2008 Kasım Anneleri

bilmiyorumki meleğim onunlamı alakalı

tabi canım bu kesinliği ispatlanmış bilimsel bir tez değil ama çevremde gördüklerimden yola çıkarak öyle düşündüm birden, herkeste aynı değildir belki
vaktinde doğan bebeklerin de bazen sağlık problemleri çok olabiliyor bağışıklık sistemleri zayıf oluyor
burada hamilellikte yaşananlardan önemli anne stresli bir hamilelik geçirdiyse, annenin geçirdiği hastalıklar olduysa, anne hamilelik süresinde de sigara veya alkol kullandıysa bunlarda sebep oluyor

doğrudur canım çok stresli bi hamilelik geçirdim sen yoktun galba oz aman neyse bu kış 2. kutu antibiyotiğini kullanıyo genede maşallah da 15 gün önceki hastalığını tekrarladıya ona sıkılyıorum kar yağdı kontrole götüemedim belkide o zaman götürseydim tekrarlamazdı

yasmın arkadasların ıcın uzuldum canım
hormonlarımla benımde ılk evlendıgım sene bır rahatsızlıgım sonucu oynamıslardı doktorlar ılaclarla falan
felegım sasmıstı zordur bılırım

mmf kendını suclama canım
sen cok ıyı bır annesın ve her cocuk hastalanarak buyur

cıtosum ve beyazmelegım sızlerde uykusuz kervanına gırmıssınız bugun
benım oglumun hıcbır sıkıntısı olmamasına ragmen sabah 6,30 dan sonra oyun derdıne uyumadı

lavısım emmeyı tamamen bırakırsa da uzulme canım
bellı bır zaman sonra onlar ıstemese de bız bıraktırmak ıcın ugrasacagız zaten
kendını hazır hıssedıp kendı kendıne bırakıyor olması da guzel bır durum

Maytabım geçmiş olsun.Bu bebeler 2,5 yaşına kadar böyle olacaklar herhalde.Katlanacaz tontişim..

Hilalim valla kocaya sayıp sayıştırıp geldim.Burda da kızlar böyle.Patronun anasının gözleri görmez olmuş.Valla bir sağlıksızlıktır gidiyo.Ama ayakta duracaz yapacak bişi yok.Çok keyfim yok canım..

ben hamileliğimin 8. ayına kadar buradaydım 29 eylül gibi falan ayrıldım izine yanlış hatırlamıyorsam öyle olması lazım
hamileliğimin ilk haftalarından itibaren yazıştım sürekli

benimki de kulak enfeksiyonundan çekiyor hoş biliyorsun biz de antibiyotik aldık aldık birkaç sefer napalım böyle böyle büyüyecekler

ay sağlıksızlık konusunda çok haklısın canım benim valla herkes hasta herkes bişeylerden şikayetçi insanlık hiç iyi yerlere gitmiyor heralde
kocaya niye sayıp sayıştırdın yavrum yine ne odunluk yaptı :uhm:

Oyy yasmin oy senin kazmoskiyi napsak ne etsek..Dur ben bi ankaraya geliyim biliyom ona yapacağımı benim arkidişimi nasıl üzüyor böyle soracam ona

beyazmelegım yok
evde annem babam ve bız varız
bırbırıne abba abı dıye hıckımse yok
nasıl ogrenıyor anlamıs degılım

dun ona benı cok kızdırınca hıyar dedım
o da bana ıyay dedı kaydirigubbakcemile3

Çılgın bu çocuklar yaa..

Bizimki de gözlük hastası geçen konyada babamın okuma gözlüğü var.Dedesine verip duruyor tak diye.Neyse babam taktı gözlüğü batuhan başladı iki elini birbirne sanki örgü örüyormuş gibi sürtmeye.Gözlüğü taktın hani elişin demek sitiyo sıpa..Babaannesini görmüş sanırım örgü örerken..Çok taklitçi bunlar çook..

meleğimmm duy sesimiii....

duydum hayatım buyur

ay ben bayılıyorum bizim bu bebişlere yaa maşallah kuzulara
benimki dün akşam banyo yaptı odasında havlusunua sarınmış oturuyor kenara fırçasını, kulak çubuğunu,bezini falan koydum pijamalarını almak için elbise dolabına yöneldim o esnada arkamı döndüm baktım ki benim sıpam almış eline kulak çubuğuna sokmuş kulağına karıştırıyor temizliyor güya tam deliğini denkte getiremiyor hasbam ama bir havası var bir havası
alıp içime sokasım geliyor bazen oradan çıktı ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…