2008 Kasım Anneleri

memoma ve lavıse gecmıs olsun

mmf canım alerjıkte olabılır tabıı ama evden hıc cıkarmasan da hergun dısarı cıkıp mıkrobu getıren aılenızde 2 kısı var
onlardan da alabılır
bır de nacızane fıkrım evet sımdı belkı mıkrop aldıgında bunyesı rotayı sasırıyor ama alması da gereklı bence
ılerısı ıcın bagısıklık sıstemının gelısmesı acısından sımdı sıkıntı oluyor ama duzelır ınsa allah

güliz biz çatladık he:)

yapsana yaa meraklandırma hadiii
forumumuzun 2.bebeği yolda mı kiii
öyle deme lavişim ya..ben haır değilim şimdiii...
esasında hazırdımda kocam çıkarttı bu moddan beni..seneye modladı..şimdide o moddan bi türlü eski moduma gelemiyomm...
bide sizede oluyomu bilmem sanki 2. çocuğu eylülü sevdiğim kadar sevemezmişim gibi geliyo..sanki ona haksızlık edermişim gibi geliyoo...

hılal ılk degılde bugun gelecek kazmalar senede bır zıyaret edıyorlar bızı ve cok kasıntılar
dort dortluk dosya sunsak bıle bırsey bulamamıs olmanın sınırıyle saldırma polıtıkasına gecıyorlar kafa goz dalasım gelıyor

lavinya üzülme bu kadar canım..başlarda söylediğin gibi insan bi garip hissediyor kendini..terk edilmiş gibi, artık seninle bi bağı kalmamış gibi yani izah edemiyorum çok fazla ama bende aynı duyguları yaşamış ve üzülmüştüm..nasıl olsa bir gün bırakacaktı ve gerçekten yeteri kadarda emmiş..artık yağmur hanımın keyfine kalmış:))devammı edecek bırakacakmı..

lavişim keşke benim kızda kendiliğinden bıraksa..tam tersine resmen bana tapmış durumda..hiç peşimi bırakmıyoo, sabaha kadar emmek istiyoo, bıaraktırması çok zor olacak..ve dediğin gibi alacaklarını aldılar..ben mayıs gibi ayırmayı düşünüyorumm...hiç bişi yemiyoo..süte güveniyoo

rahatlıktan değil miniğimm..korkudan bakamıyomm..biraz daha bekliyeyim..gelir reglim diye bekliyomm

Son düzenleme:
minikcinm evet ilerisi için bağışıklığı için önemli bu hastalıklar ama işte ben hasta etmemeye çalışyıorumya elimden geldiği kadar nerde hata yapıyorum diye kendimi suçluyorum aman ne bileyim ana yüreği işte dayanmıyo:))
gülizcim hayırlısı olsun istediğin zamanda gelsin minik inş
lavişcimgeçmiş olsun ve hayırlısı olsun benim oğlum 10 aylık bıraktı bende çok üzülmüştüm memeyi görünce şeytan görmüş gşibi kaçıyodu çok üzülmüştüm ama bu kadar emdilerya şükür ilerde o bırakmak istemeyip sen bıraktırmaya çalışsan daha zor kendi karar vermiş işte hatun

aminnn maytabımmm...
memomuzada çok geçmiş olsunnnn

Lavişim stres yapma.Canım bebekler kendilerini hazır hissettiklerinde memeyi bırakırlar.Kızın demek ki diğer yiyeceklerden gerekli gıdayı alıyo..

zaten hiç bir zaman meme delisi olmadı benim kuzucuğummm
sağolun şekerler desteğiniz içinnn
yaa zaten yemeden bi yana hiçbir problem yok çok şükür her sofraya oturanla yemek yiyo bide
tam şekerli delisi kek yaş pasta yeterki içinde şeker olsun bayılıyorrr:)

canım ben bahsermiştim başının terlemesi olayından doktorumuz d vitamini eksikliğinden olabilir demişti, hatta 1ay kadar sonra sağlık ocağına götürdüm aşı için oradaki ebemiz aynı şeyi söyledi daha sonra doktorumuz röntgen çekti hakkaten eksik çıktı şimdi hala devam ediyor d vitaminine 18. aya kadar kullanacak doktor tekrar bakacak ben 8 aylıkken falan yaz geldi yeteri kadar güneş alıyor nasılsa diye kafama göre kestim vitamini ondan oldu hatamı biliyorum yani 1 yaşına kadar kesin kullanmalısın demişlerdi çünkü
kansızlıkta var bizde 1 şişe şurubu bitirdik damla kullanıyorduk öncesinde geçmeyince şuruba bşladık şurup bitince test yapılacaktı ama babamız götürmüyor doktora korkuyor yine kan alacaklar diye, her akşam 1-2 kaşık harnup pekmezi içiyor onun sayesinde iyi olduğunu düşünüyorum bende ama sütten vazgeçiremiyorum çok seviyor yatarken içmeden uyumuyor gündüz ve gece

