2008 Kasım Anneleri

bence de degıl

kızlar cayımı keyıfle yudumladım
hatta yanında nutellalı ekmekle beraber zemuszemus
yalnız dıkkat ettım de ben bu saatlerde cay ıcersem hıc bos ıcmıyorum
hep yanında bırseyler yıyorum

Kocanın zevkine bağlı tontişim.Ama kahve ve siyah arasında tercih edeceksem bişeyi hep syahı seçerim.Çünkü herşeyle uyumlusur.Birde içi açık renk saatler bence daha kullanışlı:))

kocişim deri kayış istiyor orası kesin dediğim gibi metali var çünkü
hem spor hem klasik modelleri seviyor dershanede de takabilmek için tam klasik saatlarden pek hoşlanmıyor
içinin beyaz yada siyah olması modeli ile alakalı saırım modeline göre zevki değişir

benim en çok beğendiğim siyah deri kayış içi de siyah roma rakamlarıyla yazılmış sayılar öyle bişey spor hoş bişey
diğeri de siyah yine içi beyaaz ama siyahı da var istersem diğerine göre biraz daha büyük ama diğeri de küçük değil yani türk rakamları ile yazılı sayılar ve içinde halkalar var desen olarak öyle bişey şu kenarındaki pimleri varya onları da büyük çıkıntılı yapmışlar biraz daha

selam millet sayfayi bi acitim kaldi öyle..Yarin misafirim gelcek yien tüm evi sil süpür yaptim

aksamda toz alirim cünkü erken gelicek yarina yatisemem.Bu arada ben antreyi süpürürken kütttttt

diye mutfaktan bi ses geldi ama aglama yok!Deniz danasi masaya cikip ordanda yere düsmüs

sandalyeyle beraber offf iki dk.yalniz birakmaya gelmiyor bu sipacik.

bir iki sayfa okudum hemen yorum yazimm :)

gülizcik madem hazir diiliz diyosunuz keske bi önlem alip bu riski yasamasaydiniz be canim.

esim istemiyor demisin ee niye yapti o zaman?varsada yoksada hayirlisi olsun sizin iicin canim.

melegim hediyeden bahsetmisin galiba,deri kokuyormus gibi gelir bana hep metal daha güzeldir.

Aksama saphiracigimin tarifini yapicam cöketme hasladim butlari birazdan gecerim hepsini yapmaya

ama önce iki dakka bi dinleneyim belim cok agridi cünkü.

bu arada benim danacik cok aglarsa veya cok gülerse katila katila kusuveriyorya,ikidir yapiyor bunu

citosum niye böyle oluyorki bi yardim edermisin canim.aglarken cok agladiyassa tabi ögürür gibi

oluyor sonunda cokta olmasa kusuyor acaba midesinimi bulandiriyordur?

biz kocamla sevgililer gününde hediye almama kararı aldık ,dün akşam konuşuyoduk almayalım diye bana diyo ki e tabi kendin de almıycaksın ya ondan işine geliyo ,e dedim parayı verecek olan sensin istersen alıyım ama zararlı çıkarsın dedim ,diyoki bana ee çalış sende o zaman ,dedim tamam sen dur ben bu gece işe çıkayım en az 200 tl kazanırım ,diyoki herif bana boşver soğukta hiç çıkma o işi benle yap ben sana veririm o parayı :))) ay biz ailecek sapıtık olduk ..

geldim kızlar..
bencede bebk yokk..çünkü her yanım şişti. sivilcelendim..taktım diye gelmiyo bence...
birde olmamasını istememin sebebide hazırlıklı olmamann..ben planımı seneye şubat ayına göre yapmıştımm...işte bu yıl mayıs gibi eylülü sütten ayıracamm..yazın dişlerimi bi elden geçirtecemm.triod kontrollerimi olacamm..ekim gibi folik asite b<aşlıcamm..şubattıda hamile kalacaktımmm...eylül de aynen böyle yaptımm..çok huzurluydumm..şimdi değil..olmamaliiii

beyazcım ben olsam siyah deri kordon içi beyazı tercih ederdim..ama kahvede revaçta bu aralar..
miniğim o neymiş öyle 55 tl şaşırmışlarmı bunlar.. ama saat çok kliteli parça değişmesi lazımsa biraz fazla tutarda 55 milyonda tutmaz yavv..
nerden bilion derseniz abim saatçi ve ben tükkanda çalışdımdı bir zamanlar..

Çileğim çok içli içli ağladıysa boğazı kurur ve kusar.Bu hepimize olmuştur ben çok böğüre böğüre ağlarsam benim de midem bulanır

Ben kocişe daha önce doğumgününde almıştım saat şu an onu kullanıyor.Nişanlıyken aldığım saatde düğün günü evlerinde çalındı kalabalıkta kim aldı bilmiyoruz..

Bzim da tanışma yıldönümümüz var 24 şubatta o zaman alırız muhtemelen bişiler.

Ben de almıştım hayırsıza..Geçen gün kordonu çıkmış.Bu sevgililer gününde alyansları yenilecektim.Akşam sana çok fazlayım, sürpriz yok artık dedimOna benden zırnık oynamaz artık..Ayy nasıl kızmışım kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…