2008 Kasım Anneleri

sevgililer topiğinde kızın biri yazmışş..
erkek arkadaşı her gün kızın cebinden geçiniyomuşş..
kahvaltısını , öğlen yemeğini kızın işyerinde yiyomuşş, sabh ne yiyelim diye sorsa ne alırsan onu yeriz diyomuşş, sinemayı faln kızı ödetiyomuşş...
ne günlere kaldık yaa..yuhhhh dedim
ben eşimle 7 yıl çıktım 1 kuruş harçatmamıştır, ben muğlada eşim tarsustaydı, uçak paralarımı her şeyimi eşim karşılardı, tlf parama kadarrr..

Gülizim bir bayan arkadaş var 35 yaşında bekar.Ama 25 yaşınd gibi.Kız biriyle tanışmış yani bir kazmayla.Hatuna topitoş 'Araban varmı demiş' O da yok deyince bi daha görüşmemişler. Benim eşimde hiç ödetmezdi.Bazen ben çok ısrar ederdim o zaman bişi demezdi.Bakmayın şimdi kaba maba ama.Ne günlere kaldık ahretimohaoldumsmile

çitosum sağol canım.evet ben de farkındayım safiş son zamanlarda safiyeye döndü ben de kullanıcı adımı safiye olarak mı değiştrisem acaba diye düşünür oldum,fazlaca benimsedim de :roflol:

Hakikaten ne günlere kaldık.Derhal terketsin o ne öyle asalak gibi..Iyhhh..Çok üzgünüm çoook

Oyy şu her akşam yemek yapma işi kasıyor beni yaa..Fırında kremalı tavuk yapcam bugün..cokacimcoook

ah benim bi eski sevgilim vardı...ne borçlar verdim de geri alamadım..düşündükçe kızıyorum salaklığıma..hatta öğretmen hattımın birisini ona verdim bedava konuşuruz diye..
aylar sonra bir baktım kapandı...araştırmadım..baktım açılmıyor gitti sordum 575 lira borcu var..ödememiş hi. faiziyle 650 mi daha mı fazla ödedim..memur olduğum için korktum kapattım..

ne kadar borç verdim sormayın sakın

o yüzden eşimi çok seviyorum.

çoook zorlanarak oyumu kullandım az önce.9 no ya verdim ben oyumu.Herkes kendine de kullanabiliyor ama baktım ki bana sadece 1 kişi oy kullanmış sağolsun krikitoscuğum,nasıl olsa derece girme şansım yok diye ben de en çok hiii şuna bak yaa ya dedirten resme oyumu kullandım ama gerçekten çok zorlandım.Gözlerm doldu resmen :gitme:

Boşver diloksum geçmiş gitmiş.Bu yaşanmışlıklar,bu kazıklar olmasa biz nasıl biz olurduk..Yaşaman gerekiyormuş yaşamışsın..

15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
çitos, beyazmelek, devrankayra, diloks, ecemim2001, gulizgul, hilal1975, krikitos, LAVİNYA4134, Minik Kalimero+, mucizee, nazlımelek, SAPHIRA+, yasmin.28, zeyna+

OOOoooo 15 kişiyiz aferin bizeeeeeeee

Diloksum benim subay sevgilim vardı.Araba almıştı son model.Bi ara paraya sıkışmış ama benden istemedi.Morali bozulunca ben ısrarla verdim.5-6 sene oluyo 1500 falan.Dediki 5-6 ay kadar sonra verecem.Biz ayrıldık ve parayı ödemek için sesi soluğu çıkmadı.Mesajlaşıyoduk ve sonunda küfürleşmeye döndü.İnanılmaz bişi bana şerefsizlik yapıp vermiyecem dedi.Ben de hemen bi üst subayını öğrendim aradım.Hemen öğleden sonra yatırdı parayı.Askeriye de borçlanmak yasakmış.Afedersin ama döt ettim şerroyu( O günden sonrada zırnık koklatmadım...:umursamaz:

kız yasmin stand up çı gibisin yemin ediyorum :roflol:

Biz de eşimle 1 sene çıktık.Ne mümkün bu kez de hesabı ben ödeyim diyebilmem.Ben hiç sevmem öyle şeyleri tarzım değildir o yüzden ben de ödemek isterdim ara sıra ya kızardı ya da gülerdi halime
o yanımda yokken arkadaşlarımla görüştüğümde bile sonradan gelirdi beni eve götürmek için ve hesabı öderdi yine bize bırakmazdı.Ya babalar gününde babama hediye alıyorum b da yanımda onun bile parasını verdirtmemişti.Çok kızmıştım ama ben varken sen veremezsin derdi.
Öyle tiplerden bir tanesi de ablamın etrafında var,daha doğrusu akadaşının nişanlısı.Evleneceklerine de inanmıyorum ya neyse,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…