2008 Kasım Anneleri

kizlar herkese merhaba.dun anlatmistim ya su kuzen ve para isteme olayini iste onla ilgili esim eve gelince senin canin sikkin gibi dedi ne oldu dedi.solemek istemedim once cunku benimle tarisacagini biliyodum.dedimki seninle tartismak istemiyorum o yuzden konusmak da istemiyorum bosver dedim.soz tartismayacam dedi.tabi sozunde duramadi.soledim icimdekileri.ama ben gayet sakindim.bana kizmaya basladi tabi.dolayisyle bende sinirler doruga cikti.ne dediysem onda ters tepti.neyse gece boyunca yuzum dusuktu tabi.sabah da sirnasmaya basladi.bende alttan alttan lafi soledim.ya anliyo da isine gelmiyo iste.bana babasi da (yani amcasi) kucukken bize para verirdi diyo.ayni sey olmadigini soyluyorum anlamak istemiyo.cocuga iyilik degil kotuluk yapiyosun dedim.yarin askerden gelince issiz issiz dolanacak abi para diyecek biliyorum.bi de dun sinirlenince bana benim param karisma dedi ay nasil zoruma gitti.sinirden soledi biliyorum ama cok icim acidi kizlar.bende calisiyodum gecen seneye kadar 6 yildir evliyiz 1 kez olsun sana bole bisi demedim dedim.sende dedirtme dedi bana.neyse iste sabah sabah sirnasmaya calisti bende geri cevirmedim ama icim hala kirik dogrusu.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Yağmur seni anlıyorum koy arkadaşım tavrını gerekirse oyna.Evin içinde garip garip dolaş sürekli bişeylerle uğraş kocanla ilgilenme onlar ancak öylesinden anlar.erkek milleti çocuk gibi kendisiyle ilgilenmediğini gördükçe ama karşı tarafında mahzunluğunu hissettikçe içe dönecektir ve hatasını anlayacaktır.Sen şimdi cami minaresine çıkıp feryat etsen anlamaz kızsan bağırsan hırs yapar hiç tınlamaz.Dediğimi uygula akşamları erkenden uyu gerekirse o gelmeden yemeğini ye o tek başına yesin benim hiç iştahım yok de geçiştir gör bak işe yarayacak len ben niye bu kadar cadıyım bugün Allah şerrimden korusun

yagmur cok takma kafana
erkekler hemen kendılerıne hesap soruldugunu dusunuyorlar ve agızlarından cıkanı bazen kulakları duymuyor
sonrası hep pısmanlık oluyor ama sende canını sıkma bu kadar
allah saglık versın esıne sana bebısıne gıden para ıcın huzuru kacırma
ben vaktınde esımın abısı yuzunden bu sorunu cok yasadım ıkımız calısıp gecınmeye calısırken esım abısıne para verıyordu o da hıcbırını gerı vermıyordu
cok tartıstık ama sımdı esımde bende pısmanız bırbırımızı kırdıgımız ıcın

Çilek benimde ikidir sütyenimde lekeler oluyor bişeyler gelmiş ama ne:uhm:bu arada kardeşin için sevindim hayırlı uğurlu olsun deniz oğlanı süsledinde nişana düğüne götürüyon hasırnaşık şeysabahta bsekreter daha 8 günlük çocukla kış ortası bayram gezmesi planlıyordu sırnaşık şeybi doğursaydık hayırlısıyla birer senarist ve jinekolog olmadankaydirigubbakcemile5

polipecim aksam anlattiklarina yakindi davranislarim.gercekten esimi cok severim ama iste biz nekadar verici oluyosak onlarda o kadar bunu kullaniyor.kendi de soyluyor zaten sen beni daha cok seviyosun diye.onlar kocaman olmus ama buyuyememis bebekler.bu da tabi annelerinin hatasi.erkeklik egosu diye pis bi duygulari var.onu atsalar hersey super olcak ama atamiyolar.ama benim oglusum boyle olmiyacak insallah.yoksa terligi yer poposuna klava:

Son düzenleme:
ANAAAA...!!!KALİMEROCUM NEEEEE:1shok: 3. DOZMU?
TETENOZ AŞISI İKİ DOZ DEĞİLMİYDİ???:bbo:

5 doz canımmmm :1no2:

3.doz 6 ay sonra 4. ve 5.dozun tarıhını bılmıyorum ama toplamda 5 doz dedı doktorum
10 yıllık korumaymısssss
ama ben bebek saglıklı bır dogsun hele pek yaptırmayı dusunmuyorum

haklisin cnm hesap soruldugunu dusundugu icin bi an da parladi zaten.

ÇİLEKCİM ENDİŞELENME CANIM.BAZI HAMİLELERDE SÜT GELMESİ NORMALMİŞ..
BU ARADA KARDEŞİNİN BAŞINIDA BAĞLIYOMUŞUNUZ..HAYIRLISI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN..OHOO SİZ BU HAYAL GÜCÜYLE DÜĞÜNDE OĞLUNLA KARŞILIKLI OYNARSINIZ BİLEsırnaşık şey

Bende bugün konuştum patronumla ayrılamak istiyorum dedim şok oldu bi şeyde soramadı ne zaman falan diye.Ama kararlıyım haftaya bırakıyorumm yupiiii ramazan önü oğlumla biraz keyif yapalım.Dayanabilirsek oruç tutucam bu yıl evde olursam rahat olurum diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

yağmurcum boşver canım eminim en kısa zamanda senin ne demek istediğini anlayacak
ve pişman olacak
bazen erkekleri anlamak da çok zor oluyor gerçekten
onlar çok rahat ağızlarına geleni söyleyiveriyorlar biz kadınlarda dilimizin ucunada gelse
eğer karşımızdaki kırılacaksa yutuveriyoruz

