- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.501
selam millet nasılsınız bugun.şu yarışmaya bende resim gönderdim ama anlaşamadık illa da yeni resim istediler bende uğraşamadım :)) katılmak kısmet değilmiş neyseee 32 numara bence süper.ben ona verdim oyumu.gerçi 5 de fena değildi ama yine siyah beyaz beni etkiledi verdim gitti:)
bende dedim nasıl anladınnn :))))9 değil ya 5 numarayı diyecekktim gülçiçek diye
.:)))))))))))))))))çok güldüm kendime gerçekten..9 un yüzü görünmüyor
tşkler canımm.sever kociş karısını :)))güliz çok tatlı çıkmışsınız .bebişin tıpkı sana benzediğine göre eşin seni daha çok seviyor hani öyle derler ya.
bende diloks gibi duşuneceğim biraz daha resim gelsin
geçmiş olsun sapişim..Herkese tünydın a.s.
doktora gittim boğazım acıor ve geniz de akıntı var dün geceden beri ilerlemeden hemen antibiyotiğe başladım eyvahedigeldismile
Herkes iyi mi canişler ?opuyorumnanaktan
yarışmanın oylaması başladı hanımlar oy vermek isteyenler buyursunlar efendim buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-yarisma/347003-guzel-anne-bebek-pozu-yarismamiz-basliyor.html
kimki acaba :))))ayrıca orda bir şirine var, saçındat en ten kuyruğu var aynıda anasına benziyor...zemuszemus
yok kuşum yapmadımm..akşam yapacam...güliz test yaptın mı kuşum ?
aynen katılıyorumm nazlıma opuyorumnanaktansafişcim geçmiş olsun..
ana kız sizde çok güzel çıkmışınız...
ohoooo siz çoktan oyları vermişsiniz bilee kaydirigubbakcemile3e tabi ben bugün geç geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?