2008 Kasım Anneleri

yasminim işin zormuş hakkaten.. yazık anası alıştırmış... neymiş demekki bizlere çok iş düşüyor oğluşlarımızı herşeye alıştırmak lazım..
şaka bir yana gerçekten biraz uzakkalmak çok iyi geliyor.. ben annemden biliyorum benim babamda çok rahattır bizi düşünür lzım ne varsa alır gelirdi eve ama emekli olunca huy değiştirdi her iş anneme bakar oldu.. doğumda benim ynımda 50 gün kaldı annem baam çok özlemiş şimdi en azından işlerin yarısını o yapıyor akşam eve giderken meyvesini, bile taşımamamk için almayan bir adamdı şimdi meyvesinden tutunda çayın yanında yiyecekleri bisküviye kadar alıp getiriyor..bazen anama takılırım keşke daha erken doğursaydım diye..

Benim babamda öyleydi ta ki annem ameliyat olup bizim evlerimizde kalana kadar.Babam yanında sürahi ve bardak dursa alıp içmezdi.Şimdi bulaşık ve yemek hariç anneme yardım ediyo.Acaba kocama amansız bir hastalığım var filan mı desem.Böyle şeylerle kandırsam-tatlicadiarzu-

Nazlımelek haklısın canım Kocişleri anneleri alıştırıyor böyle..Yine kaynanalar tu kaka:tomato:

Yasmin amansız hastalık fikri pek sıcak gelmedi bana:gitme::gitme:.

Ben geldımm..
DıŞarda ıŞlerım vardı..hallettım kendıme hemen eve attımm..totıŞ uyudu ..bakıcının dıŞarıda ıŞlerı varmıŞŞ..oda Çıktı..bende hemen geldımmm

Yasmınım bu zamndan sonra bırını deĞıŞtırmek Çok zor canımm..olduĞu gıbı sevmeyı bakacaksınn..baksana oda ÜzÜlmÜŞŞ..ÖzÜrde dılemıŞ..belkım bı daha yapmaz..

Gülizim nerdesin, tam adresini ver.Geliyorum gebelil testi yapacam:)))Güliiiiiz yapsana şu testi.Kağan oğlan karnında mı:)))
kağan mı, oğlanmıı..kız yasmin sen kimden yanasın ..biz hazır değiliz diyommm...:)))) tam tamına evimdeyim canımm..kocamla karar verdik ayın 15 de yapacaz ozamanak adar regl olmazsamm..adamın yüreğine inecek..konuşturmuyo bile..yoktur diyoo..

meleğim çok sağol..bi çırpıda okudum vallaha..benim en baştan beri muzdarip olduğum bir konu..
orda bahsedilenleri uygulayım bide...

ay evet bende uygulayacağım gerçi eymen sürekli böyle değil hwp bahsderim bazen sabaha kadar uyur hiç uyanmaz uyansa da beni çağırmaz, bazen de böyle zırt pırt kalkar ilginç bir durum

evet bencede görgüsüzlük kanka ;

ben pazardan aldığım 10 tl lik şeyin bile fiyatını söyleyemem çoğu zaman ,alan var alamayan var ,biz böyle gördük ailemizden ..:kedi:

canım olabiliyor öyle şeyler bende mümkün değil yapamam ama oda onların kişiliği diyelim

ay ay ay böyle şeyler duymamak için haber izlemez okumaz oldum vallahi yaa ne insalanlar var allahım hoş bunlara insan da denmez yaa

Bi süre bebemle Türkiye turu yapacaz.Kalas kocam biraz yontulsun diye..

canımcım o türkiye turunda bana d uğramadan geçmezsin heralde dimi izmitten şööle aşağı doğru süzülürsen nazillidesin

yok bende bunu pek sevmedim allah korusun türkiye turu daha mantıklı

Gülizim nerdesin, tam adresini ver.Geliyorum gebelil testi yapacam:)))Güliiiiiz yapsana şu testi.Kağan oğlan karnında mı:)))

ben de buna KATILCAN olabilir miyim lüüütfeen

yasmin kuzum, gülizime katılıyorum.. boşver değiştirmeye çalışma öyle sevmeyi dene ama azar azarda şartlandır başının etini ye ne yaprsan işde bişeylerin ucundan tutmasını sağla.. sen eve yenecek bişey almazsan mecburen kendi içinde olsa gider alır getirir.. aç kalmaya dayanamaz gibi geliyor..

iyide şekerim eğer gerçekten bebek varsa ayın 15ine kadar sonuç değişecek mi nihayetinde varsa vardır yoksa yok bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…