2008 Kasım Anneleri

iyi günler arkadaşlar ,inş bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .uzun sure internet ve bilgisayar yoksunluğundan giremedim.karabatak gibi bir girip bir giremiyorum ama kasım annelerini ve sayfayı seviyorum ve çok özledim .

hoşgeldin sık sık uğramak lazım yoksa konulardan çok uzaklaşılıyor ben de bir ara kayboldum ama bundan sonra doğuma kadar sık sık giricem sanırım inşallah

dilekçim sapişim hasta olmuş sağlık ocağına ilça falan yazdırcaktı boğazları şişmiş arkadaşımın olsaydı yazardı hemencik yemek konuları falan konuşuyor tamm konuları aslında :)))

Son düzenleme:

mAYTABIM YETER YAZMA ARTIK.sEN YAZDIKÇA BEN UTANIYORUM(Dün puding ve bisküviden oluşan tatlıdan yaptım.Hazır pudinki yapıp bisküvilere döküyosun.Geçen haftada Kemalpaşa yaptım.Kaynatılmış şerbete marketten alınan hazır hamurları atıyosun.Ooooov nasıl bir kadınım ben.Ühüüüüüüü:kedi:

maytabım benim kerem de aynen öyle.. bu arada çok mızıldak her şey isteniyor ama en olamayacak şeyler verilmezse yere atıp kendini ağlıyor.. akşama kadar hep kucakta işaret parmağıyla istediği şeyleri gösteriyor deli.. ha bu arada söylemedim sanırım senin memoyla ayrıca adaşta sayılırlar kerem bey ikinci ismi mehmet nüfusta kerem mehmet diye yazılı kaanında yılmaz.. dedelerin isminide koyduk mehmet benim babam yılmaz eşimin babası..
bu arada asortiğin babasıyla senin annen ve babanın mekanı cennet olsun..bizim dedeler uzakta old. için oğlanlar çatlak teyzenin kocasına ilk dede dediler...

selam akadaşlar nasılsınız bende etimek tatlısı yapıcamda yapıp denediginiz bir tarif varsa paylaşırmısınız
etimekleri 2 su bardağı şeker ve 2 su bardağı su ile yaptığım şerbetle ıslatıyorum..
üzerine yalancı tavuk göğsünün tarifi gibi muhallebi, yapıyorum..
1 kilo süt
yarım paket margarin
2 kahve fincanı şeker
3 kahve fincanı un
1 paket vanilya ile muhallebi yapıyorum..en üstede çikolatalı sos döküyorum bazen süper oluyor..

kirikitoscum evet benim bıdıklar uyuyor kocişte evde oda yanlarında uyuyor bende çayımı aldım kkya geldim..kermde çay istiyor ama 2-3 tatlı kaşığı pekmezle veriyorum pekmezde arada kaynıyor.. geçen doymadı küçük biberona döktüm açık biraz içti biberonu gtirdi zırladı koy diye...

yasmincim yeni kürkün hayırlı olsun tatlım güle güle kullan..bayanssulusmile
çileğim sabah bizi görseydin boş yedek damacanayı almış odanın ortasına getirmiş kaan..
kendi boyuyla bir neredeyse oyuncaklarından içine girebilecek olanları ağzından içeri atıyor sonra gidip bulaşık makinesinde kaşık çatal almış onlarıda atacak içine...sonrada babasına çıkar diye gösteriyor.. koca damacanıyı evin içinde yuvarladılar yanii..

[
aman krikotesim onu nerden öğrenmiş 1,5 dk nefes almamayı..kuzuya bak..insanın aklını alacakkk

a a
kızlar bugün anne bebek yarışması mı başlayacaktı..

yarımıydı yoksa..oylama yani..

safişim nered e ki haber verirdi..

çok merak ediyorum ..

ben de çok meraklı oldum bu günlerde
evet ya unuttum bak ..eylülle bizde katıldık söylemesi ayıptırr:kedi:

mucize canım hoş geldin..olsun gel de aralı da olsa olur..
tabi daha sık gelebirsen daha iyi olur

mucizee hoş geldin canımm..

hoşbulduk canlarım valla burda olmayı bende çok istiyorum .ama hep bi sebepten uzak kalıyorum .burda olmak insanı rahatlatıyor bazen çok bunalıyorum .yada sormak istediklerim paylaşmak istediklerim oluyor ama bir türlü giremiyorum ama inş daha aktıf olmaya çalışacagım

hoşgeldin sık sık uğramak lazım yoksa konulardan çok uzaklaşılıyor ben de bir ara kayboldum ama bundan sonra doğuma kadar sık sık giricem sanırım inşallah
)

sağol canım gerçekten dediğin gibi hem uzaklaşp hemde yavaşlıyor insan. demek yeniden hamilelik hayırlı olsun canım .bende kızımın uykularını düzene sokabilsem hemen istiyorum ama uyku problemimiz çok buyuk.

Yasminnn üzülme sen de bendensin..Aman ya kilo alıyorum diye yapmıyorum yazık kocam da arada kaynıyor.İdare etsin artık.
Ben genelde sütlü tatlı yapıyorum daha hafif oluyor.Geçen hafta irmikli muhallebi yaptım,sütlaç yapıyorum hem batu da yiyor..

ama şekerin yanması kanser riskini arttırımış diye duydum ö yüzden ıslatarak yapıyorum ama yanmış şekerin de tadı bir ayrı vallahi..

nazlıcım aynı da sanırım ben margarin koymamışım..belk,i de eksik aldım tarifi..

hıım güliz daha da heyecanlandım şimdi siz de katıldınız demek..safiş katıldı onu da biliyorum..
başka var mı..bizxz katılmadık maleseff

Bende severim.Marketten tavuk göğsü ve kazan dibi alırım.5 Dakikada hazır.Kıvamını da tutturuyorum.MMMMM...

mucizecim hoşgeldin..
dilekcim belki normal muhallebidir seninki onda margarin yok ama tavukgöğsü margarinsiz olmuyor..
ne yarışması kızlar durun bir bakınıp geleyim..

bende tatlıya bayılanlardanımm..her hafta mutlaka bi tatlı yaparımmm...
yapmasınınıda , yemesinide çok severimmm..
bu hafta ilk defa kadayıf denedimm..pek tutturamadım ama..işin sırrını çözdümm..layt tatlı olmuşş..şekeri az gelmişşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…