- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.641
öyle deme lavişim ya..ben haır değilim şimdiii...güliz biz çatladık he:)
yapsana yaa meraklandırma hadiii
forumumuzun 2.bebeği yolda mı kiii
lavişim keşke benim kızda kendiliğinden bıraksa..tam tersine resmen bana tapmış durumda..hiç peşimi bırakmıyoo, sabaha kadar emmek istiyoo, bıaraktırması çok zor olacak..ve dediğin gibi alacaklarını aldılar..ben mayıs gibi ayırmayı düşünüyorumm...hiç bişi yemiyoo..süte güveniyookızlarr ya biraz canım sıkkın aslında ya yağmur 3 gündür emmek istemiyor hafif canım sıkkın alacağını aldı ama öyle alışmışım ki işten gelince koynuma sokulmasına emzirmek istiyorum memeyi görünce bi kaçıyor ki sormayın:))
gulız senın su rahatlıgın bızı oldurdu vallahı
sutten konusulmus dun ne guzel kacırdım yıne
benım oglum ne bardakla ne de bıberonla hıc sut ıcmıyor
gecelerı benı emmedıgı zamanlarda uyandıgında bıberonundan sadece su ıcıyor
ama sabah kahvaltısını bır bardak gunluk sut ıle hazırlıyoruz
gece yatmadan evvel 1,5 bardak sutten muhallebı yapıyorum
gun ıcınde de sutlu prınc, bugday gıbı corbaların yanısıra sutlac falan yıyor
peynır, tatlı ve kahvaltılarla dengeledıgını soyledı doktorumuz
ama hafta sonu bır kase sutun ıcıne kek ve bebe bıskuvısı koydum kasıkla yedırdım yedı
sanırım bıberon kullanmak ıstemıyor buyudu tabıı oglum adam oldu
aminnn maytabımmm...minikcinm evet ilerisi için bağışıklığı için önemli bu hastalıklar ama işte ben hasta etmemeye çalışyıorumya elimden geldiği kadar nerde hata yapıyorum diye kendimi suçluyorum aman ne bileyim ana yüreği işte dayanmıyo:))
gülizcim hayırlısı olsun istediğin zamanda gelsin minik inş
lavişcimgeçmiş olsun ve hayırlısı olsun benim oğlum 10 aylık bıraktı bende çok üzülmüştüm memeyi görünce şeytan görmüş gşibi kaçıyodu çok üzülmüştüm ama bu kadar emdilerya şükür ilerde o bırakmak istemeyip sen bıraktırmaya çalışsan daha zor kendi karar vermiş işte hatun
benim oglumda sütü içmiyor bende sabah kahvaltısına ve akşam muhallebisine koyuyorum yogurtla falan karşılıyordur heralde bide benim oglumda kansızlık oldugu için sütün fazlasıda kansızlık yapar diye biliyorum oyüzden yeter heralde biz şuan hala kan ilacı kullanıyoruz kansızlıktan dolayı nasıl geçecek bilmiyorum kullanan varmı aceba birde arkadaşlar vitamin ilacına hala devam ediyormusunuz vitamin ilacını kullanmadıgı için oglunun başının çok terledigini yazan bir arkadaş vardı ismini hatırlayamadım şimdi benim oglumda çok aşırı terliyor çok aşırı hareketli hiç oturmaz bu aceba ondanmı kaynaklanıyor yoksa başka bişeymi sizce arkadaşlar...
Selam kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli yarın büyük gün tahlil sonuçlarımı alacağım bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.Kızlar bi selam vereyim şöle geçmişe bir bakayım geleceğim gene Eylülcüm ohh tavuk göğsü profütörol revani elmalı tart keşke benimkocamda sevsede bol bol yapsam da yesem.Valla kendim yapıyorum kendim yiyiorum yiyincede kilo üstüne kilo alıyorum.
