- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.741
nediyonuz lenn
bende sinir olurum öyle insanlara
yasminim işin zormuş hakkaten.. yazık anası alıştırmış... neymiş demekki bizlere çok iş düşüyor oğluşlarımızı herşeye alıştırmak lazım..
şaka bir yana gerçekten biraz uzakkalmak çok iyi geliyor.. ben annemden biliyorum benim babamda çok rahattır bizi düşünür lzım ne varsa alır gelirdi eve ama emekli olunca huy değiştirdi her iş anneme bakar oldu.. doğumda benim ynımda 50 gün kaldı annem baam çok özlemiş şimdi en azından işlerin yarısını o yapıyor akşam eve giderken meyvesini, bile taşımamamk için almayan bir adamdı şimdi meyvesinden tutunda çayın yanında yiyecekleri bisküviye kadar alıp getiriyor..bazen anama takılırım keşke daha erken doğursaydım diye..
Ben geldİmm..
DıŞarda İŞlerİm vardı..hallettİm kendİme hemen eve attımm..totİŞ uyudu ..bakıcının dıŞarıda İŞlerİ varmıŞŞ..oda Çıktı..bende hemen geldİmmm
ben geldimm, burdayım dmek istedim..kızma yasminimm...:ecrin_bebek:Gülizim eeeee?????
ben geldimm, burdayım dmek istedim..kızma yasminimm...:ecrin_bebek:
kağan mı, oğlanmıı..kız yasmin sen kimden yanasın ..biz hazır değiliz diyommm...:)))) tam tamına evimdeyim canımm..kocamla karar verdik ayın 15 de yapacaz ozamanak adar regl olmazsamm..adamın yüreğine inecek..konuşturmuyo bile..yoktur diyoo..Gülizim nerdesin, tam adresini ver.Geliyorum gebelil testi yapacam:)))Güliiiiiz yapsana şu testi.Kağan oğlan karnında mı:)))
kağan mı, oğlanmıı..kız yasmin sen kimden yanasın ..biz hazır değiliz diyommm...:)))) tam tamına evimdeyim canımm..kocamla karar verdik ayın 15 de yapacaz ozamanak adar regl olmazsamm..adamın yüreğine inecek..konuşturmuyo bile..yoktur diyoo..
meleğim çok sağol..bi çırpıda okudum vallaha..benim en baştan beri muzdarip olduğum bir konu..
orda bahsedilenleri uygulayım bide...
günaydın ;
az önce eski apartman komşum uğradı geçerken ,kıl oluyorum bu kadına yaa ,yine bir havalar ,abartılar ,çok sever lüksü ve hava atmayı ,yok eve şunu yaptırdım bu kadar tuttu ,yok sevgililer gününde tektaş bekliyorum ,yok ayakkabı aldım şu kadar para ,yani banane neye ne kadar verdiğin ,aldığı şeylerin parasını söyleyenlerden nefret ediyorum ,sen alıyor olabilirsin ama alamayan da var ,ne havası bu yani ,cahillik işte ne diyeyim..
ee sizden naber..
evet bencede görgüsüzlük kanka ;
ben pazardan aldığım 10 tl lik şeyin bile fiyatını söyleyemem çoğu zaman ,alan var alamayan var ,biz böyle gördük ailemizden ..:kedi:
Cani anne!
Sevişirken kendisini rahatsız ediyor diye bebeğini öldürdü
Kocasıyla birlikte bir kamyon şoförünü öldürmekten tutuklanan 34 yaşındaki kadının, daha önce sevişirken kendilerini rahatsız eden 1,5 yaşındaki kızını sevgilisiyle birlikte sopayla öldürdüğü ortaya çıktı
Makbule Y.’nin, 5 Aralık 1997’de sevgilisi Murat K. ile birlikte 1.5 yaşındaki kızı Büşra’yı öldürdüğü öğrenildi. Polise gönderilen bir ihbar mektubunda, Büşra’nın seviştikleri sırada ağlayarak kendilerini rahatsız ettiği için annesi ve sevgilisi Murat K. tarafından tekme, tokat ve sopayla öldürüldüğü belirtildi. Kasım 2000’de yapılan duruşmada her iki sanık 16’şar yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırdı. Sevgililer, 2002’de şartlı tahliye’den faydalanıp, tahliye oldu.
Bi süre bebemle Türkiye turu yapacaz.Kalas kocam biraz yontulsun diye..
Benim babamda öyleydi ta ki annem ameliyat olup bizim evlerimizde kalana kadar.Babam yanında sürahi ve bardak dursa alıp içmezdi.Şimdi bulaşık ve yemek hariç anneme yardım ediyo.Acaba kocama amansız bir hastalığım var filan mı desem.Böyle şeylerle kandırsam-tatlicadiarzu-
Gülizim nerdesin, tam adresini ver.Geliyorum gebelil testi yapacam:)))Güliiiiiz yapsana şu testi.Kağan oğlan karnında mı:)))
kağan mı, oğlanmıı..kız yasmin sen kimden yanasın ..biz hazır değiliz diyommm...:)))) tam tamına evimdeyim canımm..kocamla karar verdik ayın 15 de yapacaz ozamanak adar regl olmazsamm..adamın yüreğine inecek..konuşturmuyo bile..yoktur diyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?