2008 Kasım Anneleri

saphiş canım akşam uyumasına izin verme çok uzun süre uyumuşşş
yağmur eğer günde 2 kez uyumuşsa saat 22.00 gibi uyuyor en geçç
fakat 1 kez uyuduysa en geç 20,30 da uykuya geçiyorr
ve bu gece ilk kez hiç uyanmadı ne harikaymış keisntisiz bir uykuuu
akşam 21,00de uyudu saab 08,30da kalktı maşallahh kuzuma
inş. oki de düzene girer canım yaaa

iyi yapmışsın yasminim..benim eşim de subay...beraber çalıştığı bir asker sivile geçen sene borçlanmış ödememiş..eşimi aradılar..karıştı ortalık..
şimdi her ay eşim onun ödemesini takip ediyor vss..

aayrıca eşimden de borç almış..hala vermedi 5 ay oldu sanırım..unut demill eer..
eşimle ben borçlanma konusunda çok safız ya sşinir oluyorumm

merhaba arkadaslar ılkkez okudum topıkten o kadar guzel yazıyosunuzkı ben daha alamdım yavrumu kucagıma ama umarım sızler gıbı anlatmak nasıp olur..herkese guzel gunler.

canım zaten biliyorsun bizimki yağmur kadar erkenci değil.4-5 gibi yatıyordu şimdiler en erken 23.30 en geç 01.30 civarı uyuyor.buna da şükür diyorum ben.Tabiki gönlüm 21.00-22.00 gibi uyumasından yana.Bakalım inşallah bi gün o da olur
ee bende fotoların hepsi görünmüyor ama :çok üzgünüm: safişimi bile göremedim daha
tatlım sayfayı yeniledinmi?sana bugün sorunlu site sanırım.bende yavaşlama da yok çünkü
merhaba arkadaslar ılkkez okudum topıkten o kadar guzel yazıyosunuzkı ben daha alamdım yavrumu kucagıma ama umarım sızler gıbı anlatmak nasıp olur..herkese guzel gunler.
seninde az kalmış canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna.Sen de anlatırsın.Zaman çok hızlı geçiyo. Allah yardımcın olsun..

benim oğlan asla 12 den yarımdan önce uyumaz son 3 aydır bu böle ve öğelnde sadece 1 defa maksimum 2 saat uyur birdaha akşam uykusu bizi gece uykusuz bırakır ama geç kalkar sabah uykusundan sanırım ondan 1 defa uyuyor mesela 4.30 da uyudu şimdi 5.30 6.00 da kalksa birdaha gece 1.00 de uyur ancak uyursa oda

kızlar kesinitisiz uyku nedir bende bilmediğim gibi benimki en erken 11,30 yatıyo( sabahta erkenden kalkar gece de durmadan uyanıyo düüüütt diye süt içiyo paşa dönüyo kıçını yatıyo:)) ama o kadar hareketliki hızına yetişilmiyo.pır pır evin içinde bi dakika yere koymuyo popoyu sürekli sayıklıyo anne baba anne baba:)) bzi çok mu özlüyo diyorum (

elimizden tutup gel diyo resmen akta diyo:)) yatak demek o.yatağa gidelim diyo bizim yatağa bayılıyo.üstüne çıkıyo zıplıyo yorganın yastıklarına altına giriyo çıkıyo bilmem ne ama sende yanında oturcan orda.eğer gitmezsen yere koyup kafayı başlıyo dudağı büke büke ağlamaya:)) ya ne desem anlıyo delimidir nedir.bazen diyorum sen niye bu kadar akıllısın leeen diyorum :)

valla sürekli terliyo hareketten dolayı kendisi de alıştı durmadan üst baş değiştiriyoruz.nasıl bi ter anlatamam sıksan suyu çıkacak o derece.ama bu yorgunlukla sabaha kadar uyur dersin uykumun en güzel yerinde biri ısırmış gibi bağırıyooo:)

evet sorun giderildi hallettim oyumu da verdim zemuszemus

derincim özlüyordur mutlaka bizde de aynı durum yaşanıyor çünkü

benimkinin vücudu değil de kafası çok terliyordu oda d vitamini aldıkça azaldı baya

bigün ben ısırcam onu gece yarısı valla.artık canıma yetip de kendimi ısırdığım da oldu valla gülmeyin:))

