2008 Kasım Anneleri

sana katılcan olabilirimiyimmm vereliniortak

evet bencede görgüsüzlük kanka ;

ben pazardan aldığım 10 tl lik şeyin bile fiyatını söyleyemem çoğu zaman ,alan var alamayan var ,biz böyle gördük ailemizden ..:kedi:

ben geldım
gulız guzelmıs canım fıkran

zeyna benım fırlama benı pek tınlamıyor
cıkarken acı babam kolbastıyı o oynarken ben cıktım cıglıkları gelıyordu

yasmın esın ıcın en ıyı cozumu yıne sen bılırsın canım
ama bıraz kıymetını bılmesı acısından uzaklasmakta fayda var
anlamıyorsa bazı seylerı emır vakı kullanmakta fayda var cıddıyetı anlıyorlar o zaman

asortıe haber beklıyorum canım senden

selam,
oğlanlar uyuyor.. evi ne kadar dağıtmışlar topla topla bitmedi yaaa.. sonra eşimi bir arayım dedim tel. yok ortada benim kudurk sıpalar tvnin arkasına atmışlar kapanmış.. Allahtan sağlam bişey olmamış daha yeni aldı adam telin şimdiden haşatı çıktı aman olsun takmıyom 3g li alsın ne yapımmm..
sabah kaan beni çok mutlu etti tontişim.. babası küçük albümlerden vermiş eline tek tek açıp bakıyor resimlere hadi oğlum annen nerde baban nerde dedim buldu şaşırttı beni karışık akrabaların olduğu bir albümdü bizimde evlliğimiz ilk yıllarındaki sarmaş dolaş resmimiz.. hadi oğlum öp anneni babnı dedi hem öpüyor hemde yanağına değdirip elleriyle sarıyor seviyor güya.. kaan deftermi,ş resimli kitaplarmış çok titiz düzenli yırtma huyu yok kerem 5 dklık ediyor..
eylülcüm senin komşunda ne dangalakmış bende hiç sevmem böyle övünenleri.. aaman ben öyle övünenleri çok gördüm sözüm meclisden dışarı ayranları olmaz içmeye atla giderler s...çmaya yanii....
zeynam ne istiyon bacım ben sana gönderimde tamamla şu ahırı gerçi benimde eksik çok millet sevgililer günü hedayesi gönderiyor hep... heyyy ahali banada çivi tahta gönderin looooo..
haa ne orkidiymiş kız ooo orkide felan olmasın...

Cani anne!

Sevişirken kendisini rahatsız ediyor diye bebeğini öldürdü

Kocasıyla birlikte bir kamyon şoförünü öldürmekten tutuklanan 34 yaşındaki kadının, daha önce sevişirken kendilerini rahatsız eden 1,5 yaşındaki kızını sevgilisiyle birlikte sopayla öldürdüğü ortaya çıktı

Makbule Y.’nin, 5 Aralık 1997’de sevgilisi Murat K. ile birlikte 1.5 yaşındaki kızı Büşra’yı öldürdüğü öğrenildi. Polise gönderilen bir ihbar mektubunda, Büşra’nın seviştikleri sırada ağlayarak kendilerini rahatsız ettiği için annesi ve sevgilisi Murat K. tarafından tekme, tokat ve sopayla öldürüldüğü belirtildi. Kasım 2000’de yapılan duruşmada her iki sanık 16’şar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırdı. Sevgililer, 2002’de şartlı tahliye’den faydalanıp, tahliye oldu.

söyleyebilecek hiç bişi bulamıyorum
insan olamazlar bunlar
insan yavrusuna bunun için kıyarmı yaaa
ömür boyu şaapmam yeterki onlara bişi olmasın

1 tanecik biriket eksiğim var delirecem hala yollanmadı ya 1 tanecik biriket yaaa

Özelden adresini gönderir misin:))
bende yollayım mı adresi canım izmit ankaraya daha uzak yaşar gideriz bi kaç hafta zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…