2008 Kasım Anneleri

günaydınlar gece hiç uyumadım yaa yan binada birinin iti var sabaha kadar havladı nereye şikayet edecem ya
hergün hergün bu ne yaa köpek gündüz uyuyo gece abartıyo ya havhav eylülde onun yüzünden uyumuyor
doğru dürüst ağlayarak kalkıyo yavrum korkuyo mu nedir kaç gündür onun yzünden uyyumuyo
hayvanlara karşı değilim tamam severim ama insan bi itine sahip çıkamıyorsa yani
milleti rahatsız etmesine göz yumuyorlar resmen ya bi de öle şirret bi
kadın ki laf sölesen mazallah saç başa girecek bi tip deli etti beni tüm gece boyunca
bu arada kızımda çişş ve kaka demeye başladı kakaaa dedi dün iki dakika sonra kakasını yapmaya başladı
acaba alıştırmaya başlasam mı kızlar yaa

asortiem kadınla kötü olup dalaşa gireceğine git şikayet et canım bulunduğunuz yerin belediyesine şikayet ediyorsun sanırım

derinim doğum günün kutlu olsun güzelim nice nice yıllara sevdiklerinle inşallah

benim kocişte hem ot hem et sever ama otu daha çok seviyor sanırım

bu arada dün kocişe çaktırmadan bir muhabbet esnasında diyorum ki sihay kordonu olan saatim içi beyaz mı olsa güzel olur, siyah mı dedim
kadın saatinde beyaz daha olur sanırım ama erkek saatinde farketmez ikisi de güzel olur dedi sağol dedim içimden çok yardımcı oldun kaydirigubbakcemile3

yasminim kocişle barıştınız mı? Noldu dün akşam :uhm:

Yok canım ne barışması..Sabah 5 de tartıştım.(O sadece susar) Çocuk gibi ya.Hiç bi gelişme yok.Sabah 5 e kadar internetteydi.Anılın odasında pc de.Uyandı bebem.Geldi yatağa Anıl uyandıktan sonra.Net temiydin dedim.Yok dedi.O zaman tv dedim.Seni psikoloğa götürecem dedim.Bu seferde kariyere girdim dedi net.te.Yalanda söylüyor..Saydım sayıştırdım.Sarılmaya çalışıyo.Elini itmek isterken parmağı çıtladı.En son sızlanıyodualsanaalsanasmile

ay yaa hem üzülüyorum hem de kızıyorum senin şu kocişe haketti elbet ama bilmiyorum ki yine de böyle birilerinin küs olması da çok üzüyor beni :çok üzgünüm:

yasmın calısmıyor mu esın
sabah 5'e kadar nasıl oturabılıyor kı hem de nette

Onun mesai saatleri farklı.Günde 3 vardiya var.Bu hafta 12,00- 22,00 çalışıyo.Gece 11 de geliyo.Ertesi gün öğleden sonra 12 de işbaşı yapıyo.Hoş eski işinde mesailer normaldi.O zamanda yatmazdı.Abartıyo artık...

yasmınım tamamen degısmez belkı ama zamanlar belkı daha cekılır bır hale gelebılır

sımdıye kadar cıddı manada destek almayı dusundunuz mu
senın ıcın gerek yok belkı ılıskınızde ama onu goturebılmek ıcın senın gıtmeyı kabul etmen etkılı olabılır dıye soyluyorum

Canım anlatmayacaktım ama sorunca söyledim.Üzülmeyin bi şekilde çözümlenecek.Umarım ucu Anıla dokunmaz..

ben de en çok ondan korkarım Anıl'ım etkilenmesin ona bir zarar gelmesin de, çünkü evin içindeki en küçük bir gerginliği bile hissediyorlar ve etkileniyorlar canım benim kıyamam ona

Benim danışmana değil anneme gitmem lazım.Eşim daha önce kimseyle beraber olmamış. Sevdikleri hep yanındaymış.Yani sevdiklerini kaybetme endişesi yok.Çünkü bu acıyı bilmiyo.. Ben yıllık iznimi alınca bakacam çaresine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…