- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.821
yamin tontis seni özlüyorya aksama kadar ondan yapiyordur.
melegim sanslisin canim aman cikmasin masaya filan,Deniz koltuga cikip ordanda pencere kenarina oturuyor sigamazsada yatiyor ordaki daracik cikintiya.
ayy yazarken bile yoruyor beni dahada hareketlenince napcam benya valla gözüm korkuyor.
kızım sen yemek şirketinde falan ek iş mi yapıyon hangi ara yaptın yav 2 tabakda bise yolla sevabınaBugün bende yoğurt çorbası, tavuklu bulgur pilavı , bezelye ve sarma var...
bence kahverengi deri kayış ve içi roma rakamlı olmalıay biraz önce eşime sevgililer günü için bişeyler bakayım dedim buraya gelirken saat almak istiyorum metal saati var bir tane de deri kayışlı istiyor ne zamandır ama ben çok kararsız biriyim yaa off bir türlü karar veremedim birkaç model beğendim ama mesela kahverengi mi olsun kayışı yoksa siyah mı
içi beyaz mı olsun yoksa kayışın renginde siyah yada kahverengimi
siyahlardan iki model beğendim birini içisiyah biri beyaz, bir de kahverengi beğendim doğal olarak karar veremedim :çok üzgünüm:
bencedeeee :CüvCüv:Bence güliz hamile değil,içime öyle doğuyo:)
:hooray::hooray:selam millet sayfayi bi acitim kaldi öyle..Yarin misafirim gelcek yien tüm evi sil süpür yaptim
aksamda toz alirim cünkü erken gelicek yarina yatisemem.Bu arada ben antreyi süpürürken kütttttt
diye mutfaktan bi ses geldi ama aglama yok!Deniz danasi masaya cikip ordanda yere düsmüs
sandalyeyle beraber offf iki dk.yalniz birakmaya gelmiyor bu sipacik.
bir iki sayfa okudum hemen yorum yazimm :)
gülizcik madem hazir diiliz diyosunuz keske bi önlem alip bu riski yasamasaydiniz be canim.
esim istemiyor demisin ee niye yapti o zaman?varsada yoksada hayirlisi olsun sizin iicin canim.
melegim hediyeden bahsetmisin galiba,deri kokuyormus gibi gelir bana hep metal daha güzeldir.
Aksama saphiracigimin tarifini yapicam cöketme hasladim butlari birazdan gecerim hepsini yapmaya
ama önce iki dakka bi dinleneyim belim cok agridi cünkü.
bu arada benim danacik cok aglarsa veya cok gülerse katila katila kusuveriyorya,ikidir yapiyor bunu
citosum niye böyle oluyorki bi yardim edermisin canim.aglarken cok agladiyassa tabi ögürür gibi
oluyor sonunda cokta olmasa kusuyor acaba midesinimi bulandiriyordur?
nereyeeee cama mı çıkıyon dama mı?bende çıkıyorum iyi akşamlar kaydirigubbakcemile3
yamin tontis seni özlüyorya aksama kadar ondan yapiyordur.
melegim sanslisin canim aman cikmasin masaya filan,Deniz koltuga cikip ordanda pencere kenarina oturuyor sigamazsada yatiyor ordaki daracik cikintiya.
ayy yazarken bile yoruyor beni dahada hareketlenince napcam benya valla gözüm korkuyor.
canım can dündar bu yazısını yazdıktan sonraki dönemlerde geçen sene galiba
sevgilisiyle boğazda bir teknede öpüşürken magazincilere yakalandı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?