2008 Kasım Anneleri

bende atatanem gibi düşünüyorum Polipe delirdin mi sen?
her dakika kurt gibi acıkırken nasıl akşama kadar duracaksın.Hadi açlık tamam çok yedin yetecek.ama bol bol su içmen gereken bir dönemde yazık walla bebğine.
Dinimiz kolaylık sağlamış ama biz kaşınıyoz galiba illa kaydirigubbakcemile:mymeka:
Gel gel kaşıyayım ben seni daha doktora sorcam diyo ya.bebeğine sor bakalım ne diyecek akşama kadar seni aç susuz bırakcam de bakalım yasakkelime

tsk,ederim darkcim insl.hayirlisiyla atlatiriz tabi bi degisiklik olamzsa durumlarda..

ben ikili üclü testleri sormustum doktoruma oda sana micro yaptigimiz icin zaten tarandi

bebek gerek yok demisti..haftaya gittigimde sorucam bu sekerdi,tetenazdo filan..ama sanirim

burada yok böyle bisiy hic duymadim cünkü.

kizlar sizde farkettinizmi bilmiyorum ama,ben inanilmaz sIk acikiyorum..cok yemesemde illaki

bisiler yeme ihtiyacim oluyor..bu yüzden günah olmasin ama oruc tutamam ben..zaten normaldede

cok zorlanirdim heleki simdi kalkamam ayaga gibi geliyor..birde burda gece 3 ten aksam 8.30`a kadar..

artik allahim affettin bizi napalim mazeretimiz var dimi ama?

ata tanem benim söylediğim senin için önemli değil demişin.Olur mu hepinizin düşünceleri tek tek çok değerli benim için.Walla ne biliyim belkide çok mantıklı düşünmüyorumdur dediğiniz gib.Bugünlerde zaten bi hoşum.Ben bu oruç işini bi düşünüyüm:uhm:

düşün sen bencede Polipe.

çilekcm doktorun öyle dediyse için ferah olsun.tarama yapmamalarının sebebini hiç değilse biliyorsun.
belki tetanoz için orda uygulanan farklı bir uygulama vardır,kimbilir.
ben 2 gündür sabah 5 de kalkıp atıştırıyorum kızlar p Oburiks mi oldum ne

valla polipe cok cesur gordum senı
sızı bılmem ama ben oruc tutamayacagımı, hatta annemın ve esımın buna musahade etmeyecegını cok cok ıyı bılıyorum
ben gece kalktıgımda bıle acıkıyorum aksama kadar cok fazla yemıyorum ama sık sık meyve ve galete yıyorumyemedıgımde dayanamıyorum hele de susuzluga hıc dayanamam gıbı gelıyor
cok uzun cunku sure
allah musaade etmıs, sonucta musaıt oldugunda tutulabılır onemlı olan bunun ıdarkınde olmak

bak canım yıne meyve ıstedı cokacimcoook

cokacimcoookKoca boğazlı kalimerocokacimcoook 13ünde gitmem gereken kontröle 19una anca randevu aldım bide bunu taaa ayın 6 sında yaptım 13 gün sonraya randevu verdiler ya:uhm:hastanedeki tüm dr lar tatile gitmiş bi benimki kalmış garibim.Çok merak ettim hastaları doğuranlar tatilden çıkıp gelmiyo herhalde e kim ilgileniyor hastaları ilekafamçokkarıştıanam iyiki kış doğuracaz daha karda yağmaz uludağa falanda çıkmazlar tek korkum bayram tatilinde doğurmamkafamçokkarıştı

Ayyy durup durup bişey çıkarıyosunuz siz var yaaaa :))) Aklımda hiç yokken şimdi sabahtan beri hayal kuruyorum. Yok ramazan tatiliydi, yok kurbanda kaç aylık olucaz. Ahanda şimdi polipe kış tatili çıkardı. Az vardı ya endişelenecek şeyimiz bir de bu çıktı. Çilek sen şubatta konyada olacaksın. ben de kayseriye gidicem. Bebek göstermeye. Ne cesaret ben de iyi gidicem oralara ama eşimin tatili olunca gidelim diye karar verdik. Umarım terslik çıkmaz, kızımla ilk yolculuğumuzu erkenden yaparız.

Polipe kızlar haklı canım. Sen oruç işini ertele. Ben de bebek emzirirken bile oruç tutulmayacağını biliyorum. Onların canı bi lokma dayanamazlar ki kuzum ya :) Bizim asli görevimiz onları beslemek. Tabii ben biraz önce koca bi dondurmayla besledim, artık bebeğimi kendimimi bilmiyorum :) Ben de iki gecedir kalkıp buzdolabının önünde yoğurt yiyorum kızlar. Hayatımda ilk defa oldu. Ya o kadar fena ki. Sanırım kalsiyum eksikliği var. Vücutta ne eksik olursa onu canın çekermiş ya. Düzenli beslenen hamilelerin canı hiçbir şey çekmezmişşş. Benim gibi kocaboğazları düşünerek bunu söylediklerini sanmıyorum ama :)

valla koca bogazlı oldum cıktım cokacimcoook
meyvelerde kendılıgınden seker ıcerdıgınden asırya kacmak ıstemıyorum ama dayanamıyorum yaa
hıcbırsey yemesem 2 salatalık soyup yıyorum ama tuzsuzzzz

bende sukredıyorum allahtan bızım doktor tatıl yaptı da geldı
kısın oluyor bızım dogumda bır yere gıtme sansı yok ınsa allah baska sorunlar cıkmazsa

julian bende erkenden seyahat yaparım gibi geliyor.Tabi bebeişin sağlık durumu elverirse.
40 ı çıksın getirrim Adanaya inşallah.