Ben dayanamıyorum bazen tontişimi ısırıyorum.Alıştı tepki vermiyo.Gece yatırıyorum onu, beraber yatıyoruz.Ağzı kulaklarında , gözler yarı kapalı.O kadar sevimliki.Sarhoş gibi hareketler:))

hani derler ya hep bebeği artık geceden yatırcaksın sabaha kadar bişey vermeden uyumalı diye.o yanlışmış geçen gün bi doktordan duydum tvde.bizim yaşıtlarımız daha bebek sınıfına giriyomuş ve bebeklerin de gece beslenmesi gerekli bişeymiş.yetişkin gibi olması beklenmezmiş hatta olmamalı diyodu.aslında benimde işime geliyo buğra gece 400-500 ml süt içmiş oluyo bazen daha bile fazla belki.ve süt şu an onun için önemli.gün içinde de verecek zaman olmuyo e gece içiyo işte en güzeli:)

ben inek sütü vermeye korkuyorum günde 200 veya 300cc içiyor ortalama bazen kahvaltıda içiriyorum yada içine katıyorum ama fazla sütte kansızlık yapar diyorlar bendede kansızlık hep çıkar testlerde ondada çıkmıştı 6 aylıkken ama şimdi de var mı bilmiyom fazla sütten korkuyom o yüzden sizler artık aptamil 1+ kullanmıyonuz mu biz daha çok onu kullanıyoz mamalarında muzla karıştırıyorum mesela öyle yiyor akşam üstleri

ay bu arada bu akşam kayınvalidem çağırmış mert i özlemiş öfffff ne sıkıcı amann ayaaa hep oğlunu koruyor benim yanımda laf sokuyor inceden aman sanki senin oğluna bişey diyen var senin oğlunsa benimde kocam en çok ben korurum laf söyletmem bikerem çocuk gibi yaa sık boğazını otur bu akşamda aşk ve ceza var sardı o dizi beni kaçıramam amann yaa

Son düzenleme:
Eymen'de sütü çok seviyor maşallah ve ben bu durumdan çok memnunum çünkü yoğurt falan fazla yemiyor en azından kalsiyumunu sütten alıyor gece de hala kalkıp süt ier mutlaka bir biberonu içip yatmıştır artık sabaha kadar kalkmaz derim ama yine kalkar mutlaka
hoş biliyorsunuz biz sütümüzü gece yatarken hazırlıyoruz yatağının başucuna koyuyoruz kendi içiyor tabi sesini duyuyorum çok nadir çok yorgunsam falan duymuyorum onun dışında duyarım su veya süt için beni yanına çağırmaz ama bazen sırf keyfii çasğırıyor görebilmek için bazen de emziğini falan bulamazsa o zaman çağırır

hatta geçen gün sabah 6-7 suları böyle ağlamaklı sesleniyor gittim noldu oğlum dedim baktım elinde biberon boş hıı diyor dudakları büzerek buvv diyor sütede öyle diyor çünkü aa dedim bitmiş mi hemen yapayım dedim gittim biraz daha yaptım içti yattı kaydirigubbakcemile3

Bizimkine de babaannesi gündüz süt veriyo.Ben akşama yemek ve mama veriyorum.Ama bu ara tırnaklarında beyaz lekeler gördüm.Sanırım kalsiyum eksikliğinden.Haftaya depo demiri ölçülecek.Bakalım(

ben gündüzleri Pınar2ın çocuk sütünü veriyorum bazen sade bazende bir-iki cicibebe atıyorum içine, gece yatarkende sütle 3-4 cicibebe ve 7 tahıllı muhallebi karıştırıp veiroyrum onu da içiyor gece kalktığında içmesi içinde Aptamil Junior yapıyorum yani günde birkere junior içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…