2008 Kasım Anneleri

HerŞeyın bır dÖnÜmÜ var yaaa off
bız yenı atlattık doĞum gÜnÜnÜ pantolon aldım bennn
Şımdı de 14 Şubat
evlılık yıldÖnÜmÜÜÜ
bır sÜrÜ Şey yaaa

ay evet çitoscum çileğimin kuzusu gbi benim kaanda ağlarken boğazı gıcıklanıyor bağırmaktan sonra öğürüp biraz kusuyor şimdi bunu adet edindi sabah bir lokma ekmek verdim bak onu yer kuru ekmek zorla verdin diye nasıl öğürdü kudurk.. hiç bişey yemiyor sabahları kudurk ama bazende güzel yiyor hergün değişik bişey yapmaya çalışıyorum..

sevgililer günü için bizde konuşmadık hiç sanırım birbirimize hediye almıyacağız.. ben birikmiş paralarımı başka yere harcadım arkadaştan parfüm sipariş ettim ama kendimeee..bayanssulusmile oda ogünü sevmediği için almaz biliom.. ama hafta sonu oğlanlara bişeyler almaya gideceğiz boyları uzadı kollar kısa geliyor artık.. kendimede iç çamaşır alayım diyordum he beraber bakarız dedi bir donla yetincem sanırım..

benim eşim pek sevmez öyle hediye alayım süpriz yapayım
fakat ben almadığım zman da beklerr
yaş gününde pasta almadım
eltim sormuş var mı pasta demiş
oda karım almıştır benim demiş eve geldi havasını aldıı arada gerekiyorr böyle şeylerrrr
bi yaş günümde çok kızdırmıştı beniii

nazlımelek gercekten tutmaz mı o kadar yaww
kazıklanıyormuyum yanıı

saat cıtızıen marka adam cok kalıtelı falan deyıp kazıklıyor bızı zaar

cıtızıen gerçekten iyi marka eski saatse ayar bakımı için bir kaçgün kalır ama bir bakımı okadar tutmaz.. yada bu istanbul esnafı uçurmuş fiyatları.. bakımda neler yapıyorlar biliyormusunuz bildiğimz uçak benzini su gibi ama hemen uçucu bişey önce içine onu döküp küçük pompayla hava veriyorlar içi temizleniyor daha net görülüyor sonra bazı parçaları çıkarıp minik mink daha düzenli çalışsın diye tek tek temizleniyor vs. ol:bbo:sa olsa 25-30 diyeceğim 55 çok geldi bana..

vereliniortak Aynen katılıyorum.Ben de metal saat severim.

aynen şekerler ben de eşimde en çok metal seviyoruz o yüzden metal almıştık daha önce zaten taa düğünümüzde adam o zamandan beri onu takıyor sorun yok değişiklik olsun bir saati daha olsun farklı olsun diye deri almak istiyorum ikinci bir metal saate şuan için ggerek yok gibi duruyor öbürü hala taş gibi maşallah

kocıse evlenırken aldıgım saat sureklı duruyordu
bakım yapılması gerekıyormus ve bakımı 55 tl
acaba ben de sevgılıler gunu sebebıyle yenı bır saat mı alsam :uhm:

tabi yaaa 55 tl verene kadar tamire al bitane yeni bence de

eylülüm süpersiniz cicim

çileğim hoşgeldin canım senin oğlan da koptu gidiyor düşüm bi yere bi yerini çarpmadığı gün yok

vay bee
adam benım uzerımden zengın oluyor desene
daha ıkı hafta once movado marka saatı 50 tl yaptırdım bakımını
kı sımdıye kadar arıza dahıl en az 5 kez ıs yaptırdım herıfe
kazıgı katmerlı yıyormusum meger Çok üzgünüm çoook

yok bu kez kaptırmam o herfıe para
baska yerden fıyat alayım ona gore bakarım artık duruma

benimde çok uykum geldi.. oğlanlarda erken kalktı onlarında uyksu geldi sayılır çabuk uyurlarsa biraz bende şekerleme yapım yemek derdim yok bugün..hadi iyi akşamlar herkese..

Ooooo millet cikiyor bende kacarim birazdan,yemegimi tamamlayim.

melegim sürkeli düsüyor bu aralar¨cünkü hic yerinde durmuyor.benim gittigimi

farkettigi an cikiyor masanin üzerine,ben eger o anda gelirsem elini kizma isareti yaparak

bana gülüyor:)))))))))))),,Birde babasi hiimen demeyi ögretti masalarin tepesine cikip hiiiiiiiiiiiiiiiiii

diye bagiriyor..offf 3 cocuga bedel bu canavar biraz uyusada bende dinlensem.

Kızlar Anılda dün mutfağa geldi arkamdan.Nasıl bir anne deyişi var.Sarılıyo anne diyo.Biz de masanın etrafında koşuşturup yakalamacılık oynuyoruz.Nefes nefese kalıyoruz.Canım yavrum burnumda tüttü yine

oo evet valla giden gidene
bende nescafemi aldım yanına da browni hmm nefis cokacimcoook

çileğim benimki de çok hareketli ama allahtan öyle masanın üstüne çıkma huylarımız falan yok koltuklara çıkabiliyor ama onu bile işine gelen bir durum yoksa yapmıyor
benimkinin tek hedefi ortalığı karıştırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…