ya benimde göğüsten az bi sıvı gelmiş.aynı sizinki gibi hiç ellemiyorum.artık anneliğe 2,5 ay kaldı şunun şurasında.

kızlar aşılarınızı hangi haftada oldunuz tetanozu yani ben ayrıntılı ultrasonu yapana sormuştum 10 yıl içinde olduysan gerekmez demişti bugünde içimden geldi kendi dr.uma sorayım dedim 5 yılı geçtiyse olman lazım dedi ama artık 26 haftam bitti geçmi kalmış oldum acaba sizde durumlar nedir

Ay Dark dur bi dakka. Nereye iki buçuk ay. Ben daha soranlara 3 buçuk ay kaldı diyorum. Bugün bir arkadaşım da doğuma gitmiş. Sancıları 5 dakikada birmiş. Böyle regl sancısının biraz daha ağırı ama hiç tahammül edilemeyecek gibi bir şey değil deyip, beni de umutlandırdı. Siz hiç doğumu düşünüyor musunuz. Benim aklıma hiç gelmiyor. sanki kızım hep orda kalacakmış gibi

julicim ben hamilelik nedeniyle simdi gidemiyorum malesef..cubatta gidim gösterim istiyorum

ama bizim babamiz gelemyicek bizimle,zaten fazlada kalmiycaz cünkü mayis gibi bukez babamizla

gidicez türkiyeye..ben her seferinde görüyorum kücük bebelerle yolculuk yapanlari hicbisiy olmaz insl.

ama ben koruyucu igne yaptiricam bebegime,yurtdisina ciktigi icin hava degisimi olmasin diye igne

yapiyorlar burada..saglikla dogsunlarda gezdirelim bizde onlari..

beklemek tam 1 ay 1 hafta evvel ılk kez oldum
bugun ıkıncı kez oldum
hemen bu hafta olmaya baslarsan ıkıncıyı tam bır ay sonra oluyorsun
ben gecıkmesınde bır sorun yok dıye bılıyorum

Ben de aslında ilkinin 24. haftada yapılması gerektiğini biliyorum ki 2 haftalık bir gecikmeden de bir şey olmaz. Bence de şimdi yapabilirsin. Zaten sağlık ocağına gittiğinde sana söylerler canım.

ooo darkta gediricek kizini,kasim anneleride hic yerinde duramiyor farkindamisiniz?

dün yeni dogmus bebek videosu izledim,epidural sezeyandi ama göstermiyorlar detayi filan yani..

neyse bebek dogu onunda adi denizdi,ya ben bi basladim aglamaya tutamadim kendimi..cok etkilendim

kendi denizimi aldigimda kucagima cok aglayan bi anne olucam galiba..

Selam güzel hamişler hihoyyyt
Doktordan yeni geldim 15 günde bebişim 1 kilo 220 gr olmus boyuda
35 cm felan dedi doktor ama yüzünü göremedim maalesef senağlama
Doktor dedi bazı bebekler hiç göstermez yüzünü die neyse saglıgı
iyi gerisi pek mühim diil Bu arada kızlar dogumdan konustuk biraz doktorum
normal dogum yandası oldugundan sen sezeryan ölesine olmak istedin die
seni sezeryan yapmam bunu bekleme benden felan dedi daha erken dedi zaten
fazla konusmadık ... Böle yani kızlar güsel gecti cok mutluyum ay :sm_cool::sm_cool:
Ya su tetanoz asısı doktor ol dedi ilacı al gel yapim dedi ama korktum eylül bası gibi
yapcam acaba gecmi kalmıs olurum CADIARZU

ooo darkta gediricek kizini,kasim anneleride hic yerinde duramiyor farkindamisiniz?

dün yeni dogmus bebek videosu izledim,epidural sezeyandi ama göstermiyorlar detayi filan yani..

neyse bebek dogu onunda adi denizdi,ya ben bi basladim aglamaya tutamadim kendimi..cok etkilendim

kendi denizimi aldigimda kucagima cok aglayan bi anne olucam galiba..

ya kızlar alakasız olacak ama cuma günü bizim evlilik yıldönümümüz
ve ben ne yapacağıma karar veremedim daha
sizin fikirlerinize ihtiycım var
fazlada bişey kalmadı bana yardımedin:Saruboceq:

Ya Çilek gezmek dedin de :) ben de 30 lu haftalara girmeden yine bir yerlere gitsem diyorum. Haftaya eskişehir ve bursaya gitmeyi düşünüyorum birkaç gün izin alıp. Zaten iş yeri çekilmez gibi şu sıralar bari biraz açılırım dedim.

Sulugözlü çilek :) kız niye ağlıyorsun, deniz oğlanı da üzeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…