- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.521
sen yemekten ancakmı geldin meleğimm..slm kızlar geldim ama bu site neden çok yavaş yaa bir sorun mu var yine acaba sizde de böyle mi :uhm:
valla özellikle 1 gün kala da hatırlattım.12-24 ay arası pek katılım olmamış
sevgililer topiğinde kızın biri yazmışş..
erkek arkadaşı her gün kızın cebinden geçiniyomuşş..
kahvaltısını , öğlen yemeğini kızın işyerinde yiyomuşş, sabh ne yiyelim diye sorsa ne alırsan onu yeriz diyomuşş, sinemayı faln kızı ödetiyomuşş...
ne günlere kaldık yaa..yuhhhh dedim
ben eşimle 7 yıl çıktım 1 kuruş harçatmamıştır, ben muğlada eşim tarsustaydı, uçak paralarımı her şeyimi eşim karşılardı, tlf parama kadarrr..
sen yemekten ancakmı geldin meleğimm..
ah benim bi eski sevgilim vardı...ne borçlar verdim de geri alamadım..düşündükçe kızıyorum salaklığıma..hatta öğretmen hattımın birisini ona verdim bedava konuşuruz diye..
aylar sonra bir baktım kapandı...araştırmadım..baktım açılmıyor gitti sordum 575 lira borcu var..ödememiş hi. faiziyle 650 mi daha mı fazla ödedim..memur olduğum için korktum kapattım..
ne kadar borç verdim sormayın sakın
o yüzden eşimi çok seviyorum.
ah benim bi eski sevgilim vardı...ne borçlar verdim de geri alamadım..düşündükçe kızıyorum salaklığıma..hatta öğretmen hattımın birisini ona verdim bedava konuşuruz diye..
aylar sonra bir baktım kapandı...araştırmadım..baktım açılmıyor gitti sordum 575 lira borcu var..ödememiş hi. faiziyle 650 mi daha mı fazla ödedim..memur olduğum için korktum kapattım..
ne kadar borç verdim sormayın sakın
o yüzden eşimi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?