ee hadi canım hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlarla dönersin bizi de sevindirirsin

ay bende elmalı tart yaptım ,ay bi dakka tatlısız duramıyo bu adam ya ,onun sayesinde bende sebepleniyorum ,dünkü revani bitmedi daha o derece yani ,olsun diyo onuda yeriz :)))

ohh eylülüm valla süpersin yarasın kuşum

annemde tv'de bir doktoru dinlemiş tam tersini sölemiş süt çok faydalı özellikle 3 yaşına kadar içebildiği kadar içsi engellemeyin demiş, demir eksikliği yaptığı doğru ama kemiklerinin gelişimi için yeterli kalsiyum için gerekli demiş bunlar daha süt çocuğu demiş adından da anlaşıldığı gibi

günaydın arkadaşlar..
benim kuzuya dün bişiler oldu her zaman 9:30 da yatan çocuk ilk defa 11::00e kadar oturduuukafamçokkarıştı

benimki de aynen 22.00-22.30 gibi yatan çocuğu 23.30a doğru zorla uyuttum gece :bbo:

günaydın kızlar...
ah gülizim ne güzel senin kuzu 9.30 da yatıyormuş...benim kız 12.30-1.30 arası uyuyor..inanabiliyormusun..

seninki de gece kuşlarındanmış canımcım küçük cimcime

canım valla yaa üzüldüm memoma bir türlü kurtaramıyor yakasını hastalıktan dediğin gibi sen ne kadar üstüne düştükçe o o kadar hasta oluyor yavrum yaa
o dediğin çingene çocuklarına bende hep imrenerek bakmışımdır, bizde mi böyle yapsak diyorum zaman zaman saldım çayıra mevlam kayıra
gerçi ben çok pimpiriklenmemeye çalışıyorum yine de,doğduğundan beri öyle şeylerden pek sakınmadım ama onlar kadar da olamam tabi
bir de mikroskobiğimiz erken doğdu yaa hayatım bence onunla da alakalı bişey, dayımın ilk oğlu erken doğdu memo gibi şimdi 11-12 yaşlarında hala en küçük bişeyde hemen hastalanır ikinci zamanında doğdu o daha dirençli hastalıklara karşı belki onunla da alakalı olabilir

yapamadım yasminim ya.aldım ama yapmadımm.biraz daha beklemeye karar verdimm..regl olacam ..belliii...her yerim şişti, sivilce oldu..geldi gelecek biliyomm..

vallahi çatladım, billahi çatladım bravo sana
sana da hak veriyorum senin yerinde olsam belki bende korkardım bakamazdım elim gitmezdi belki ama yani böyle hergün içimde bir şüphe,endişe taşımaktansa bir kere o korkuyu yaşar bitirirdim olayı yaa içim rahatlar yoluma devam ederdim yada hamileysemde yine kendimi buna alıştırmaya çalışırdım, sonuçta eğer hamileysen eninde sonunda öğrenilecek beniböyle belirsizlikler bozar valla dayanamam iyi yada kötü ne olacaksa olmalı :umursamaz:
ki senin olayında bence her iki çıkabilecek sonuçta iyi yani hamile değilsen iyi çünkü şuan istemiyorsunuz bebek o yüzden iyi demektir, hamileysen oda iyi sonuçta eninde sonunda yapmak istiyorsunuz tahmininizden biraz erken gelmiş olacak pıtırcık

ayy canımcım geçmiş olsun inşallah yağmurcuğuma geçmez

o yangından bir tanede bende var altını açarken,üzerini değiştirirken hemen açıyor öyle pipiyi sallaya sallaya dolanıcak donsuz kovboyum kaydirigubbakcemile3
mesela benim de memeleri kapatmammı istemez öle açık gez ister kapatınca kızıor görende lıkır lıkır süt içiyor sanar süt içtiği yok ama meme sevdasından vazgeçmedi arada gelir memmee der şap diye öper mememi kaydirigubbakcemile3

ahh canım çok zor bir durum tahmin edebiliyorum bende de aynısı olmuştu meme sendromuna oğlum değil ben girmiştim, nasıl kesicem sütten düşünürken bir anda vazgeçti kendisi, hala daha düşündükçe duygulanırım,emziren birini görünce gözlerim dolar, o bebekle aramızdaki çok özel bir bağ onun eksikliğini hissediyorsun ama napalım şükürki bu zamana kadar emidler bir yaşını geçtiler, üstelik memeden kesme gibi bir sıkıntılı süreç yaşamayacaksın sende boşver bu duruma da alışırsın

