2008 Kasım Anneleri

Ovvvvvvvvvvvvvvv sari kafayi kutlari mannesi masallah memocuga..

biri beni durdursun habire ev siliyorum delimiyim neyim anlamadim...

artik misafire hazirim ohh mis gibi oldu her taraf..hadi bende kaciim

iyi uykular millet

çileğim maşallah ya bu enerjine..biri benim evide temizlese ne güzel olur off...
bende çayı çok kaçırdım yanında bişeylerde atıştırınca çok şiş bir vaziyetteyim..
oğlanlara süt hazırlanacak uykuları gelmiş açıkken bir bakayım dedim ..
herkese iyi geceler..

Ovvvvvvvvvvvvvvv sari kafayi kutlari mannesi masallah memocuga..

biri beni durdursun habire ev siliyorum delimiyim neyim anlamadim...

artik misafire hazirim ohh mis gibi oldu her taraf..hadi bende kaciim

iyi uykular millet

çilek kafaaaa alsanaalsanasmile bir profesyonelden yardım almak istermisin şu temizlik konusunda :gitme:

ulan zeyna kafa ,kızı götürmesi lazım evi üstüne yapması için imza lazım ,o zaman karı bu kadar helecan yapmazdı yavrum ,acık işin inceliklerini öğren ,sonra yapar artık üstüne ..:hulya:

slm kızlar buaralar yine annemlerle takılıorum yarın hava güzel olursa ben gidicem onlara
arda çok huysuz bugünlerde 16. dişimizi son azı dişimizi çıkartıyoruz acayip iştahsızız sürekli altımızı kirletiyoruz ve ilk defa kulak akıntımız oldu ilk olduğunda anlamadım sinirden çatladım yemek yemeyince bağırdım baya mahvoldum sonra baktım dişi kızarmış ama yinede sinir oluorum yemeyince elime vuruyor her yer berbat üstü başı cinnet geçiriyorum bazen ömerde dio bakıcı gibi davranmaya başladın çocuğa kendine gel ama bazen kendime haklim olamıyorum sonradan da üzülüyorum
şu google a bebeklerde diş çıkarma die yazdım çıkan sayfada 20. ayda 16 diş tamamlanıyormuş biz şimdiden 15 dişteyiz ve 16.yı çıkartıyoruz yani 5 ay önceden

selam kızlar
mmfcim gözünüzaydın canım çok sevindim maşallah memoya
eylülcüm sölediğine birden üzerime alındım aldığım ayakkabının fiyatını falan yazmıştım ama öle bi amacım
yoktu hava atmak gibi eğer alınan olduysa özür dilerim ben sadece muhabbet amaçlı yazmıştım kusura bakmayın tekrardan

nazlicim tatile gidip geldim anca temizlenyorum canim beee..

zeynaa vallaa biri beni doktora götürse ne iyi eder..bazen toz ucusurken görürüm ben ki bu imkansizdir
benim evimde:) durum vahim yani.

sedosum anliyorum seni fistik,gecen hafta denizde öyleydi yemedi kac gün bikac defa bende cok sinirlendim ama bi baktim agzinin ici berbat..smdi daha iyi cok sükür,kizma canim cani yaniyor yemiyordur.

bu arada masallahyaa dizlerinize biz 12 de kaldik.köpek disler yok 4 azi var:)

pist kokomm napiyon bakim?

maşallah ardaya sedoşum o cinnet olayını ben de yaşıyorum bazen.bir ara (eşimin işten çıktığı dönemdi) eşim bi taaftan ben bi taraftan azarlıyoruz çocuğu hayır,yapma,elleme,dur vs.. ama bii dinleyen yok tabiki.çocuk daha fazla yaramazlık yapar bi hale geldi,sürekli inatlaşıyordu.sonra krndimize geldik biz napıyoruz diye.gece uykusunda uyanma sayısı ve süresi konusunda düzeni olmayan bir çocuk Okyanus ama yine de o dönemde daha bi farklı oldu çocuk sanki.gece uykusunda gündüzün tekrarını yaşıyorlarmış ya,biz o azarlara bağladık olayı ve hemen kestik.O günden beri br daha hiç bağırmadık,çok ilginçtir Okyanusta bizi o hale getirmedi sanki ya da biz yaramazlıklarını kabullendik bilemiyorum artık orasını.Yani diyeceğim şu;çok haklısın canım benim,hakikaten cinnet geçirtirler insana ama lütfen kendini tutmaya çalış bitanem.Çocuk yetiştirmek anne olmak dünyanın en zor işi.olumunekankayizsmile

ayy saphiracim vallahi cok zor cocuk bakmak,insanin sinir sistemini alt ust etselerde iyiki dogurmusuz bu sebekleri biz..

yaptim canim nefis olduuu tsk,edicektim daha yarin sana bunu icin..

esim yogurtsuz istedi illaki giciklik yapicakya sonrada benimkinden tirtiklamaya basladi
gitti yogurt koydu kendininkine bayildik kisacasi..

bugün burada bi hava varki anlatamam..şu yaşımdayım hiç böyle bi hava görmedimm..fırtına..yok yokk bu fırtına değilll kasırga kesin...insan sokakta 1 adım atamıyoo..o kadar yanii..

gecemiz bu uğultuları dinlemekle geçti..eylül uyudu ama ben hiç uyuyamadımm..hiç sevmem gök gürültüsü veya uğultularııı..çok korkutur nedense benii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…