- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.881
günaydın maytabımm...işe gelince ilk işim kk açmak oluyooo :)))günaydın gülizcim hayırdır uyku tutmuyo galba:)
filim kızım olurmu olur lülülülülülüulan zeyna kafa ,kızı götürmesi lazım evi üstüne yapması için imza lazım ,o zaman karı bu kadar helecan yapmazdı yavrum ,acık işin inceliklerini öğren ,sonra yapar artık üstüne ..:hulya:
bizim 6 adet dişimiz imkanı yok 20. aya tamamlayamayızslm kızlar buaralar yine annemlerle takılıorum yarın hava güzel olursa ben gidicem onlara
arda çok huysuz bugünlerde 16. dişimizi son azı dişimizi çıkartıyoruz acayip iştahsızız sürekli altımızı kirletiyoruz ve ilk defa kulak akıntımız oldu ilk olduğunda anlamadım sinirden çatladım yemek yemeyince bağırdım baya mahvoldum sonra baktım dişi kızarmış ama yinede sinir oluorum yemeyince elime vuruyor her yer berbat üstü başı cinnet geçiriyorum bazen ömerde dio bakıcı gibi davranmaya başladın çocuğa kendine gel ama bazen kendime haklim olamıyorum sonradan da üzülüyorum
şu google a bebeklerde diş çıkarma die yazdım çıkan sayfada 20. ayda 16 diş tamamlanıyormuş biz şimdiden 15 dişteyiz ve 16.yı çıkartıyoruz yani 5 ay önceden
kokoş kafa ne alakaaaaa üstüne alıyon şahsen hiç yakışmamış üstüneçıkart canımselam kızlar
mmfcim gözünüzaydın canım çok sevindim maşallah memoya
eylülcüm sölediğine birden üzerime alındım aldığım ayakkabının fiyatını falan yazmıştım ama öle bi amacım
yoktu hava atmak gibi eğer alınan olduysa özür dilerim ben sadece muhabbet amaçlı yazmıştım kusura bakmayın tekrardan
herkese teşekkürler cvplarınız için beyazmelekçim kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ama ben göremedim benim sorum sayfa 903te ama ondan sonra cvbını göremedim yinede sagol
Ovvvvvvvvvvvvvvv sari kafayi kutlari mannesi masallah memocuga..
biri beni durdursun habire ev siliyorum delimiyim neyim anlamadim...
artik misafire hazirim ohh mis gibi oldu her taraf..hadi bende kaciim
iyi uykular millet
slm kızlar buaralar yine annemlerle takılıorum yarın hava güzel olursa ben gidicem onlara
arda çok huysuz bugünlerde 16. dişimizi son azı dişimizi çıkartıyoruz acayip iştahsızız sürekli altımızı kirletiyoruz ve ilk defa kulak akıntımız oldu ilk olduğunda anlamadım sinirden çatladım yemek yemeyince bağırdım baya mahvoldum sonra baktım dişi kızarmış ama yinede sinir oluorum yemeyince elime vuruyor her yer berbat üstü başı cinnet geçiriyorum bazen ömerde dio bakıcı gibi davranmaya başladın çocuğa kendine gel ama bazen kendime haklim olamıyorum sonradan da üzülüyorum
şu google a bebeklerde diş çıkarma die yazdım çıkan sayfada 20. ayda 16 diş tamamlanıyormuş biz şimdiden 15 dişteyiz ve 16.yı çıkartıyoruz yani 5 ay önceden
selam kızlar
mmfcim gözünüzaydın canım çok sevindim maşallah memoya
eylülcüm sölediğine birden üzerime alındım aldığım ayakkabının fiyatını falan yazmıştım ama öle bi amacım
yoktu hava atmak gibi eğer alınan olduysa özür dilerim ben sadece muhabbet amaçlı yazmıştım kusura bakmayın tekrardan
bugün burada bi hava varki anlatamam..şu yaşımdayım hiç böyle bi hava görmedimm..fırtına..yok yokk bu fırtına değilll kasırga kesin...insan sokakta 1 adım atamıyoo..o kadar yanii..
gecemiz bu uğultuları dinlemekle geçti..eylül uyudu ama ben hiç uyuyamadımm..hiç sevmem gök gürültüsü veya uğultularııı..çok korkutur nedense benii..
Anılda dün fiskos masasını çekmiş.İki tane çiçeğimi düşürmüş.Yerler falan toprak.Baktım korkmuş ağlıyo. Tamam oğlum dedim aldım kucağıma.Susunca gittik çiçeklerimi topladık.O arada kızdım oğlum niye yaptın dedim..Eğilmiş gözüme baktı ve ağzımı öptü resmen.Artık gönül almayıda öğrendiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?