ay bende elmalı tart yaptım ,ay bi dakka tatlısız duramıyo bu adam ya ,onun sayesinde bende sebepleniyorum ,dünkü revani bitmedi daha o derece yani ,olsun diyo onuda yeriz :)))
Ula amma ceneniz var bea,okudum okudum yine okudum:)
sütten bahsedilmis,Deniz normal sütü icmiyor denedim onca ama itiyor eliyle
hala devam sütü aliyor geceleri,bazen uyaniyor iciyor bazende sabah iciyor.
gece uyandiginda su istiyor.
sütü sabah muhallebisine birde uyumadan önceki muhallebisine koyuyorum ben.zaten
doktorumuz süt verme diyor!yani biberondan verme yemekelrine yada muhallebisine kat öyle alsin
diyor.süte demir yok alistirirsan hep icmek ister dolayisiyla diger yemekleri istemez vücudu zayif
kalir dedi.ha buda 500 ml gecmesin günde cok dikkat et dedi ki gecmiyor zaten.
eee kacirmisim yine millet yaf
günaydın arkadaşlar..
benim kuzuya dün bişiler oldu her zaman 9:30 da yatan çocuk ilk defa 11::00e kadar oturduuukafamçokkarıştı
günaydın kızlar...
ah gülizim ne güzel senin kuzu 9.30 da yatıyormuş...benim kız 12.30-1.30 arası uyuyor..inanabiliyormusun..
günaydın kızlar pufff memo çok hasta yaa canım çok sıkkın
nefesi öksürüğü gene hırıltılı bu çocuk nasıl hasta oluyo bu kadar alerjik bi durummu acaba gerçekten inşallah değildir
evimde rutubet yok halılarım antialerjik olmayanların üzerine örtü serdim zaten yere fazla koyduğum yok başka nasıl bir önlem alabilirim bilmiyorumki
şu çingenelerin çocuklarına hastayım yaa valla maşallah ne diyim karda gördüm yerler vıcık vıxık buzz gibi 4-5 yaşlarında çocuklar yalınayak terlikle kazakla kartopu oynuyolar ve demir gibiler tekrar maşallah bazen özeniyorum öyle rahat olabilsem keşke tabii o kadar değil:)
yapamadım yasminim ya.aldım ama yapmadımm.biraz daha beklemeye karar verdimm..regl olacam ..belliii...her yerim şişti, sivilce oldu..geldi gelecek biliyomm..
günaydınnnn
ya grip oldum geçmedi bi türlü yaaa(
hapşurup duruyorum be ya:))
güliz canım test yaptın mı merkalandırma da söyleee
biz devam sütüde içiyoruz normal inek sütüde içiyoruz ama ben bebelac 1 junior veriyorum
gece sadece 1 kez içiyor sütü kuzum oda 150 cc falan bu gece pek iyi uyumadı burnu tıkanmış
kuzumun aman oda hasta olmasın yaaa
böyle böyle derken doğururmuşummmm
demek kaçıyo ha..vay kuzu vayy...çok akıllandı bu bıdıklarr...
benim kızda nedense altına bişi giymek istemiyo..çıplak gezecekmiş..kış günü..ateşli benim kız :))
kızlarr ya biraz canım sıkkın aslında ya yağmur 3 gündür emmek istemiyor hafif canım sıkkın alacağını aldı ama öyle alışmışım ki işten gelince koynuma sokulmasına emzirmek istiyorum memeyi görünce bi kaçıyor ki sormayın:))
öyle deme lavişim ya..ben haır değilim şimdiii...
esasında hazırdımda kocam çıkarttı bu moddan beni..seneye modladı..şimdide o moddan bi türlü eski moduma gelemiyomm...
bide sizede oluyomu bilmem sanki 2. çocuğu eylülü sevdiğim kadar sevemezmişim gibi geliyo..sanki ona haksızlık edermişim gibi geliyoo...
yasminim bugün seni çok durgun gördüm..
işlerinmi çok, yoksa yazasınmı yok..ha dünürüm..
Tontişim burda arkadaşlarımdan ikisinin hormonlarıyla başı beleda.Birine doktor erken menepoz dedi.34 yaşında olana.Diğeri 29 yaşında hormon dengesi bozuldu.Onlara destek vermeye çalışıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?