2008 Kasım Anneleri

ayy bu arada hotiç indirim başlamış ver ayakkabıyı hotiçte buldum 124 tl ye ve aldım ama perşembe gelecek ayakkabı numarası yoktu 38,5 oldu ayağıma alınca resmini çeker koyar görüşlerinizi alırım:)

Ula amma ceneniz var bea,okudum okudum yine okudum:)

sütten bahsedilmis,Deniz normal sütü icmiyor denedim onca ama itiyor eliyle

hala devam sütü aliyor geceleri,bazen uyaniyor iciyor bazende sabah iciyor.

gece uyandiginda su istiyor.

sütü sabah muhallebisine birde uyumadan önceki muhallebisine koyuyorum ben.zaten

doktorumuz süt verme diyor!yani biberondan verme yemekelrine yada muhallebisine kat öyle alsin

diyor.süte demir yok alistirirsan hep icmek ister dolayisiyla diger yemekleri istemez vücudu zayif

kalir dedi.ha buda 500 ml gecmesin günde cok dikkat et dedi ki gecmiyor zaten.

eee kacirmisim yine millet yaf

günaydın kızlar pufff memo çok hasta yaa canım çok sıkkın
nefesi öksürüğü gene hırıltılı bu çocuk nasıl hasta oluyo bu kadar alerjik bi durummu acaba gerçekten inşallah değildir
evimde rutubet yok halılarım antialerjik olmayanların üzerine örtü serdim zaten yere fazla koyduğum yok başka nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorumki
şu çingenelerin çocuklarına hastayım yaa valla maşallah ne diyim karda gördüm yerler vıcık vıxık buzz gibi 4-5 yaşlarında çocuklar yalınayak terlikle kazakla kartopu oynuyolar ve demir gibiler tekrar maşallah bazen özeniyorum öyle rahat olabilsem keşke tabii o kadar değil:)

Günaydın yavrulaaar.Bugün arada mızmızlıklar olmasına rağmen sabaha kadar uyuduk.Gece acıkıyo mu bilmiyorum.Mama yapıyorum çok az içiyo gece.Aç olsa herhalde hepsini içer diğil mi?

Gülizim test yaptın mı?????Bebeklerimizin hepsi geç yatmaya başladı.Anıl dün 10,30 da yattı.Bu erken bile sayılır.Daha önceleri 9 olduğunda uyurdu.Geçelim bu mevzuuyu.Teeeeest:)))

hilalim senin kuzununda maşallahı varmışş..nasıl dayanıyoo o saate..
benimki hiç dayanamazdı uykusuzluğa..dün gece 11 kadar oturdu..ama gündüz 3 kere yatmış uyumuş 1 saatten olsa en az 3 saat uymuşş..herhalde ondan uyumak istemediii :))

maytabım çok geçmiş olsun canım...
o bahsettiğin çocuklara bende hep hayran olmuşumdur..hastalık konusunda aysudan değilde göksudan çok çektim..bünyesi o kadar zayıftıki zırt bırt hasta olurdu..tabiki şimdide aynı..
gülizzzzz test ne oldu...

bende anlamıyorum canım..15 aylık bir bebek bu kadar uzun süre nasıl oturur o saatlere kadar..
biraz erken yatırmaya alıştırıyım diyorum pijamaları elime almamla kaçması bir oluyor..valla resmen saklanıyor:))

yapamadım yasminim ya.aldım ama yapmadımm.biraz daha beklemeye karar verdimm..regl olacam ..belliii...her yerim şişti, sivilce oldu..geldi gelecek biliyomm..

