2008 Kasım Anneleri

mert e hamileyken toplamda başından sonuna 5 kilo aldım hatta almamış bile oldum çünkü çok istifra ettiğim için mert e hamileyken 10 kilo bir kaybım olmuştu bile

ama bunda hem kusmuyorum fazla hemde boğazım durmuyo hiç malesef

maytabım allah gönlüne göre versin canımm..
valla ya..kız yiyo yiyo kilo almıyo..şu işin sırrını bizede öğret meleğiimmm
aman insan 60 yaşındada çalışırmı ya..emekliliğin bugün gelsin bugün emekli olurumm..

Canım kaynanan başhekim mi?Sana muayenede ve başka şeylerde yardımcı olmaz mı?

olur tatlım ama ben istemiyorum çalıştığı hastane konak diş hastanesi konak doğum hastanesiyle dip dibe bahçeleri aynı yere bakıyor hatta hepsi birbirini tanıyor doktorların ama ben ondan bişey istemiyorum yardım etmeye kalkarsa doğumuda konak doğum hastanesinde yaptırır bana bedava die o hastanede çok kalabalık ve pisss

yasmin sen anılı kayınvalidene bırakıyosun yaa evi uzakmı? arabayla mı nasıl gidiyosunuz? her sabah zor olmuyo? orda anıl nasıl vakit geçiriyo oyuncakları falan orda mı kalıyo?benimde yakında buğrayı kardeşime götürmem gerekecek.kardeşim doğum yaptı annem onda kalıyo kayınvalidem bizde 1,5aydır o bakıyo ama o gidince buğraya mecburen kardeşimde bakılacak( her sabah bırak akşam all neyse yapacazz ama çocuk için kötü olurmu acaba yaa

Canım valide hanım bakıyo.Her sabah ya eşim yada ben bırakıyoruz.Arka sokakta hemen.Otoparklarımız sırtsırta.Zor oluyo hemde çok.Çocuk rezil oluyo.Uyandır, giydir Ankaranın ayazında çıkar dışarı.Oyuncakları var orda, evden götürmüyoruz.Hayvanlarla ilgili kitaplar, kamyon, tabak çanak gibi küçük oyuncakları var.Her akşam eve erken gelen alıyo. Mecburen böyle yapıyoruz...

safiş nerde acaba bugun?safiş diye bizim yeni aldığımız bi iş var bizde oraya diyoruz bazen:)) sapphıre adı aslında binanın.Bu arada türkiyenin en yüksek binası oluyo kendisi bizde elektrik yüklenicisiyizzzemuszemus

selamlar,
offf çok kötü olduım yaa.. oğlanları zor bela uyuttum.. üsteki deli karı evi diskoya çevirmiş o gürültüde uyudular ya sinirden her yerim titriyor..:bbo: düşünün 12den beri uyutmaya çalışıyorum.. artık uyuynca oğlanları yataklarına yatırdım çıktım yukarı söyledim o sinirle nasıl sakin konuştum bende bilmiyorum ama eve geldim hala her yerim titrer vaziyetde ohızla ortalığı nasıl toplamışım şimdi biraz sakinleşeyim diye oturdum daha çorba yapılacak tavuk çorbası yapacağım...
tam yazıyı yazarkende alt komşum aradı sana geleyimmi kızım sıkıldı diye durumu onada söyledim sonra gelim dedi artıkkk..

ya ben bu çocukla napıcam ya ,koltukların tepesinde bütün gün ,aşağı inmedik çekmece kalmadı ,boşalmadık dolap içi kalmadı ,kızınca da bana bağırıyo ,acayip sinirli sıkıyo kendini kıpkırmızı oluyo ,ses telleri yırtılcak valla ..

maytapcım hadi hayırlısı canım duacınım ,sonuçları bildir ..

eylülcüm buğra da aynısı.bağırmayı öğrendi deli gibi çığlık atıyo.istediği şeyi yapma da göriyimm off off ne bağırmak çağırmak kendini yerlere atmalar.(( ben sinir olurdum ama benimki de öyle oldu işte.

saol nazlıcım:)) eşim dediki her sene kutlardık falan ben börek çörek yapıp milleti çağırırdım bu sene ne yapıyoruz dedi.Artık yaşladık çoluk çocuk falan ayıp yahuu dedimm ama pastamı yirim dedimm :)) akşama pasta var buyrun gelinn :))

sizinkiler bağırıyor ya benimki ne yapıyor biliyormusunuz nefesini tutuyor hemde dudakları morarıp közleri pörtleyene kadar inadından nefes almıyor nasıl başa çıkıcam napıcam bilmiyorum ne yapmalıyım
biraz önce kumandanın pillerini çıkartmış ağzına sokuyor bende elinden aldım die morardı aldım kucağıma baktım hala nefes almıyor verdim eline pilleri başka yok bulamadım ama ağzına sokar da yutar falan allah korusun yarebbim sabır sabır

Ooooov kork sen ondan canım.Benimki önce dudağını büzer.Nerdeyse çenesinin altına değer dudağı:))Sonra gözlerini kapar ve nefesi yetene kadar bir bağırır bir ağlar...Ben ne yaparım yere bırakırım, kumandayı alırım o yokmuş gibi davranırım.Sonra tıpış tıpış gelir öpüşürüz sevgilimle:teselli:

krikotesim dünde yazdın..çok şaşırdım ben ..nasıl tutuyoo nefesini ya..nerden bilmiş..merte bak ya...

krikitoks kızz onu nerden öğrendi bu çocuk ayy valla çok zor oldular artık.ben sürekli peşindeyim.evdeyken rahat duramıyorum ama anacım yerde ne varsa hepsini ağzına atma peşinde( resmen inadına yapıyo yapma diyorum yaa kendilerine bişey olmasında allah korusun biz uğraşırız sorun değil.ben zaten evhamlı karıyımm aklımı oynatacam bigün.

yaa kızlar bide size bişey sorcam benim oğlan hiç balık yemez o kadar saldalye buğlarım her çeşit denedik kızartma fırında yemiyor yemiyor şimdi kendime ton balıklı salata yaptımda verdim ağzına baktım tükürmedi hayret acaba versen bişey olur mu zararlımıdır konserve falan ya korktum sorayım dedim siz hiç verdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…