- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.921
derın dogum gunun kutlu olsun canım
benım kocıste bu durumda cok et seven bır erkek olarak kurt falan sanırım
Benimkide hem et hem ot seven biri olarak ayı sanırım:))
Benimkide hem et hem ot seven biri olarak ayı sanırım:))
:roflol: :roflol::roflol:
bılemıııcıımm canım ama gulmekten karnım agrıdı
yasminim kocişle barıştınız mı? Noldu dün akşam :uhm:
Yok canım ne barışması..Sabah 5 de tartıştım.(O sadece susar) Çocuk gibi ya.Hiç bi gelişme yok.Sabah 5 e kadar internetteydi.Anılın odasında pc de.Uyandı bebem.Geldi yatağa Anıl uyandıktan sonra.Net temiydin dedim.Yok dedi.O zaman tv dedim.Seni psikoloğa götürecem dedim.Bu seferde kariyere girdim dedi net.te.Yalanda söylüyor..Saydım sayıştırdım.Sarılmaya çalışıyo.Elini itmek isterken parmağı çıtladı.En son sızlanıyodualsanaalsanasmile
ay yaa hem üzülüyorum hem de kızıyorum senin şu kocişe haketti elbet ama bilmiyorum ki yine de böyle birilerinin küs olması da çok üzüyor beni :çok üzgünüm:
yasmın calısmıyor mu esın
sabah 5'e kadar nasıl oturabılıyor kı hem de nette
Canım anlatmayacaktım ama sorunca söyledim.Üzülmeyin bi şekilde çözümlenecek.Umarım ucu Anıla dokunmaz..
yasmınım tamamen degısmez belkı ama zamanlar belkı daha cekılır bır hale gelebılır
sımdıye kadar cıddı manada destek almayı dusundunuz mu
senın ıcın gerek yok belkı ılıskınızde ama onu goturebılmek ıcın senın gıtmeyı kabul etmen etkılı olabılır dıye soyluyorum
ben de en çok ondan korkarım Anıl'ım etkilenmesin ona bir zarar gelmesin de, çünkü evin içindeki en küçük bir gerginliği bile hissediyorlar ve etkileniyorlar canım benim kıyamam ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?