günaydınnnn
ya grip oldum geçmedi bi türlü yaaa (
hapşurup duruyorum be ya:))
güliz canım test yaptın mı merkalandırma da söyleee
biz devam sütüde içiyoruz normal inek sütüde içiyoruz ama ben bebelac 1 junior veriyorum
gece sadece 1 kez içiyor sütü kuzum oda 150 cc falan bu gece pek iyi uyumadı burnu tıkanmış
kuzumun aman oda hasta olmasın yaaa

böyle böyle derken doğururmuşummmm
demek kaçıyo ha..vay kuzu vayy...çok akıllandı bu bıdıklarr...
benim kızda nedense altına bişi giymek istemiyo..çıplak gezecekmiş..kış günü..ateşli benim kız :))

gunaydın hatunlar
dun ogleden sonra geldım ama pc kafayı sıyırdı
bır suru alıntı yapıtım cevap vermek ıcın ama pc kendı kendıne kılıtlenıp kapandı
baktım duzelmıyor ben de cıktım eve gıttım

bugun ogleden sonra toplantım var
umarım guzel gecer cok gergın bır ortam benı beklıyor kı sımdıden gerıldım bıle
ınsa allah oglusun yanına gıdıp gelebılırım sorunsuz

sabah 6,30 da uyanan oglum tekrar uyumadı
gece de sık sık uyanıp yanımıza geldı zaten
bır de esım bızım yatakta uyuyunca karga tulumba yatmayı goze alıyor ve yatagına koymak ıstemıyor
yatsın bızımle ne guzel dıyor
sabah o yatakta oynarken ben uyumaya calıstım ama mınık prmaklarıyla goz kapaklarımı acmaya calıstı sıpam

cıtosum cok cıcı saatın gule gule kullan canım
asortık ve zeyna zevklerınız ve zevklerımız cok yakın gercekten
asortık ben de havale yapsam bana da alırmısın canım cok uygunmu fıyatı

ay güliz insan testi alırda yapmazmı..çatladık vallaha:))
hadi hayırlısı diyelim bari..
hiç içim istemiyo hilalim ya..aldım ama elim gitmedi inankii..eğer bebek varsa ..kendimi iyice hazırlayayımm ..ondan sonra bakarımm..
yapamadım canımmm..elim gitmedii. ((
geçmiş olsun canımm..

geçmiş olsun lavinya..umarım en kısa zamanda düzelirsin..
aysuda ayağında hiç çorap tutmuyor..giydiriyorum çorabını ve pandifini aradan 5 dk. geçmiyor bi bakıyorum ne çorap ne pandif ayağında:)))bide bana bakıp işaret parmağını kaldırıp hııııııı diyor:)))
ben aynen o şekilde kızıyorumda ben kızmadan komiklik yapıyor..

kızlarr ya biraz canım sıkkın aslında ya yağmur 3 gündür emmek istemiyor hafif canım sıkkın alacağını aldı ama öyle alışmışım ki işten gelince koynuma sokulmasına emzirmek istiyorum memeyi görünce bi kaçıyor ki sormayın:))

gulız senın su rahatlıgın bızı oldurdu vallahı

sutten konusulmus dun ne guzel kacırdım yıne
benım oglum ne bardakla ne de bıberonla hıc sut ıcmıyor
gecelerı benı emmedıgı zamanlarda uyandıgında bıberonundan sadece su ıcıyor
ama sabah kahvaltısını bır bardak gunluk sut ıle hazırlıyoruz
gece yatmadan evvel 1,5 bardak sutten muhallebı yapıyorum
gun ıcınde de sutlu prınc, bugday gıbı corbaların yanısıra sutlac falan yıyor
peynır, tatlı ve kahvaltılarla dengeledıgını soyledı doktorumuz

ama hafta sonu bır kase sutun ıcıne kek ve bebe bıskuvısı koydum kasıkla yedırdım yedı
sanırım bıberon kullanmak ıstemıyor buyudu tabıı oglum adam oldu

asortik kuşum bende istiyorum o saatten canım ya çok güzel hakikaten yapim havaleyi yollayıver bi zahmet canım yaaa
orjinali çok pahalı hayatta vermerm o kadarrr
çitosum senin beğendiğin saatte çok şık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…