- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.481
benimkine benziyo nekadarda yakın zevklerimiz kız kokoşGuess GUI16540L1 | saatvesaat.in
miniğim yeni gördüm canım ya benim saatte
Miniğim bu saati ben çok beğeniyorum fakat fiyatı biraz fahiş.2,500 tl-4000tl arasında değişiyor.Üzerindeki taşlar pırlanta olduğu için bu kadar pahalı.
İlk defa ankarada bir saatçide karşılaştık kendisiyle .Görür görmez aşktı bizimki ama karşılıksız..İhanet belki ama ben aşkıma ihanet ettim ve çakmasını aldım 100 tlye aynı saatin
iyi günler arkadaşlar ,inş bebişleriniz ve sizler iyisinizdir .uzun sure internet ve bilgisayar yoksunluğundan giremedim.karabatak gibi bir girip bir giremiyorum ama kasım annelerini ve sayfayı seviyorum ve çok özledim .
kız kokoş ben bayıldım o saateeee yaçitosum sen gel ankaraya ben seni götürürüm alınan yere
etimek tatlısına da bayılırım
tşk ederim yasminimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMET den alıyorum.Güzel oluyo kııı..
Gülizim sizin resimde var herhalde..Ben oy verdim..
yanlış anlamışım canımm.1 kişi oy vermişte..bende sen öyle deyince sen vermişsin sandımm....Gülizim yarışmada oylama yaptım dedim kıı.Ama anne kız çok benziyosunuz ve çok şeker çıkmışsınız.Resmen kopyalamışsın kızını yaaaw:))
Bende severim.Marketten tavuk göğsü ve kazan dibi alırım.5 Dakikada hazır.Kıvamını da tutturuyorum.MMMMM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?