice hepsini ıslatıyorum
üzerine yalancı tavukgöğüsü yapıp döküyorum oda 1.5 çay fincanı un 1.5 çay fincanı şeker 1 vanilya 1 kilo süt yarım paket margarin 2 tane sade falım sakız pişince blendırdan geçirip döküyorum etimeklere
tavukgöğüsünün tarifini vermiyom herhalde bilmeyen yoktur:)
anam geçen gün annemin karamuhallebisinden yaptım biz öyle koymuştuk adını asıl adı krem şokola 2 kilo sütten yaptım kafadan atmaca aklımda kaldığıyla bi güzel oldu bi güzel oldu çocuklar bayıldı kocam bile yediğine göre arbiden güzel olmuş:))
maytabım benim kerem de aynen öyle.. bu arada çok mızıldak her şey isteniyor ama en olamayacak şeyler verilmezse yere atıp kendini ağlıyor.. akşama kadar hep kucakta işaret parmağıyla istediği şeyleri gösteriyor deli.. ha bu arada söylemedim sanırım senin memoyla ayrıca adaşta sayılırlar kerem bey ikinci ismi mehmet nüfusta kerem mehmet diye yazılı kaanında yılmaz.. dedelerin isminide koyduk mehmet benim babam yılmaz eşimin babası..yaa mehmet akife de bişeyler oldu bugünlerde kızdığı zaman neresi olduğuı önemli değil bi atıyo kendinbi yere küçücük burnunuda bamm diye vuruyo yere bilerek yapıyo bunu çünkü böyle yapınca kıyamıyoruz biliyo sanırım 2 yaş sendromunda bir ergen oldu memo
etimekleri 2 su bardağı şeker ve 2 su bardağı su ile yaptığım şerbetle ıslatıyorum..selam akadaşlar nasılsınız bende etimek tatlısı yapıcamda yapıp denediginiz bir tarif varsa paylaşırmısınız
kirikitoscum evet benim bıdıklar uyuyor kocişte evde oda yanlarında uyuyor bende çayımı aldım kkya geldim..kermde çay istiyor ama 2-3 tatlı kaşığı pekmezle veriyorum pekmezde arada kaynıyor.. geçen doymadı küçük biberona döktüm açık biraz içti biberonu gtirdi zırladı koy diye...iyiylik nazlıcım sen nasılsın uyuyor mu senin veletler çay keyfi yapıyoonn bekemm ayy benim annem mertte çay verdi bir kaç defa şimdi elimizde çay görünce deliriyor çocuk evde çay içemez oldum vallahh seninkilerde öle mi?
bide bişey dicem mert eskiden bütün oyuncaklarınla oynardı ama şimdi nerde bilgisayar kumanda cd çalar telefonlar hep elekronik şeyler onların düğmelerine basamak çocuğu mutlu eder oldu bide araba manyağı oldu kendi 2 elinde de araba var vın vın gidiyor habire her tarafını moratttı o arabalarla pat küt
devrancım hoşgeldin tatlı konusunda sana yardımcı olamıycam ama eylül sapiş veya çilek bu konulardan iyi anlarlar vesselam
aman krikotesim onu nerden öğrenmiş 1,5 dk nefes almamayı..kuzuya bak..insanın aklını alacakkksağol çilekçim bende kaldırıyım bakalım oyuncaklarını işe yarıcakmı dijinin düğmesine basıyor durmadan ben açıyom o kapıyor acayiipp sinirlendim haa kapatınca da bağarıyor bas bas bibmkide boş şeylerle oynama dedlisi bir daha oyuncak almıcam buna oynasın elindekiler yeter alsanaalsanasmile bu aralar biberon merakımız var alıyor eline biboranu içmiyorda oyun oynuyor dilinle ama bazen hiç sesini bile çıkarmadan yarım saat oynuyor hatta fazlasıyla hiç emzik emmedi acaba emme güdüsünü tamamlayamadımı cocuk biberon istemezdi hiç şimdi elinden alınmıyor geçen gün elinden alınca inadından birbuçuk dakka nefes almadı inadı kurusun
evet ya unuttum bak ..eylülle bizde katıldık söylemesi ayıptırr:kedi:a a
kızlar bugün anne bebek yarışması mı başlayacaktı..
yarımıydı yoksa..oylama yani..
safişim nered e ki haber verirdi..
çok merak ediyorum ..
ben de çok meraklı oldum bu günlerde
mucize canım hoş geldin..olsun gel de aralı da olsa olur..
tabi daha sık gelebirsen daha iyi olur
mucizee hoş geldin canımm..
hoşgeldin sık sık uğramak lazım yoksa konulardan çok uzaklaşılıyor ben de bir ara kayboldum ama bundan sonra doğuma kadar sık sık giricem sanırım inşallah
)
Yasminnn üzülme sen de bendensin..Aman ya kilo alıyorum diye yapmıyorum yazık kocam da arada kaynıyor.İdare etsin artık.
Ben genelde sütlü tatlı yapıyorum daha hafif oluyor.Geçen hafta irmikli muhallebi yaptım,sütlaç yapıyorum hem batu da yiyor..
Bende severim.Marketten tavuk göğsü ve kazan dibi alırım.5 Dakikada hazır.Kıvamını da tutturuyorum.MMMMM...
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5..B...M den mi alıyorsun süper oluyo tatlıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?