- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.701
Kızlar anlatıyorum durumu.Şimdi kocam işinden dolayı iznini hafta içi birgün alabiliyor.Dün izinliydi. Haftasonu konuşmamızda alışverişe çıkarız dedik.Anılı babaanneye bırakırız.Hem mutfak hem kıyafet.Ona ayakkabı bana pantlon alacaktık.Beni alacaktı işyerinden alışverişe çıkacaktık.Dün işyerinde çıkmadan aradım nerdesin diye uyuyomuş, yetişemezdi ve gelmedi.Eve gittim uyuyo.Anılı alıp geldim uyuyo.Uyandı sonra , diyoki hadi pizza yemeye gidelim.Ben de bağırdım çağırdım, annem aradı o ara onlarada dedim. Sonra sırnaşıyo dokunma dedim.Anahtarımı alıp çıktım, markete gittim.Aradığım herşeyi bulamasamda acil olanları aldım geldim.Bütün akşam kulaklarımdan duman çıktı resmen.Bu ne sorumsuzluk, ne düşüncesizlik, ne uyuzluk.Bıktım ya hem erkek hem kadın olmaktan.Valla ne yapsam nafile.Artık sertleşecem.Sabah aradı tel ile meşgulüm dedim kapattım yüzüne.Ne yapsam nafile..
bu işin sonu ileriki yıllarda değişik psikolojik hastalıklara doğruuu gidiyoo.kimseyede bişey olmuyo kimse değişmiyo biliyomusun olan sana oluyo canımm o yüzden beklentilerini küçült bu adamı böyle seviyorum de kendini de yıpratmabenim annem senelerce babam olmasına rağmen hem anne hem babalık yaptı.bababamın dışardan bi ekmek kendine bi pantalon aldığını bilmem.bu erkekler genel olarak biraz zavallılar.inş.oğullarımızı böyle yetiştirmiycez canım.
benimkide akşamları sürekli uyuklama peşinde.sanki sadece o çalıştı ben bütün gün yattım evde.
yasminim ben sana hep diyorum şu yıllık iznini al bir hafta
eşin izne çıkamıyor herhalde bu dönemde çok bunaldım yoruldum bir hafta dinlenmem lazım de eşine
al anneni ve anılı beraber bir hafta bir termal otelezemuszemus tatile gidin
biraz yokluğunuzu hissetsin eşin
annenin evine gitsin o sayılmaz gene ankaradasın
melekcim bende çalıştırıyorum bazen öyle ii oluyoı:))
Kocamın bu durumlarını görünce en çok kaynanama kızıyorum.Ya ben kadını tanıyalı 3-4 sene oldu.Ya birgün de oğlundan bişi rica etmez mi?Markete bile kendi gider.Diğer alışverişlere de.Eşim bekarken de yaptırmazmış.Hatta kaynanam bi tarışmamızda oğlum neden topluyomuş evi dedi.Ya bu kadar olur en fazla.
Ya Remediosum işler çok yoğun.Yoksa alıp gidecem.Rest çekecem anlasın ciddiyetimi. Öyle tatil filan diye değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?