2008 Kasım Anneleri

canım sakin ol öyle yada böyle hallolacak bugün
ve sen inşallah istediğin şekilde ayrılacaksın
patronların hepsi aynı oluyor herhalde
Allah çalışanların yardımcısı olsun

gunaydın hamısler
stres gerılım endıse herkeste hatsafahada maasallah
sakın olun bıraz yahuu (dıyene de bak)

bugun bende tetanoz asımın 2.dozunu oldum
hıc acımadan cart dıye batırdı hatun yahu
mıdem bulandı ama bu kez belkı de psıkolojık bılemıyorum ama neyse
ısler yogun yıne bugun ve hava cok sıcak

Ya sizin nasil aciyo anlamadim wallahi gram aci çekmedim iğnenin girdiğini bile anlamadim zaten minicik iğne bence birazda kendinize aci çektiriyosunuz psikolojik olarak.ben iğneyi vuruldum sonra unuttum gitti şuan da aci maci hiç yok unutun orayi bakin aci falan hissetmiyceksiniz.buz koyun aciyosa da 3 gün iyi geliyomuş dr dedi

kızlaaaaaaaaaaar bilin bakalım haftasonu nereye gidiyoruz eşimle.mordoğan a denize gidicez kısmetdr.eşim herhalde kötü geçen tatilimi telafi etmek istedi süpriz yaptı çok mutlu oldum stres atarız hem inşallah.hem de yüzerim çok iyi geldi yüzmek zaten

bende 2 gün önce oldum 2. dozu
bu sefer iğneyi batırırken değilde ilacı enjekte ederken acıdı biraz
sonrasında ertesi gün özellikle sabahları kolumu kaldıramıyorum
aşı olduğum yerin etrafı ağrı yapıyor
şimdi bile orada bir ağırlık var ve dokununca acıyor
zaten herkese farklı etki yapıyormuş kızlar bünyeye göre değişiyomuş

Kızlar ilk aşı bende ateş, ishal ve mide bulantısı yaptı, iki gün işe gidemedim yattım. Şimdi ikincisini yaptırmaya çok korkuyorum. Yaptırmasam ne olur ki. Gerçi en iyisi doktora sormak. Atatanem, umarım bu haftasonu tatili iyi gelir ikinize de. Aşı olanlara da geçmiş olsun.

asıyı vurunca cok acımadı ama akşam agrım başladı buzla ıdare ettım bı kaç gun onun harıcınde bır sey olmadı bana yapılan tetabax dı adı galıba

benimde ilk aşımda sonradan ağrıoldu ikinciyi hala olmadım en şırıngadan korkuyorum tüm stres ondan yarın yine şeker yüklemem var diğeri yüksek cıkmıştı cünkü bakalım hayırlısı olsun ikinciye şeker yüklemesi yapılan var mı kızlar aranızda 1 saat ara ile durmadan mı alacaklar bu sefer yoksa
atatanem tatilde ne oldu ben bulamadım nereye yazdın canım ya sende geliyosun kaynanandan stres gidiyosun tatilde stres üzme kendini hiç kimse ve hiç birşey için

Kadın Olmak!...

Bir kadın çocuktur aslında… Çocuk gibi davranmayı sever. Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını… Ama hiç bir kadın çocuk muamelesi görmek istemez. Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini, dikkate alınmasını ister.Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz..

Bir kadın güçlüdür aslında...

Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez. İster ki, erkeğin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler. Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir. Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgidir aslında...

İçinde her zaman sevgiyi taşır. Sevdiklerinden kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz. Zor sever; ama, tam sever. Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer alamazsınız. Her an terk edilebilirsiniz. Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri ”acımak' duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında...

Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine, ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız, onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadın çılgındır aslında...

Neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez. Üreticiliğinin sınırı yoktur ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler. Hoyratça harcamaz üreticiliğini. Sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz!

............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!!

....... çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!!

kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!!

öyle olsaydı ezilirdi......!!! üstün olsun diye başından da yaratılmadı......!!

AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI......

Eşit olsun diye......

kolun biraz altında...

Korunsun diye...!!!

KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!

Can DÜNDAR

Benim doktorum da aynı şeyleri söyledi elmalı turtacım. Kırsal kesimde değiliz ki dedi. Ama çok istiyorsan yaptır dedi. Ben de yaptırmadım valla. Umarım bişey olmaz.

merhaba kizlar...valla bu asiydi seker yüklemesiydi bana hic yapilmadi,nede bisiy söyledi doktorlar..

anlamiyorumki demekki sistemmi farkli diycem ama nebilim karistim iste..hmm bakin size ne söyliycem

kiz kardesimin uzun zamandir beraber oldugu bi cocuk vari,artik iki tarafin aileleride bilyior..subatta

nisan gibi bisiy yapmayi düsünmüsler cok sevindim yaa,hem biz oglusumla o zaman 3 ayimizi bitirmis

olucaz,hemen hayal kurdum bende,papyon takayim ogluma falan filan diye..sonrada hemen aklima sizler geldiniz

kizlarlada paylasayim istedim..

ya sürekl isizlere söylemem bisiy var aklimda ama,buraya girince unutuyorum..neyse biraz düsüneyim ben..

ewt canım benimde ilk şeker yüklemem yüksekti ikinci kez bi daha yapıldı zor bi şey degil aslında sadece iki bardak glikoz içiyon sonra birer saat arayla üç kez kan aldılar o biraz can yakıcı işte tabi glikozu içmeden öncede alıyorlar kan
sıkma canını budagecer be pamukumma.s.

ata tanem senın bunye kuvvetlıymıs demek kı
zaten bu tur seyler bunyeden bunyeye degısıklık gosterır
tamam benım enjektor korkum var ama kadın asıyı zerk ederken bıle yandı ayrıca benım kolum 3-4 gun uzerıne yatılmayacak kadar agrıyor
bakalım 3.doz nasıl olacak
bugun cok mıdem bulandı

hmm aklima geldi kizlar..sizlerden süt geliyormu,gögüslerden?

ya benden öyle gelmiyor ama hafifi elimle sIkIstrirsam ne beyaz nede seffaf

renkte bisiy geliyor.. buydu kac gündür aklimdaki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…