- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.541
ona ayrı bi yuhhhh yasminimm..araban varmı demiş yaa :)))Gülizim bir bayan arkadaş var 35 yaşında bekar.Ama 25 yaşınd gibi.Kız biriyle tanışmış yani bir kazmayla.Hatuna topitoş 'Araban varmı demiş' O da yok deyince bi daha görüşmemişler. Benim eşimde hiç ödetmezdi.Bazen ben çok ısrar ederdim o zaman bişi demezdi.Bakmayın şimdi kaba maba ama.Ne günlere kaldık ahretimohaoldumsmile
yok canım ne zenginii..hep netten takip ediyoduu..indirimli olanları ..29 tl gittiğimi çok bilirim izmir adana..ama tabiki gün geldi 150 gittiğim günlerde oldu dermişim.. :)))Gülizim bu arada kocan zengin mi kıı?Uçak muçak o karşılıyo:))
aman diloksumm..o neymişş. iyiki bırakmışsınn..alsanaalsanasmileah benim bi eski sevgilim vardı...ne borçlar verdim de geri alamadım..düşündükçe kızıyorum salaklığıma..hatta öğretmen hattımın birisini ona verdim bedava konuşuruz diye..
aylar sonra bir baktım kapandı...araştırmadım..baktım açılmıyor gitti sordum 575 lira borcu var..ödememiş hi. faiziyle 650 mi daha mı fazla ödedim..memur olduğum için korktum kapattım..
ne kadar borç verdim sormayın sakın
o yüzden eşimi çok seviyorum.
bende 9 noyu kullandım oyumu sapişimmçoook zorlanarak oyumu kullandım az önce.9 no ya verdim ben oyumu.Herkes kendine de kullanabiliyor ama baktım ki bana sadece 1 kişi oy kullanmış sağolsun krikitoscuğum,nasıl olsa derece girme şansım yok diye ben de en çok hiii şuna bak yaa ya dedirten resme oyumu kullandım ama gerçekten çok zorlandım.Gözlerm doldu resmen :gitme:
Diloksum benim subay sevgilim vardı.Araba almıştı son model.Bi ara paraya sıkışmış ama benden istemedi.Morali bozulunca ben ısrarla verdim.5-6 sene oluyo 1500 falan.Dediki 5-6 ay kadar sonra verecem.Biz ayrıldık ve parayı ödemek için sesi soluğu çıkmadı.Mesajlaşıyoduk ve sonunda küfürleşmeye döndü.İnanılmaz bişi bana şerefsizlik yapıp vermiyecem dedi.Ben de hemen bi üst subayını öğrendim aradım.Hemen öğleden sonra yatırdı parayı.Askeriye de borçlanmak yasakmış.Afedersin ama döt ettim şerroyu( O günden sonrada zırnık koklatmadım...:umursamaz:
helal olsun yasminimmm :))Diloksum benim subay sevgilim vardı.Araba almıştı son model.Bi ara paraya sıkışmış ama benden istemedi.Morali bozulunca ben ısrarla verdim.5-6 sene oluyo 1500 falan.Dediki 5-6 ay kadar sonra verecem.Biz ayrıldık ve parayı ödemek için sesi soluğu çıkmadı.Mesajlaşıyoduk ve sonunda küfürleşmeye döndü.İnanılmaz bişi bana şerefsizlik yapıp vermiyecem dedi.Ben de hemen bi üst subayını öğrendim aradım.Hemen öğleden sonra yatırdı parayı.Askeriye de borçlanmak yasakmış.Afedersin ama döt ettim şerroyu( O günden sonrada zırnık koklatmadım...:umursamaz:
helal olsun yasminimmm :))
atalarımız ne demiş...
dinsizin hakkından imansız gelirmişş.
ben çıkıyom kızlarr.
gidip çiçekçinin parasını ödeyeyimm...
kocamın hediyesini alayım ...
hepinizi öptümmm
çoook zorlanarak oyumu kullandım az önce.9 no ya verdim ben oyumu.Herkes kendine de kullanabiliyor ama baktım ki bana sadece 1 kişi oy kullanmış sağolsun krikitoscuğum,nasıl olsa derece girme şansım yok diye ben de en çok hiii şuna bak yaa ya dedirten resme oyumu kullandım ama gerçekten çok zorlandım.Gözlerm doldu resmen :gitme:
Bu neye benziyo biliyo musun Diloksum?Bir insanı öperken tokat yemek gibi bişi.O kadar kinlenmiştim ki torpil bulup doğuya sürdürecektim ki eşimle tanıştım.Başka dünyalara başka hayallere daldım ama yeri gelse halen uğraşırım onunla.Ben bu adamın var ya...
sağol diloksum olsun anlıyorum ben seni
ya kızlar dün gece Okyanus hanım enteresanlıklarına bir yensini daha ekledi
00.15 te uyudu ve bende hemen attım kendimi yatağıma tabiki sevinç içinde ama sonra 04.00 te bir kaltı hasbam 06.30 zorla uyudu kafamçokkarıştı ay mahvolduk eşimle bittik.Çocuğu aldım sallıyorum ayağımda ninni söylüyorum o alkış tututo maymun kaydirigubbakcemile3 Dün öğleden sonra 3 te uyudu akşa 6.30 ta kalktı onun etkisi mi oldu acaba diyorum ama o zamanda 00.15 te uyumazdı gibime geliyor.Bugünde doktora gidince yine uykusu geçe kaldı ve 3 te uyudu bakalım yine aynı şeyleri yaşayacak mıyız bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?