- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.601
Canım o reklamlarla ilgili hiç bir bilgim yok da kilitlediğimiz konularla reklamların ne alakası var onu anlayamadm canımcımeditörüm bişey sorcam.sitede her taraf kilo verme ilacı reklamıyla dolu ama yorumları kapattılar nedenn?? sencede bi tezatlık yokmu bu işte.
noldu bu çocuğa ya :sm_confused:mert e gene dünkü şey oldu aynısı ayy çok korktum yakşaşık 1 saattir kucağımda indirince ağlıyor hemde acayip ağlıyor ne oluyor kuzuma wcye su içmeye gidemez oldum hep onunla oturma odasında oturuyorum çoğu zamanda kucakt geziyoruz ee ben hamileyim devamlı kucakta sakıncalı olmaz mı benim için hiç kucak sevmezdi şimdi indirince deliriyor neden ki
neyse kocişim girdi kapıdan belki kendine gelir hazırlanayım bende hazırlatmadı sıpacan kaynanacığıma gidicezz(((
bencee kola ve yedign farklı şeybimde de bi keçi sütü var markasını hatırlayamadım şimdi
keçi sütü bizim totomuzu pişirdi kii öyle böyle değildi yani sütü kestimgeçti maaalesef zamane çocukları yararlı şeylerde pek bezleri yok
yumurta testi yaptık şimdi fatihle kahveli sirkeli kolalı ve normal su olan bardaklara 1er yumurta koyduk 2-3 gün sonra bakıcaz dişlerimiz ne hale geliyo kola evde içilmediğinden bulamadık yedigün koyduk sişzce kolanın verdiği tahribatı verebilirmi ??:))
yok tontişlerin kraliçesi dişi cmylmzım benimZeyna hanım ce deyip kaçıyonuz.Ne oldu babanızın armut tarlasını mı taşladık:)))
sonucu ben biliyom kankacım fatih değil cuma günü anlatıcak sonuçlarıbende oyumu kullandım 9 numaraya
hak eden kazansın yollamadığıma pişmanımmm
biz pınar çocuk kullanıyoruz süt olarak hiç keçi sütü denemeyi düşünmedim neden bilmem
kocam yok dersi vardı bu akşam marif kesilecek zaarr başıma kıracam boynuzunu uyusun aç aç bekliyorum onu
tontişimde uyuyalı baya oldu kaldırayım yoksa 2 gecedir olduğu gibi :bbo:
bencee kola ve yedign farklı şey
yumurtaları boşu boşuna ziyan ediynus sonuç zaten belli yaaa neyseeeee
yok tontişlerin kraliçesi dişi cmylmzım benim
sadece okudum tam yazacam benim tontiş durmadı bende kaçtım
bizim hiç armut tarlamız olmadı biliyon muuu:çok üzgünüm:
ühühühü ben seni neden dürtecektimsonucu ben biliyom kankacım fatih değil cuma günü anlatıcak sonuçları
puffff kanka
dürt dedik dürtmedin :a015:
maşallah kuzum yakında dobidik ailesi olarak ün yapacaksınız yaaaay bende elmalı tart yaptım ,ay bi dakka tatlısız duramıyo bu adam ya ,onun sayesinde bende sebepleniyorum ,dünkü revani bitmedi daha o derece yani ,olsun diyo onuda yeriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?