2008 Kasım Anneleri

Guess GUI16540L1 | saatvesaat.in
miniğim yeni gördüm canım ya benim saatte
benimkine benziyo nekadarda yakın zevklerimiz kız kokoş

ama çok güselmiş yaaa

iyi günler arkadaşlar ,inş bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .uzun sure internet ve bilgisayar yoksunluğundan giremedim.karabatak gibi bir girip bir giremiyorum ama kasım annelerini ve sayfayı seviyorum ve çok özledim .

hoşgeldin mucizecim
fırsat buldukça gel lütfen senide merak ediyoruz

çitosum sen gel ankaraya ben seni götürürüm alınan yere
etimek tatlısına da bayılırım
kız kokoş ben bayıldım o saateeee ya
ben sana havale yollasam banada alırmısınnnnn ohaoldumsmile

şimdi yarışmaya baktım oyumu verdim geldim ..
ay annelik süper bişey yaa çok seviyorum oğluşlarımı.. resimler duyguladırdı beni..
nese bizimkiler kalkmadan yemeklerimi yapım ben hadi bayyyyyyyyyyy..

Gülizim yarışmada oylama yaptım dedim kıı.Ama anne kız çok benziyosunuz ve çok şeker çıkmışsınız.Resmen kopyalamışsın kızını yaaaw:))

Gülizim yarışmada oylama yaptım dedim kıı.Ama anne kız çok benziyosunuz ve çok şeker çıkmışsınız.Resmen kopyalamışsın kızını yaaaw:))
yanlış anlamışım canımm.1 kişi oy vermişte..bende sen öyle deyince sen vermişsin sandımm....
aynı şeyi bakarken bende düşündüm yaa..çok benziyo bana...çatlasın babasııı

sağolun tontişlerim:))))(çalayım bende) buldum buldum..

herkese baktım..

güliz o 9 numarayı hatırlayacam biryerden de çıkaramadım..hadi biraz yardım..bizim topikteydi ara sıra giriyordu..dilimin ucunda ..çok benzettim ..omu acaba..bulucam

ha ha gülçiçek mi o yaa

diloksum ne kadının yüzü nede bebişinki görünüyoo.nasıl çıkardın canımcım yaa...
bayıldım valla hafızana ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…