2008 Kasım Anneleri

az once maılımı gelen bır fıkra
bıraz gulelım dıye ekleyeyım

1 Nisan sabahı kocamdan mesaj geldi; "Karıma akşama toplantım var diyeceğim. Hazırlan hayatım, yedi gibi gelirim."
1 Nisan şakası olduğunu bildiğimden, hemen cevap verdim tabii. "Aşkım kocamın akşama toplantısı varmış, ev müsait bekliyorum."
Sinirden köpürmüş, öyle şaka yapılır mıymış?
Yaptım gitti!

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm a.s.
nassınız bakim kankalarrrrrrrrrr olumunekankayizsmile
ben gene yoğunum ama kendimi iyi hissediyorum laelaelaelaelae
neden bende bilmiyorummmmmmmmmmmm

sanırım tembel güliz hala test yapmamış alsanaalsanasmile
ben olsam bende yapamazdım şakkıdı

minğim senin fırlama aşmış gidiyo hadi hayırlısu
valla bunlar zamane çocuğu çok fenaaaa

maytapcım geçmiş olsun kuzuyaaa
kışı bi atlatalım kurtulacak bebelerimiz
izmit havası süperdir söliiiimm hihoyyyt

ama gitmeden bende size bi fıkra yazayım dün arkadaş anlattı azıcık müstechem ama idare edin..banlanırmıyım kii..neyse yazam...
adam kadına şöyle bi bakmışş..
hatun toton ne kadar büyümüşş, çamaşır makinası kadar olmuş demişş..
kadının okadar çok zoruna gitmiş ama çaktırmamışş.ben san gösteririm demişş.
o gün , gün boyu adama azdıracak yiyecekler yedirmiş, ceviz, badem vs..
akşam olmuş adamın canı çekmiş tabii...
hadi hatun yapalım demişş..
kadında ::::::...........
kusura bakma 2 parça eşya için koca makinayı çalıştıramam..
elinde çitileyever demiş :))))

kız güliz duy sesimi dedin bişey demeden gittin ne iş :uhm:

off bende çok acıktım yaa biraz erken mi gitsem napsam cokacimcoook bir de çok üşüdüm hasta olucam sanırım sabah yine duş alıp çıktım üşüdüm tabi üstümdekilerde ince valla titremeye başladım mecbur kaban giydim oturdum ama bacaklarım ayaklarım ısınmıyor etek giymiştim bir de ten rengi ince çorap olunca ısınamadım yok yok artık kesin karar verdim ben adam olmam

Kızlar anlatıyorum durumu.Şimdi kocam işinden dolayı iznini hafta içi birgün alabiliyor.Dün izinliydi. Haftasonu konuşmamızda alışverişe çıkarız dedik.Anılı babaanneye bırakırız.Hem mutfak hem kıyafet.Ona ayakkabı bana pantlon alacaktık.Beni alacaktı işyerinden alışverişe çıkacaktık.Dün işyerinde çıkmadan aradım nerdesin diye uyuyomuş, yetişemezdi ve gelmedi.Eve gittim uyuyo.Anılı alıp geldim uyuyo.Uyandı sonra , diyoki hadi pizza yemeye gidelim.Ben de bağırdım çağırdım, annem aradı o ara onlarada dedim. Sonra sırnaşıyo dokunma dedim.Anahtarımı alıp çıktım, markete gittim.Aradığım herşeyi bulamasamda acil olanları aldım geldim.Bütün akşam kulaklarımdan duman çıktı resmen.Bu ne sorumsuzluk, ne düşüncesizlik, ne uyuzluk.Bıktım ya hem erkek hem kadın olmaktan.Valla ne yapsam nafile.Artık sertleşecem.Sabah aradı tel ile meşgulüm dedim kapattım yüzüne.Ne yapsam nafile..

hehehe bunu biliyordum her dinlediğimde gülerim :roflol:

us ile uslanmayanın hakkı tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir klava:
bence de artık seninki aşıyor kendini gerçi günün sonundaki pizza teklifi çok güzelmiş şuan çok açım yaa herşey güzel geliyor cokacimcoook
ama madem konuşarak tatlı dille anlamıyor sen de sertleştir tavrını bir de bunu dene bakalım

ya kızlar ne dicem ben size alayım tamam saatleri ama şöle bişe var ben bi adama soriim
var mı yok mu ona göre size haber vereyim olmaz mı zeynama da dedim belki aynısı yoktur mesela
kordonu aynıdır saati değişiktir ben bi bakayım haber veririm tamam mı
mmmfcim geçmiş olsun canım ya senin ki de bizim ki gibi ya zırt pırt hasta oluyor
gülizcim yapma boşver test falan bende yapamazdım heraldeee

günaydın kızlar.
herkes iyidir umarım...
yasminim kızmakta çok haklısın canım..senin işin çok zor..eşin biraz da sen sorumluluk aldığın için fazla güveniyor..biliyor ki sen halladeceks,in..

umarım anlar hatasını ve görevlerini yapmaya başlar..allah sana sabır versin kuzum..

amaan yasmin konuşsanda kızsanda bağırsanda çağırsanda bişey değişmeyecek.çünkü kimseyi değiştiremeyiz.kimseye değiştirmeye uğraşmamalıyız zaten.o zaman daha çok canımız acır.herkesi olduğu gibi kabul edersek ve seversek hayat daha kolay olur.hee arada çıldırmak serbest zaten o olmadan olmuyo ama maalesef bu böyle tecrübeyle sabittir.

İnanılmaz kızgınım.Akşam ağzımdan çıkanı kulağım duymadı valla.Haklısın özür dilerim falan diyo ama hatalar düzeltilmedikçe özürler ne işe yarar ki...

bu işin sonu ileriki yıllarda değişik psikolojik hastalıklara doğruuu gidiyoo.kimseyede bişey olmuyo kimse değişmiyo biliyomusun olan sana oluyo canımm o yüzden beklentilerini küçült bu adamı böyle seviyorum de kendini de yıpratma benim annem senelerce babam olmasına rağmen hem anne hem babalık yaptı.bababamın dışardan bi ekmek kendine bi pantalon aldığını bilmem.bu erkekler genel olarak biraz zavallılar.inş.oğullarımızı böyle yetiştirmiycez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…