2008 Kasım Anneleri

Kan ilacını da 1 yaş kontrolümüzde kan tahlil sonucuna göre doktoru kesti.Çok şükür herşeyi normalmiş.Yalnız multivitaminin değiştidi.Minadex veriyorum hergün ( tabi unutmazsam).Eskiden multitabs kullanıyordu onu hiç aksatmazdım ferrumla birlikte.Bunu içerken daha bir zorlamak zorunda kalıyorum o yüzden veresim gelmiyor sanırım

ay benşm oğlum minadexin tadına bayılıyo
küçüklüğümden hatırlıyorum o kokuyu ve ıyyyyk benim miden bulanıyo ama memo maşallah içiyo
çocuk doktorum bana zafiyet geçiricen çiroz ye biraz demilşti aaaah gelsede görse beni şimdi gözü açık gitmez enazından
memo doğru dürüst süt içmiyo yoğurtta yemiyo bu aralar bilmiyorum nolucak

Allahtan Okyanus yoğurdu çok seviyo ben de bol bol yediriyorum.Gece de yatmadan önce muhallebi yapıyorum sütle,biraz da kahvaltısın ekliyorum.Peynir de yiyor zaten.Bakalım inşallah bundan sonra sütü de içer.Okyanus da minadexin tadını seviyo ama içirene kadar zor oluyo.yani ağzını açarda tadını alırsa sorun yok.sorun ağzını açana kadar

Krikitosum Cuma günü müsaitsen bekliyorum canım.Seni aradım ben ev telefonun sürekli meşgul çalıyo canım arızalı olmasın bilmiyorumkismile

olur tatlışım müsaitim şimdilik inşallah bşey çıkmaz ararım seni gelmeden yok tatlışım ev tel. kaynanamın üstüneydi vergileri çok geliyor die bize haber vermeden kapatmış sanki parasını kendi ödüyoda öff öff interrnettte dönüyoo ya şimdi telekom a veriyolar veriştiriyorlar oda okumuş kapatmış lalsanaalsanasmile

ay utanarak bi sevincimi paylaşmak istiyorum:kedi:
benim ufacık oğlum 16. ayının ilk günü yürüyo paytak paytak sıkıntılarımızın içinde güzel bi tebessüm oldu bize hihoyyyt

QUOTE=mmmf27;11521113]ay utanarak bi sevincimi paylaşmak istiyorum:kedi:
benim ufacık oğlum 16. ayının ilk günü yürüyo paytak paytak sıkıntılarımızın içinde güzel bi tebessüm oldu bize hihoyyyt
[/QUOTE]

alkisalkisalkis alkış memoya alkış devamı gelsin inşallah koştusun evde memocan

evet emiyor hala nazlımelek ayrı olarak süt içmiyor onun dışında hergün meyveli ev yogurdunu yiyor kansızlıgına nasıl çözüm bulacagımı bilmiyorum eşimin ailesindede var kansızlık ırsi olabilirmi aceba sizce vitaminide vermiordum tekrar başlasammı aceba

ay dizide başladı ama benim oğlanlarda çoook süt içiyor herkes azdan dertli ben çoktan..
gece yatarken 150 cc içerek uyuyorlar devam sütü sonra 2-3 kez gece 100 er cc hazırlıyorum bir gecede 450 500 cc içmiş oluyorlar gündüzde sabah kahvaltıda vermiyorum öğlen yatarken 125 cc meyveli süt içiyorlar birde akşam uykusnda 125 cc 250 gündüz yani çoook içiyorlar sabah az yiyorlar bazen yani bu ara hemen hemen hiç bişey yemiyorlar öğlen çorba güzel içiliyor akşamda bize yaptığım yemekten yerlerse yemezlerse yine çorba işde sütlaç yapıyorum gece tyok tutsun az süt içsinler diye 2ye düşüyor ozaman şimdide gece muhallebisi aldım mecburen onu veriyorum..
offki off yani işleri sütle.. özellikle kaanın..
maytabım maşallah memoya hadi gözünaydın. geç olsun güç olmasın...
nese siz bana bir akıl verin kocada bağrınıyor çocuklar durmuyo diye görüşürüz yine..

aaaaaa tebrik ederiz memomuzu maytabııımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
onun ben paytak adımlarını yerim kuzum benim maşallah subanallah
yalnız bişeyi anlamadım arkadaşım niye utandın?Sevin ayol sevin ve gururlan Şeniz

Senin kaynana da pek bir enteresan canım,size sormadan telefonunuzu kapatmak da ne demekmiş aklinialirimsmile

kansızlığa en doğal çözüm bebekler için tabiki keçiboynuzu diğer adıyla harnup pekmezidir
büyükler içinde çekirdekli siyah üzümdür arkadaşlar bilginize
teşekkürler arkadaşlar
safişcim utandım çünkü çok geç oldu artık bırakmıştım ne zaman yürürse yürür diye yani 16 aylık bebeğimiz yürüyo diye sevinip bunu duyurmaktan utandım ayol:)

iyi gecelerrr
yasminin gece gelecekmisin dedim sen nerdeisn bebekim:)
yağmur demni koltuktan attı kendini aşağıya kafası vurdu küt diye nasıl ağladı yavrum off hiç durmuyor yerinde yaaa
devrankayacım sen doktorunla görüş canım her bebeğin kan değerleri aynı değil çünkü ben ne vitamin ne kan ilacı vermiyorum artık yoğurt peynir süt mama ayırmıyor kuzum sanırım yetiyordurrr
maytabım gözün aydın canım ya 16.ay deyince bi tauhaf oldum memo da dahil kuzularımız kocaman oldu yaaa:gitme:

canım can dündar bu yazısını yazdıktan sonraki dönemlerde geçen sene galiba
sevgilisiyle boğazda bir teknede öpüşürken magazincilere yakalandı ya

aa bak onu bilmiyordum :roflol: olsun yazı güzel yine de o uymamış bari biz uyalım

herkese iyi akşamlar oku oku bitmedi geçmiş ama kimse benim dün akşamki sorularıma cvp vermemiş ama neyse olsun

hayatım ben cevap verdim geçmişe bir bak istersen, o çocuğunun başı çok terleyen bendim onu açıklamıştım çünkü oradan hatırlıyorum cevap verdiğimi

aynen bizim küslüklerde yatakta bitiyor genellikle, bugüne kadar küs kalmadık yatakta hiç ve küsüs diye yatakları hiç ayırmadık, küs olarak girsekte sonrasında birbirimize sokulduk mutlaka :asigim:

ay utanarak bi sevincimi paylaşmak istiyorum:kedi:

ayy yerim ben mikroskobiğimi paşam benim yürüdümü nihayet canım benim :hooray:

bizim de arkadaşlar geldi bir bakayım demiştim ki geldiler oturuyoruz şimdi onlarla

herkese teşekkürler cvplarınız için beyazmelekçim kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ama ben göremedim benim sorum sayfa 903te ama ondan sonra cvbını göremedim yinede sagol

maytapcım tebrik ederim geç oldu ama temiz oldu Allah daha nice güzelliklerini yaşatsın tüm bebeklerimizin canım

bizde yemekten kaltık tam abimgiller aradı çaya geliyos hemen mutfağı topladım kek çırptım cevizli havuçlu tarçınlı yengemgilde kurabiye yapmış tuzlu onu getirdi süper oldu

yaprak döümü müthişti yaaaa ama oğuz leylanın üstüne yapsaydı evi bence daha hoş bi süpriz ve doğum hediyesi olurdu

ben yatanci bacularım sizi çok sevdiğimi unutmayın
bebelerinize ve size deliksiz uykular opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…