2008 Kasım Anneleri

ay biraz önce eşime sevgililer günü için bişeyler bakayım dedim buraya gelirken saat almak istiyorum metal saati var bir tane de deri kayışlı istiyor ne zamandır ama ben çok kararsız biriyim yaa off bir türlü karar veremedim birkaç model beğendim ama mesela kahverengi mi olsun kayışı yoksa siyah mı
içi beyaz mı olsun yoksa kayışın renginde siyah yada kahverengimi
siyahlardan iki model beğendim birini içisiyah biri beyaz, bir de kahverengi beğendim doğal olarak karar veremedim :çok üzgünüm:

Evet önemli remocum ama folik asiti gebelikten bir kaç ay önce başlamsı gerekirdi.Yine de vitamin kullanırsa folik asit almasına gerek yok.

toplantımız kusursuz ve kısa zurede bıttı
sundugum dosyada hıcbır kusur bulamadıkları gıbı soyleyecek soz de bulamadılar

kısa surede mutabakat saglandı ve bıttı ohhh bee
ama bıze bırsey soyleyemedıler dıye catladılar sanırım caycıya cayı begenmedıklerını soyledı serrolar

evet bence de yani sonuçta gülizim kendi de bahsetti eylülde palnlıydı herşey hamilelikten önce folik asite başladım, dişlerimi kontrol ettirdim falan diye ee şimdiki yoldan mı bulma yani sonuçta varsa bebek onun da iyi gelişimi için ne gerekiyorsa yapılması gerek
siz hazır değiliz falan derken gerçekten hamileysen o bebeğin suçu ne

hamile değilsen de tamam kafanız ve içiniz rahat eder tabi bizimde delikafadulden

aferin miniğim tebrikler olumunekankayizsmile:hooray:

evet gülizcim ne merkasız hatunsun sen yav..
ha geç öğrenmişin he erken yap şu testi heee.. yoksam testemi kıyamıyon.. bebek yoksa hatıra olarakmı saklıyacan gııı..
miniğim toplantını atlatmışın.. size saramayıp çaycıyamı sarmış adamlar..... ben senin yerine olsam bunun üzerine şöyle bir keyif çayı yada kahvesi sölerim..

GÜLıZCıM SENı ANLIYORUM ELıN VARMIYO TEST YAPMAYA AMA arkadaşlarında dediği gibi bebek varsa vardır önceden ya çözüm düşünürsünüz yada kendinizi alıştırmaya çalışıp kabullenirsiniz bu sorunların tepsi 3tl test te hergün acabayla uyuyup acabayla kalkmak daha kötü arkadaşım
inşallah istediğiniz sonuç çıkar çünkü kendini hazır hissetmemek daha kötü ve acı verici herkez sana yorumlar yapar ama bebek doğunca hepsi ancak uzaktan agu bugu demekle yetinir masrafı bakımı hep senindir üzüntüsü derdi tasası hemde bir ömür boyu asla bıktım diyemezsin bıktım dersen herkes sana kerşı olur anneliğini suçlarlar sadece suçlarlar şu an hamilelik dolaysıyla çok karışığım mutsuzum ama
yanımda olan yok benden normal davranmamı normal olmamı bekliyor hepsi halbuki içimde neler yanıyor neler bitiyor neyse bu konulara hiç girmiyim burda bi anda yazdım ölee akıl vermek gibi anlama sakın inşallah allah gönlüne göre versin mutlu ol

ayy ben konuya çok ciddi yaklaşmışım madem herkez öle diyor benden de bir oy

bana birazdan misafirler gelicek mert i yıkadım mis oldu yawrum yemeğini azcık yedi tam uyumuştu ki yatağına yatırırken bir uyandı şimdi uyumuyor napçam ben şimdi akşama canımıza kur bu velet ben gidiyom hazırlanmaya tezizlik yaptımcanım çıktı zati haddii bayyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…