şimdi öyle gelmesi çok normal tabi çünkü hissetmiyorsun henüz ama ikinci çocuğununun varlığını hissedince ana yüreğinin ne kadar geniş olduğunu göreceksin o yürekte eylüle nasıl yer varsa diğerine de mutlaka yer olacaktır, yoksa insanalar 3-4 çocuk nasıl yaparlardı her birinin yeri ayrı bu konuda seni daha tecribeli annalerimize devrediyorum
şuan en iyi hisseden Krikitos ve önceden yaşamış arkadaşlarımız Zeyna,Mmmf ve Hilalim zemuszemus

yasminim bugün seni çok durgun gördüm..
işlerinmi çok, yoksa yazasınmı yok..ha dünürüm..

Tontişim burda arkadaşlarımdan ikisinin hormonlarıyla başı beleda.Birine doktor erken menepoz dedi.34 yaşında olana.Diğeri 29 yaşında hormon dengesi bozuldu.Onlara destek vermeye çalışıyorum(

Tontişim burda arkadaşlarımdan ikisinin hormonlarıyla başı beleda.Birine doktor erken menepoz dedi.34 yaşında olana.Diğeri 29 yaşında hormon dengesi bozuldu.Onlara destek vermeye çalışıyorum(

senin adına çok üzülüyorum arkadaşım..şöyle aklı başında, sağlıklı, seni mutlu eden kişilerin olmaması ne kötü:))
o değil arada sende kaynarsın diye korkuyorum...

of of of doldurmuşum yine sayfyı ama napiim geçmişe baktım bu sefer az 6-7 sayfa falan okudum her okuduğuma da yorum yapasım geldi kaydirigubbakcemile3 herkes kendi payına düşeni alsın artık içinden :roflol:

günaydın arkadaşlar hepinize uykusuz bir geceden kalma durumundayım şuanda Eymen'de dün gece çok zor uyuyanlardandı saat 23.30a doğru uyudu kaldı oynamak istiyor bizimle cilveleşmek istiyor yavrum yaa özlüyor heralde ama napalım uykusu da geldi sersem sersem dolanmaktan kaç kere kafasını vurdu oraya buraya hatta birini fena vurdu hemen şişti kafası kuzumun
gece de çok sık kalktı gözleri kapalı durduk yere ağlıyor çağırıyor beni bakıyor gelince saçını okşuyorum falan sakinleştiriyorum yatıyor tekrar arada çok bittim artık kocişi kaldırıdım bişer beceremiyor napacağını bilmiyor mama veriyor, emzik veriyor sakinleşmiyor tabi onun istediği o değil, ondan sonra da aşkım bu ağlıyor uyumuyor diye geliyor yanıma ne anladım o zaman bana yardımından
sabah diyorum bundan sonra baktım 2 seferden 3 seferden fazla uyanacak olursa sen de kalkacaksın uyutana kadar uğracaksın benimki de can bende sabah kalkıp işe geliyorum bünyem dayanamıyor bir zaman sonra çok bitkin düşüyorum
uykusuzluktan kocişe patladım yani anlayacağınız

Günaydın cicoşlaaaaaaarrzemuszemus.

Batu gece uyandı ağla ağla helak oldu yavrum,diş sıkıntısı sanırım.Yatğında uyumadı saat 4ten sonra yanımızda yattı sabah ben gelirken hala uyuyordu.

Ben de sabah bi kuaföre gittim fön çektirdim azcık kendime geliyim di mi ama..

Maytabım geçmiş olsun canım.Allah allah neden böyle oluyor acaba yavrukuş doktoru ne diyor bu kadar sık hastalanmasına?

Lavişim eninde sonunda bırakacatı nasıl olsa,hem uğraşmamış oldun bıraktırmakla.ÜZME KENDİNİ o o yüzden..

Yasminim ahh yazık pek erken girmiş menopoza arkadaşın ya.Allah yardımcısı olsun..

Başka ne vardıııeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…