2008 Kasım Anneleri

maşallah bebklerenize kızlar..

be de zorla içiriyorum..gece 2 de içer mamasını geç yediği için yatrken içmiyor tok oluyor..

bazen 2 dekini de içmiyor yada bırakıyor ..200 cc içiyor genelde gece..

erken kalkmaya başlarsa yatarken verip bir daha vermeyeceğim..

dilek ve yasmin nasıl adamlara denk gelmişinşiz geçmişte..işde bazıları doğuştan öküz oluyor töbe töbe okurken ben kızdım yasminim iiyi yapmışn kuzum
maytabım ne iş gördünde o hale geldin tatlım..
biz hiç kesintisiz bir uyku uyumadık.. sanırım epeyde öyle gidecek..
bizim öğlen 1 uykumuz akşam 7 uykumuz var gecede 12,30 -1 gibi uyuyorlar sabah kadar 2-3 kez kerem 2-3 kez kaan kalkıyor tabi ben 6-7 kez kalkmış oluyorum..
akşam uyutmasan saat 9,30 -10 gibi uyuyorlar ama buseferde 12de kalkıp 2-3ü buluyor yatmaları..
alıştık sayılır artık eskisi gibi birine kocişte kalkmıyor her şeye ben kalkıyorum o sabaha kadar güzel uyuyor..
yaaa kızlar etimekli tavukgöğsü tatlı felan derken dayanamadım pirincim pişti sütlaç yapıcam oğlanlarda gece yiyince en azından daha geç süt için uyanıyorlar..

ben de yağız'a kay'ın keçi sütünü veriyorum inek sütü alerji yapıyor

bizim danacık içmedi keçi sütünü bende kay marka almıştım yoğurdunuda yaptım evde onuda yemedi nedendir bilmem

melekçim sen geceleri başına aptamil 1+ mı hazırlıyon tatlım ben onların hazırlandıktan en fazla yarım saat sonra tüketilmesi gerektiğini biliyorum ben mi yanlış biliyom acaba çünkü ben hep döküyom boşa gidem bir ton para 6 aydan beri içiyor çünkü her yaptığımında tamamını içmez tospam sıpam daha az yapıyom onuda bırakıyor illa bırakıcak yarısını

pınarın devam sütünü kullanıyorum artık sürekli.mama falan hepsini bıraktım.sadece kahvaltılık tahıllardan alıyoruz.ekmek makarna hepsinden yiyo çünkü.süte bende bal koyuyorum bazen.

ay ben keçi sütünü vermek istiyorum ama güvenemiyorum bir türlü bişey olur mu acaba diye :uhm:

aksine keçi sütü inet sütünden daha yararlıymış bziim doktor öle demişti keçi peyniri verin keçi sütünden yoğurt yedirin demişti ama yemiyoo haspam zati bir şeyide itarazsız yese dişlerimi kırarım hem de hepsini 14 aylık oldu daha bir yemeğinide tam bitirdiğini itiraz etmeden yemediğini görmedim henüz ilerde ben de ona hamburger almıcam işte ceza olsun :)

bence mama gibi şeylerle karnını doyurmak artık gereksiz.onun yerine çorbasından yoğurtla birlikte tekrar veriyorum yada bizim yediğimiz şeylerden yiyo.geçen gün hamsi buğulama yedi ohh mis gibi valla.zaten köfte canavarı.tok ta olsa 2 köfte yer kesin maşşalahh:)

keçi sütü ben sevmiyorum koktu bana o( bizim oğlanda pek seçicidir sevmez gibime geldi ama denemek lazım.zaten pınar süt 0,5lt= 1,85tl fazla ucuz değil yani.

Ben de verdim birkaç kez keçi sütü bir şey olmadı.Zaten tadı çok benziyor inek sütüne.Ben him devam sütü vermyorum da zaten uzun zamandır bizimki sütü bıraktı içmiyor.geceleri muhallebi yapıyorum.Bu arada keçi sütü pastörizekapalı ambalaj sadece kay marka var zaten başka yok.o da 3 TL filandı yanlış hatılamıyorsam ya da 50 krş fazladır

editörüm bişey sorcam.sitede her taraf kilo verme ilacı reklamıyla dolu ama yorumları kapattılar nedenn?? sencede bi tezatlık yokmu bu işte.

bimde de bi keçi sütü var markasını hatırlayamadım şimdi
keçi sütü bizim totomuzu pişirdi kii öyle böyle değildi yani sütü kestimgeçti maaalesef zamane çocukları yararlı şeylerde pek bezleri yok
yumurta testi yaptık şimdi fatihle kahveli sirkeli kolalı ve normal su olan bardaklara 1er yumurta koyduk 2-3 gün sonra bakıcaz dişlerimiz ne hale geliyo kola evde içilmediğinden bulamadık yedigün koyduk sişzce kolanın verdiği tahribatı verebilirmi ??:))

yasmincim o tırnaklarında beyazlık biz de de var..ben de meyveden diye düşünüyorum ..az alıyoruz biraz..

1-10 yaş araassı 800 mg almaları gerekiyor kalsiyumu.

350 cc süt: 210 mg yaopıyor
170 cc yoğurt:...bilmiyorum
2 danone: 200 mg yazıyor vallahi kutusunda
peynir.....

petnir ve yoğurtta daha çok varmış kalsiyum..

aşağı yukarı 800 ü buluyor bence..

yasminim sen de böyle hesapla bakalım nasıl çıkıyor

evet canım hatta bende öyle bildiğim için gece yatarken mama vereyim başucu içinde normal süt hazırlayayım istiyorum ama ille süt istiyor yatarken bir de ben o yazılanları birazda daha fazla satabilmek için bir oyun olarak görüyorum sonuçta çok beklemiyor yine 3-6 saat arasında tüketmiş oluyor zaten hepsini bu zamana kadar da bir zararının görmedim yazın asla bekletmiyorum mesela yazın mecbur süte döneceğiz neden çünkü hava çok sıcak ve bekleyen mama kokuyor o yüzden bende istemem ama kışın içerisi serin olduğundan pek önemsemiyorum ama dediğim gibi yatarken mamasını içip yatsa gece sütünü koysam benimde içim daha çok rahat edecek

keçi sütü daha sağlıklı ve anne sütüne en yakın sütmüş
evet işte bende onu duyduğum için bir alıp denesemmi diyorum

Ya ben baktım çok pahalıydı harbiden(

evet inek sütüne göre pahalı

keçi sütü ben sevmiyorum koktu bana o( bizim oğlanda pek seçicidir sevmez gibime geldi ama denemek lazım.zaten pınar süt 0,5lt= 1,85tl fazla ucuz değil yani.

burada pehlivanoğlu diye bir market var orada 1.55 falan en ucuz orada satılıyor nazilli de
ve sık sık bitiyor burada marketlerde pınar süt ya çok kullanılıyor yada az getiriyorlar bazen öyle oluyor ucuzu da pahalısı da kalmıyor

ay hala çıkamadım kocişi bekledim oda inmedi aşağıya bne kaçayım bari onu beklemeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…