2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlarım.

Maytabım hadi gözün aydın canım.Sonunda sarı kafa yüremeye karar verdi demek..Darısı koşmasına..

Gülizim Ankarada da önceki gün fırtına vardı.Balkon demirleri zangır zandır sallanıyodu(Ben de hiç hazzetmem..

günaydınnn
asortik canım benim biz artık tanıyoruz bebekim seni o ne biçim sözz
eylülün gıcık komşusunu konuştuk canım bizz
güliz noldu testttttttt

gunaydınnn

oncelıkle memomu ve ıstıkrarlı annesı mmf tbrık ederım canım
maasallah kuzuya yurumeye basladı ufaktan

cılekk
artık dur hatta bır hekıme gorun
gıdısatını hıc ıyı gormuyorum

yasmın hakkaten cok becerıklı hatunsun her ne kadar mutevazı davransan da
gece gece yemek yapıyorsun maasallah sana

bızım dıs sayımız 7 hıc azı falan da yok
neden boyle anlamadım ama

dun aksam sebek oglumla oynastık
her aksam canıma okuyor hatta ısyerınde daha az yoruluyoum
aksamları cıfte mesaı benım ıcın hıc oturmama tahammul edemıyor
ve oyalaması da cok zor cunku oyuncakla oynamıyor
uzatma kablosu, cerceve, soda sısesı ve kepce ıle oynadık dun aksam babası gelene kadar

esım devralınca bende dınlenme tabıı kı yıne yok mutfakla ılgılendım
bu aksam kurtlar vadısı aksamı oldugundan hıcbıryere gıtmez bende dunden yemeklerımı hazırladım pek bır hamarat gordum kendımı

kalimerocum bizimde diş sayımız 8 azı falan yok fatihte geç çıkarmıştı ilk dişi yaşında çıkmıştı ama arkası durmadı 18 aylıkken bütün dişleri tamdı memo ağırdan satıyo kendini her konuda olduğu gibi
çilekcim o kendini durduramama bende de oluyo sürekli bişey çıkarıt-yorum kendime kötü be fıstığım ama sen hep böyleydin 9 aylıkken banyo duvarlarını siliyodunda gözlerimiz pörtlemişti:))

Günaydın Kalimerom.Azılar çıkmaya başladıysa mısır patlağı gibi diğerleride geliyo..Geç çıkması daha iyidir.6-7 Yaşına kadar dayanır dişler..Yemek konusuna gelince önce yavrum , sonra kendim en son adı lazım değil için mecburen gece yapıyorum.Başka zamanım yok.Sağol canım benim iltifat için..

günaydın yavru kuşlarımın anaları
artık uykusuzluk benim 2.adım oldu
dün gece saat 12:30'da yattık tam dalmak üzereyken esen rüzgar gülizin dediği gibi kasırgaya döndü ve apartmanca uyumadık artık uykusuzluktan göslerim şaşı beş görüyooo:bbo:

ulan zeyna kafa ,kızı götürmesi lazım evi üstüne yapması için imza lazım ,o zaman karı bu kadar helecan yapmazdı yavrum ,acık işin inceliklerini öğren ,sonra yapar artık üstüne ..:hulya:
filim kızım olurmu olur lülülülülülü
bizim 6 adet dişimiz imkanı yok 20. aya tamamlayamayız

kokoş kafa ne alakaaaaa üstüne alıyon şahsen hiç yakışmamış üstüneçıkart canım

mmf tecrubelı bır anne olarak normal dıyorsun yanıı
beklemedeyız zaten korkuyorum cunku benım oglum dıs cıkartırken cok zorlanıyor ve zorluyor

yasmınım dun aksam senden kıskanıp bu aksamın menusunu hazırladım bende kucuk capta

benım halılarımı temızlemeye vermek farz oldu artık
dun aksam benım kan surubumu krem rengı halılarımın uzerınde gezdırdı oglum
sonuc kıpkırmızı kendınce desen calıstı tabıı ve cıkmıyor
beyaz sabunla o kadar ugrastım ama nafıle ay sonunda gıdecek yıkamaya

kızlar dişlerin çıkma zamanı tamamen ırsiiii araştırırsanız mutlaka siz yada eşinizin bebekliğine benzer
zaten huylarıda öyle değilmi babam derdiki hep bişey yapıcağın zaman bize başta kızardın karışmayın sakın diye
şimdi mehmetakif aynısını yapıyo kızacağım bişeyi yapıcağa zaman gözümün içine bakarak kendince söyleniyo yapıcam bak sakın kızma işte öyle oluncada gelde kız :))şebek yaw bunlar

herkese teşekkürler cvplarınız için beyazmelekçim kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ama ben göremedim benim sorum sayfa 903te ama ondan sonra cvbını göremedim yinede sagol

aşkolsun canım önemli değil bir daha yazarım
benim oğlumun kafası çok terliyor diye anlatmıştım doktora oda d vitamini eksikliği olabilir demişti, hatta aynı şeyi sağlık ocağındaki ebelere de anlattım onlarda öyle dediler, bir dahaki gidişimizde doktor röntgen çekti hakkaten eksik çıktı d vitamini
devit'e başladık yine ve gerçekten ona başladığımızdan beri ciddi oranda azalma var tabiki hala terliyor ama eskisi kadar değil
ben hatamı biliyorum zaten 8 aylık falandı kafama göre kestim ben devit'i halbuki doktor bir yaşına aralıksız kullan demişti ben nasıl olsa yaz geldi bol bol güneş alıyor ihtiyacı kalmamıştır diye düşündüm ama yanılmşım şimdi yine başladık 3 ay oldu önce iki tane ampul verdi 10gün arayla onları içtik şimdi yine damlaya devam 18. aya kadar devam edecekmişiz

