2008 Kasım Anneleri

mert e gene dünkü şey oldu aynısı ayy çok korktum yakşaşık 1 saattir kucağımda indirince ağlıyor hemde acayip ağlıyor ne oluyor kuzuma wcye su içmeye gidemez oldum hep onunla oturma odasında oturuyorum çoğu zamanda kucakt geziyoruz ee ben hamileyim devamlı kucakta sakıncalı olmaz mı benim için hiç kucak sevmezdi şimdi indirince deliriyor neden ki

neyse kocişim girdi kapıdan belki kendine gelir hazırlanayım bende hazırlatmadı sıpacan kaynanacığıma gidicezz (((

Son düzenleme:
editörüm bişey sorcam.sitede her taraf kilo verme ilacı reklamıyla dolu ama yorumları kapattılar nedenn?? sencede bi tezatlık yokmu bu işte.
Canım o reklamlarla ilgili hiç bir bilgim yok da kilitlediğimiz konularla reklamların ne alakası var onu anlayamadm canımcım
noldu bu çocuğa ya :sm_confused:

keçi sütü bende verdim 1 kaç kere bişey olmadı
ben tek 1 markanın sütünü almıyorum dönüşümlü veriyorum bazen pınar çocuk,bazen aptamil,nestle ya da danone pınar normal sütlerden veriyorum
sabahları kahvaltısının yanıncda 150-250 gibi içiyo bide akşam üstü içiyo 250 filan yatarken tok oluyo içmiyo o yüzden
çorbasına ve makarnasınada koyuyorum genlde süt
gece uyanmıyo diye vermiyorum ama versemmi ki
piroş süte düüü diyo bazen tutuyo krizi düüü diye dolanıyo bacaklarıma:))

Son düzenleme:
bide ben artık şu toz olan mamalardan vermiyorum
eskiden ne çok alırdım meyvelisi ayrı çorbası ayrı kahvaltısı filan şimdi sadece yatmadan önce yemesi için alıyorum gece muhallebisi o kadar
herşeyi yiyolar zaten artık gerek yok bence

bende oyumu kullandım 9 numaraya
hak eden kazansın yollamadığıma pişmanımmm

biz pınar çocuk kullanıyoruz süt olarak hiç keçi sütü denemeyi düşünmedim neden bilmem
kocam yok dersi vardı bu akşam marif kesilecek zaarr başıma kıracam boynuzunu uyusun aç aç bekliyorum onu
tontişimde uyuyalı baya oldu kaldırayım yoksa 2 gecedir olduğu gibi :bbo:

bencee kola ve yedign farklı şey
yumurtaları boşu boşuna ziyan ediynus sonuç zaten belli yaaa neyseeeee

Zeyna hanım ce deyip kaçıyonuz.Ne oldu babanızın armut tarlasını mı taşladık:)))
yok tontişlerin kraliçesi dişi cmylmzım benim
sadece okudum tam yazacam benim tontiş durmadı bende kaçtım
bizim hiç armut tarlamız olmadı biliyon muuu:çok üzgünüm:

kızlae bende artık keçi sütü kullanıyorum bebekken çok aradım bulamadım ama artık rahatlıkla buluyorum biraz onuında vitaminini alsın

sonucu ben biliyom kankacım fatih değil cuma günü anlatıcak sonuçları
puffff kanka
dürt dedik dürtmedin :a015:

Son düzenleme:
benim oglumda sütü içmiyor bende sabah kahvaltısına ve akşam muhallebisine koyuyorum yogurtla falan karşılıyordur heralde bide benim oglumda kansızlık oldugu için sütün fazlasıda kansızlık yapar diye biliyorum oyüzden yeter heralde biz şuan hala kan ilacı kullanıyoruz kansızlıktan dolayı nasıl geçecek bilmiyorum kullanan varmı aceba birde arkadaşlar vitamin ilacına hala devam ediyormusunuz vitamin ilacını kullanmadıgı için oglunun başının çok terledigini yazan bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım şimdi benim oglumda çok aşırı terliyor çok aşırı hareketli hiç oturmaz bu aceba ondanmı kaynaklanıyor yoksa başka bişeymi sizce arkadaşlar...

naber kızlar,
bende saçımı boyadım oğlanlar ikindi uykusundayken.. altın kestane denedim bu sefer..yine kahve tonu oldu güzel fena değil..
kociş evde olup yemeğide 4,30da yiyince acıktık şimdi çıktı oda çarşıda işi var onları halledecek gelirkende pizza getirecek.. çok acıktık oğlanlar çorbalarını içtiler biraz bezelye yediler ama kaan sadece çorbayla duruyor sütlacımıda yaptım şimdi sabırsızlıkla kocişi beklioz..
ay safiş fragmanı gördümde kociş geniş aileye bakıyor ben anca tekrarını denk gelise seyrediyorum çocuğunu birinemi verdi bu kız ya..

oh güle güle kullan saçını canım
evet canım verdi ama bebeğinin beresini kokladı,kokusunu duyuncada pişman oldu geri aldı neyseki.işte o sahnelerde ben bittim

ay bende elmalı tart yaptım ,ay bi dakka tatlısız duramıyo bu adam ya ,onun sayesinde bende sebepleniyorum ,dünkü revani bitmedi daha o derece yani ,olsun diyo onuda yeriz :)))

Selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli yarın büyük gün tahlil sonuçlarımı alacağım bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.Kızlar bi selam vereyim şöle geçmişe bir bakayım geleceğim gene Eylülcüm ohh tavuk göğsü profütörol revani elmalı tart keşke benimkocamda sevsede bol bol yapsam da yesem.Valla kendim yapıyorum kendim yiyiorum yiyincede kilo üstüne kilo alıyorum.

sonucu ben biliyom kankacım fatih değil cuma günü anlatıcak sonuçları
puffff kanka
dürt dedik dürtmedin :a015:
ühühühü ben seni neden dürtecektim
ne zaman dedin dürt diye ya hatırlamıyorum
ühühühühü senağlama
ay bende elmalı tart yaptım ,ay bi dakka tatlısız duramıyo bu adam ya ,onun sayesinde bende sebepleniyorum ,dünkü revani bitmedi daha o derece yani ,olsun diyo onuda yeriz :)))
maşallah kuzum yakında dobidik ailesi olarak ün yapacaksınız yaaa
canboğazdan gelir kuzum afiyet şekeer olsun 1 dilimde benim için ye

afiyet olsun eylülcüm ye ye incecik kal inşallah:Saruboceq: yerimseniben

dilek goksüzoğlu tatlım ne için test oldun tatlım kaçırmışım ben oarayı inşallah kötü bişey değildir geçmiş olsun bebiş

evet bugün aşk ve ceza çok güzel di benide sardı dizi çok 6 bölümdür kaçrımadımhenüz inşallah saçmalamazlar sonradan haftaya olan bölümü merak uyandırıcı

geldim kaynanamdan inşallah merte uyuyacak sallanıyor beyefendi

uyudu uyudu bende yatıyorum hepinize iyi uykular

Son düzenleme:
iyi geceler bebeler ancak bu saate girdim ya pc kafayı yedi tozuttu bi format istiyo bakalım
zeynam benimle iritbata geç bebeğim bugün aramışsın ama bizim lokum kafa
telimi bardakla su vermiştim onun içine atmış kurumaya bırakmıştım çalışırsa tabi denemedim daha
ben sana alır gönderirim bebeem
annemin teline taktım baktım araöışsın ama saat epey geçti arayamadım telimde annemlerde kalmış zaten sabah gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…