- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #5.981
ANAAAA...!!!KALİMEROCUM NEEEEE:1shok: 3. DOZMU?
TETENOZ AŞISI İKİ DOZ DEĞİLMİYDİ???:bbo:
yagmur cok takma kafana
erkekler hemen kendılerıne hesap soruldugunu dusunuyorlar ve agızlarından cıkanı bazen kulakları duymuyor
sonrası hep pısmanlık oluyor ama sende canını sıkma bu kadar
allah saglık versın esıne sana bebısıne gıden para ıcın huzuru kacırma
ben vaktınde esımın abısı yuzunden bu sorunu cok yasadım ıkımız calısıp gecınmeye calısırken esım abısıne para verıyordu o da hıcbırını gerı vermıyordu
cok tartıstık ama sımdı esımde bende pısmanız bırbırımızı kırdıgımız ıcın
ay canım ya şimdi çoğu özel hastanede doğum yapıyor zaten.Bana doktorum köyd ebe doğurmayacak ya, gerek yok dedi. Ben de zaten ödlek olduğum için yaptırmaktan vazgeçtim. Bu aşı konusunda her doktor ayrı bir şey söylüyor...
yurt dışında sistem farklı işliyordur belki hiç sormadın mı çilekcim?merhaba kizlar...valla bu asiydi seker yüklemesiydi bana hic yapilmadi,nede bisiy söyledi doktorlar..
anlamiyorumki demekki sistemmi farkli diycem ama nebilim karistim iste..hmm bakin size ne söyliycem
kiz kardesimin uzun zamandir beraber oldugu bi cocuk vari,artik iki tarafin aileleride bilyior..subatta
nisan gibi bisiy yapmayi düsünmüsler cok sevindim yaa,hem biz oglusumla o zaman 3 ayimizi bitirmis
olucaz,hemen hayal kurdum bende,papyon takayim ogluma falan filan diye..sonrada hemen aklima sizler geldiniz
kizlarlada paylasayim istedim..
ya sürekl isizlere söylemem bisiy var aklimda ama,buraya girince unutuyorum..neyse biraz düsüneyim ben..
polipe sen kafayı mı yedin bebeğini aç ssusuz mu bırakıcaksın?normal zamanda oruçtan bünye nasıl sarsılıyo tüm gün yemeyip birden yemek yüzünden sen tepetaklak gelirsin hastanelik olursun kafayı mı yedin????sor bak doktoruna nasıl azarlıycak seni ay inanamadım söylediğini görünce bebeğin aç ve susuz kalırken sen sevap işleme derdinde olucaksın o yavrucağın günahı ne onun nefsi yokki onu terbiye edesin emzirirken bile oruç tutulmaz.ay bak çok sinirlendim şimdi
doktorumla konuşmadım bu gidişimde soracağım.Normalde hiç dokunmuyor bana oruç evdede rahat olurum diye düşünüyorum.Sahura kalkıyorum ama tabi ilk hamileliğim nasıl olurum kestiremiyorum:uhm:.Ya sonuçta mazeretimiz var dinimizde zorlamıyor ama kızlar ramazanda Konyada öyle bir hava olurki resmen başka bi boyuta geçer ben bu yıl mahrummu kalıcam bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?