2008 Kasım Anneleri

ona ayrı bi yuhhhh yasminimm..araban varmı demiş yaa :)))
yok kız neden kaba diyon adama turta getirmiş ya ceketin altında :))

Gülizim bu arada kocan zengin mi kıı?Uçak muçak o karşılıyo:))
yok canım ne zenginii..hep netten takip ediyoduu..indirimli olanları ..29 tl gittiğimi çok bilirim izmir adana..ama tabiki gün geldi 150 gittiğim günlerde oldu dermişim.. :)))
arada bazen der uçak paramız ikimizin 2 milyar gitmiştir diye :)))
aman diloksumm..o neymişş. iyiki bırakmışsınn..alsanaalsanasmile

bende 9 noyu kullandım oyumu sapişimm

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sana da bu yakışırrrrrrrr.Brrrraaaaaaaavooooooo

heyoooooooooooooooooooooooooooooooo sayfam acik kalmis ben dayanamazim toz aldim
birde lavaboyu falan ovdum geldim,merdivenlerimi sildim off belim agridi..

bu aksama yemek derdimiz yok disarida yiycez yarinada saphiracigimin cökertme tarifini yapicam insl.

helal olsun yasminimmm :))
atalarımız ne demiş...
dinsizin hakkından imansız gelirmişş.

beyazmeleğim üzülme tatlım daha çok yarışmalar yaparız katılırsınız eymenimle
çileğim ne hamarat hatunsun sen maşşşaallah sen 1 maytap 2,ya da maytap 1 sen 2 :roflol:
beğendin mi tarifimi yavru kuşum çok pratik ve sağlıklı buluyorum ben onu

helal olsun yasminimmm :))
atalarımız ne demiş...
dinsizin hakkından imansız gelirmişş.

Bu neye benziyo biliyo musun Diloksum?Bir insanı öperken tokat yemek gibi bişi.O kadar kinlenmiştim ki torpil bulup doğuya sürdürecektim ki eşimle tanıştım.Başka dünyalara başka hayallere daldım ama yeri gelse halen uğraşırım onunla.Ben bu adamın var ya...

sağol diloksum olsun anlıyorum ben seni
ya kızlar dün gece Okyanus hanım enteresanlıklarına bir yensini daha ekledi
00.15 te uyudu ve bende hemen attım kendimi yatağıma tabiki sevinç içinde ama sonra 04.00 te bir kaltı hasbam 06.30 zorla uyudu kafamçokkarıştı ay mahvolduk eşimle bittik.Çocuğu aldım sallıyorum ayağımda ninni söylüyorum o alkış tututo maymun kaydirigubbakcemile3 Dün öğleden sonra 3 te uyudu akşa 6.30 ta kalktı onun etkisi mi oldu acaba diyorum ama o zamanda 00.15 te uyumazdı gibime geliyor.Bugünde doktora gidince yine uykusu geçe kaldı ve 3 te uyudu bakalım yine aynı şeyleri yaşayacak mıyız bilmiyorumkismile

yaa az konuşun kızlar
yetişemiyorum hızınızaaa (
bede eşimle 1 sene nişan 1 sene flört yaşadım üniv. buraya gelirken uçak biletime harçlığıma kadar hepsini ödedi elimi hiç cebime arttırmadıı çalışıyorum param yetiyor ama hala arada veriri harçlığımı:))
bende yollayacaktım resim ama unuttum yoğunluktan iyi mi..
neyse bir oy vereyimde geleyim hemen:)))

ay katılmadım yarışmaya gideyim oy vereyim bari

benim hiç öyle sevgilillerim olmadı ne ille ben ödeyeceğim diyen, yada hepsini bana kakalamaya çalışan, üstüme borç bırakan
eşim dahil çıktığım kişilerle hep ortaklaşa bişiler yaptık genellikle onlar ödese de benim de ödediğim zamanlar oldu ve ben bundan hiç rahatsızlık duymadım

OOOOOoooo senden korkulur.

3 te yattığında o kadar uyumasına izin verme bence safişim..

şimdi yaklaşık 1.5 saat oldu uyuyalı,olmazsa dediğin gibi fazla izin vermeyeyim.en fazla 2 saat uyusun kalksın yoksa gene uyku saatleri sapıtcak ondan sonra bana da gelenler gelcek

Ben çıkıyorum ,yavru kuşa kavuşayım hemen.Bu arada benimki yatağından çıkıyor artık kendi kendine.Bugün sabah beşiğine yatırmış babaanne,ben öğlen gittim uyanmıştı ama bizim yatağın üzerindeydi..Şok oldummm.Allahtan yatağın yanına koyduk beşiğide yatağa zıplıyor..Buna bir çözüm bulmam lazım

Herkese iyi akşamlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…