çilekcim benim göğsümdende sıkınca sarımsı ve şeffaf renkte bi sıvı geliyo
geçenlerde elifsevde yazmıştı aslında sıkmamak gerekiyormuş
çünkü bu sıvı bebek için çok değerliymiş canım

merhaba kızlar göğüsten gelen ilk süt bebeğin bağışıklık sistemi için çok faydalıymış,sakın sıkmayın.Kendi akıyosa da sorun olmaz.

artık 3. trimere girdik.Vücut kendini doğuma hazırlıyor iyice.Yürüyüşlerde değişti mi :))
Ben paytak paytak yürüyorum artık.

ya ben sütmü diilmi anlayamadimda ondan sIktIm,yoksa duymustum ilk sütün cok faydali oldugunu..

varya sormayin bu halay gücüyle ben oglumu askere bile göndericem heralde yakinda..

ayrica tsk,ler azocum ve polipecim insl.hayirlisi olur kardesim icinde..

sorma darkcım yürüyüşümüz değişti
bunu geçen akşam anladım
eşimle marketten dönerken o arkada ben önde yürüyoruz
eşim bana fazla kıvırmadan yürükaydirigubbakcemile3 dedi
bende ben kıvırmıyorum göbeğimi dengede tutmaya çalışıyorum dedim:roflol:
ikimizde akşam akşam iyi güldük valla

polipe sen kafayı mı yedin bebeğini aç ssusuz mu bırakıcaksın?normal zamanda oruçtan bünye nasıl sarsılıyo tüm gün yemeyip birden yemek yüzünden sen tepetaklak gelirsin hastanelik olursun kafayı mı yedin????sor bak doktoruna nasıl azarlıycak seni ay inanamadım söylediğini görünce bebeğin aç ve susuz kalırken sen sevap işleme derdinde olucaksın o yavrucağın günahı ne onun nefsi yokki onu terbiye edesin emzirirken bile oruç tutulmaz.ay bak çok sinirlendim şimdi

Bana doktorum köyd ebe doğurmayacak ya, gerek yok dedi. Ben de zaten ödlek olduğum için yaptırmaktan vazgeçtim. Bu aşı konusunda her doktor ayrı bir şey söylüyor...
ay canım ya şimdi çoğu özel hastanede doğum yapıyor zaten.

Ama Tv deki olayların çoğu da özel hastanede oluyor hiç dikkat ettiniz mi? Hastane mikrobu felan bebek bunu neresinden kapıyor ya solunum ya göbek bağından tabiki.bebeği doğumdan sonrada koruyor bu aşı.

benim arkadaşımın doktoru da önermemişti ve o 2 tane normal doğum yaptı.Şimdi diyor ki ben nasıl yaptırmamışım tetanoz diyor.her yerimi kestiler sonuçta.Allah korudu yinede diyor.

Bi zararı da yokmuş sonuçta bu aşının.Geç olmadıysa bence bi kez daha düşünün.

yurt dışında sistem farklı işliyordur belki hiç sormadın mı çilekcim?
OOo şubatta eğlence var demek.Ne güzel olur oğlunu süslersin karşılıklı göbek atarsınız :)))
allah mesut eder inşallah.darısı bizim kardeşlere de olsun :)

doktorumla konuşmadım bu gidişimde soracağım.Normalde hiç dokunmuyor bana oruç evdede rahat olurum diye düşünüyorum.Sahura kalkıyorum ama tabi ilk hamileliğim nasıl olurum kestiremiyorum:uhm:.Ya sonuçta mazeretimiz var dinimizde zorlamıyor ama kızlar ramazanda Konyada öyle bir hava olurki resmen başka bi boyuta geçer ben bu yıl mahrummu kalıcam bundan

polipcım oh ne gusel dınlene dınlene gecırceksın hamıslıgı ben ekımde ayrılmayı dusunuyorum daha 1,5 ayım var sımdıden zorlanmaya basladım nasıl dayancaksın oruca son aylarımız olucak
ben tutmayı dusunmuyorum dınımızde kaza yapabılır dıyor bebegıne zararı olabılır canım orucun
benımde bır kere sutyenımde lekeler olmus ucundada beyaz bırseyler bırıkıyor pek dokunmuyorum ılk gelen sut proteın yuklu oluyormus onu kesınlıkle bebege vermemız gerekıyormus

canım biz nelerden mahrum kalıyoruz sevdiğimiz sırf bebeklerimiz sağlıklı olsun diye.ama senin için bebeğin beslenmediğinde rahat edicekmi?doktorunun tamam diyceğini pek sanmıyorum çünkü bebeklerimizin asıl bu aylardan sonra yemeğe ihtiyacı var çünkü şimdi kilo almaya başlıycaklar.e sen az yersen ve oruç tutanlar mecburen dengesiz beslenirler(ki senin dengesiz beslenmeye hakkın yok) bebeğinin gelişimi yavaşlar.yinede benim söylediğim tabiiki senin için önemli değil doktorunla konuş.sonuçta dayanamıycağın için tutma demiyorum ben tabiiki dayanırsın ama bebişin dayanırmı????

polipecim zor olmazmi oruc tutman?birde bu yil daha uzun günler,ata_taneme katilyiorum bebege zarari filan olurya! doktorlar izin vermiyor diye biliyorum ben ama,zorlama istersen kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…