- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.681
ama gitmeden bende size bi fıkra yazayım dün arkadaş anlattı azıcık müstechem ama idare edin..banlanırmıyım kii..neyse yazam...
adam kadına şöyle bi bakmışş..
hatun toton ne kadar büyümüşş, çamaşır makinası kadar olmuş demişş..
kadının okadar çok zoruna gitmiş ama çaktırmamışş.ben san gösteririm demişş.
o gün , gün boyu adama azdıracak yiyecekler yedirmiş, ceviz, badem vs..
akşam olmuş adamın canı çekmiş tabii...
hadi hatun yapalım demişş..
kadında ::::::...........
kusura bakma 2 parça eşya için koca makinayı çalıştıramam..
elinde çitileyever demiş :))))
Kızlar anlatıyorum durumu.Şimdi kocam işinden dolayı iznini hafta içi birgün alabiliyor.Dün izinliydi. Haftasonu konuşmamızda alışverişe çıkarız dedik.Anılı babaanneye bırakırız.Hem mutfak hem kıyafet.Ona ayakkabı bana pantlon alacaktık.Beni alacaktı işyerinden alışverişe çıkacaktık.Dün işyerinde çıkmadan aradım nerdesin diye uyuyomuş, yetişemezdi ve gelmedi.Eve gittim uyuyo.Anılı alıp geldim uyuyo.Uyandı sonra , diyoki hadi pizza yemeye gidelim.Ben de bağırdım çağırdım, annem aradı o ara onlarada dedim. Sonra sırnaşıyo dokunma dedim.Anahtarımı alıp çıktım, markete gittim.Aradığım herşeyi bulamasamda acil olanları aldım geldim.Bütün akşam kulaklarımdan duman çıktı resmen.Bu ne sorumsuzluk, ne düşüncesizlik, ne uyuzluk.Bıktım ya hem erkek hem kadın olmaktan.Valla ne yapsam nafile.Artık sertleşecem.Sabah aradı tel ile meşgulüm dedim kapattım yüzüne.Ne yapsam nafile..
ah yasminim ne olacak senin bu kocan..
seni üze üze bi hal oldu..yapacak bişey olsada yardım etsek sana(
günaydın kızlar.
herkes iyidir umarım...
yasminim kızmakta çok haklısın canım..senin işin çok zor..eşin biraz da sen sorumluluk aldığın için fazla güveniyor..biliyor ki sen halladeceks,in..
umarım anlar hatasını ve görevlerini yapmaya başlar..allah sana sabır versin kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?