Ovvvvvvvvvvvvvvv sari kafayi kutlari mannesi masallah memocuga..

biri beni durdursun habire ev siliyorum delimiyim neyim anlamadim...

artik misafire hazirim ohh mis gibi oldu her taraf..hadi bende kaciim

iyi uykular millet

çileğim titizim temizim arkadaşlara katılıyoum sen bir dur, bu ne yaa süreklli temizlik yapıyon hastalık oldu sende bir frenle kendini

ah canım oluyor hepimizde çok normal bende çıldırıyorum bazen çileden çıkıyorum sanki gözümün içine baka baka beni sinir etmek için bilinçli yaptığını düşünüyorum bebek olduğunu unutuyorum

canımcım asortikim sen niye üstüne alındın o komşusuna sinir olmuş onu anlatmış biz seni tanımıyor muyuz bilmiyor muyuz sen fiyatını yazarken ucuzladığını anlatmak için yazdın zaten yapma şekerim biz seni çok seviyoruz

hıh işte aynısı burada da öyle dün gece uçacağız sandım bir de bizim ev 7. kat yaa allahım o ne ses,o ne uğultu yavrum Eymen'im uyandı yatıramıyoruz nasıl korkuyor kuzum nasıl korku dolu gözlerle bakıyor anlatamam aldık yanımıza artık,çünkü bizde korkmaya başladık canım sarıldı uyudu çok mutlu oldu sonra biraz fırtına sakinledi babası götürdü tekrar yatağına
bugünde rüzgar var birazamam geceki kadar değil tabi, ve de hava o kadar sıcakki bugün hayırolsun valla anormal yani kabanla yandım sadece yün ceket yetecek o kadar ılık

Anılda dün fiskos masasını çekmiş.ıki tane çiçeğimi düşürmüş.Yerler falan toprak.Baktım korkmuş ağlıyo. Tamam oğlum dedim aldım kucağıma.Susunca gittik çiçeklerimi topladık.O arada kızdım oğlum niye yaptın dedim..Eğilmiş gözüme baktı ve ağzımı öptü resmen.Artık gönül almayıda öğrendiler...

günaydın herkese alıntılarım ve ben karşınızdayım opuyorumnanaktan

dün gece eymenin her uyanışına babamız kalktı sabah esip gürlemiştim yaa etkisi olmuş kaydirigubbakcemile3 bir de onun bugün dersi yok sabahtan uyuma fırsatı var yani

dün gece misafirlerim 01.00 sularında gittiler kendimi nasıl yatağa attım bilmiyorum ama sabaha karşı işte fırtına mahvetti bizi de uyuyamadık oğlumla sarıldık sıkı sıkı öyle uyuduk sonunda

diş konusu açılmış yine sanırım en geç diş çıkaran Eymen galba bebeklerimizin arasında, Eymen'de hala 4 diş var sadece yavaş yavaş ağırdan ağırdan çıkıyor ama mmmfnin de dediği gibi bu iş tamamen ırsi imiş oğlum bu konuda bana çekmiş ben ilk dişimi 1 yaşındayken çıkarmışım, Eymen'de 11 ayıktı o yüzden çok takmıyorum yani eninde sonunda çıkacak

çayımı aldım dumanı üstünde, sıcacıkta bir açma aldım bir kahvaltı yapıcam şimdi iki gündür evde yapıyorduk ne güzel bugün uykuya yenik düştük yine mirmirmirmir

Günaydınnnnnnn..

Maytap gözünaydınn yakışıklı memo yürümüşş.Kız kaldır şu resmi çok yakışıklı oğlun var nazara gelir bak.Kötü gözle bakan yok ama çok sevince de nazar değer biliyorsun.Gerçi onun mavi gözleri korur onu ama olsun

Sedacım bazen ben de senin gbii çıldırık oluyorum ama anlık hemen geçiyor.

Miniğim yapmışsın mamaları akşamdan maşallah sana..

Yasminim ismi lazım değil napıyo ?Aranız nasıldı akşam?

hem de ne kızılmıyorda artık Eymen'de hemen gözümün içine bakıyor dudaklarını büzüyor kafayı öne eğiyor ben dayanamayıp gülüyorum o zamanda gelip öpüyor

benım oglum ona kızdıgımızda ıkı elını agzına kapatarak aglıyor
hatta dun aksam yalandan aglamaya basladı
elını agzına kapatıp koltuga egıyor basını eeeeeee dıyor bakıyor sonra bıze bakıyormuyuz dıye
sonra ınce bır sesle yıne eeeee yapıyor benım ona bakıp guldugumu gorunce de agzını tamamen kapatıp guluyor

Asortiğim ben de önceki gün saati söylemiştim ama üzerine alınacak bir durum yok bence .
Aramızda bunu bu kadar kötü niyetli düşünüp anlayacak insanlar olduğunu düşünmüyorum ben.O yüzden rahat ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…