- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.841
Krikitosum Cuma günü müsaitsen bekliyorum canım.Seni aradım ben ev telefonun sürekli meşgul çalıyo canım arızalı olmasın bilmiyorumkismile
Senin kaynana da pek bir enteresan canım,size sormadan telefonunuzu kapatmak da ne demekmiş aklinialirimsmileolur tatlışım müsaitim şimdilik inşallah bşey çıkmaz ararım seni gelmeden yok tatlışım ev tel. kaynanamın üstüneydi vergileri çok geliyor die bize haber vermeden kapatmış sanki parasını kendi ödüyoda öff öff interrnettte dönüyoo ya şimdi telekom a veriyolar veriştiriyorlar oda okumuş kapatmış lalsanaalsanasmile
canım can dündar bu yazısını yazdıktan sonraki dönemlerde geçen sene galiba
sevgilisiyle boğazda bir teknede öpüşürken magazincilere yakalandı ya
herkese iyi akşamlar oku oku bitmedi geçmiş ama kimse benim dün akşamki sorularıma cvp vermemiş ama neyse olsun
meleğim yazı güzelmişş..ama kendi uymamışşş yakalanmış biriyle baksana..
aslında gerçekten bütün küslükler yatağa girince bitse.. bazen çok ağır olunca sırtını dönüp yatyorsun ama yinede benim kociş sanki o tartışmayı yapan biz değilmişiz gibi sokulup sarılır gece bende bozmam..
eylülcüm afiyet olsun çok severim beşamelli kabağı..canım çekti çok uzun zamandır yapmadım ben iyimi en son ramazanda bir arkadaşta yemiştik..
Devrancım ben görmedim sorularını bir daha deyiver sen...
ay utanarak bi sevincimi paylaşmak istiyorum:kedi:
benim ufacık oğlum 16. ayının ilk günü yürüyo paytak paytak sıkıntılarımızın içinde güzel bi tebessüm oldu bize hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?