- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.981
saol krikitoscum bir yaş daha böyleee geçti nasıl geçiyo bu seneler anlamadım gitti.yakalayabilene aşkolsun.) beyazmeleğin maşallahı var kilo konusunda dediğin gibi yer yer kilo almaz oo:)) ama sende hamillikte 5 kilo aldım dedin ben şok oldum çok değilmi yaaa.nasıl oluyo oo
Canım kaynanan başhekim mi?Sana muayenede ve başka şeylerde yardımcı olmaz mı?
beyazmelekcim yazı muhteşemdi sağol kocama yolladımhemen:))
kızlar çok sevindiğim bi haber aldım ama bazı pürüzler var dua edin de olsun lütfen gerçekten çok önemli
yasmin sen anılı kayınvalidene bırakıyosun yaa evi uzakmı? arabayla mı nasıl gidiyosunuz? her sabah zor olmuyo? orda anıl nasıl vakit geçiriyo oyuncakları falan orda mı kalıyo?benimde yakında buğrayı kardeşime götürmem gerekecek.kardeşim doğum yaptı annem onda kalıyo kayınvalidem bizde 1,5aydır o bakıyo ama o gidince buğraya mecburen kardeşimde bakılacak( her sabah bırak akşam all neyse yapacazz ama çocuk için kötü olurmu acaba yaa
sizinkiler bağırıyor ya benimki ne yapıyor biliyormusunuz nefesini tutuyor hemde dudakları morarıp közleri pörtleyene kadar inadından nefes almıyor nasıl başa çıkıcam napıcam bilmiyorum ne yapmalıyım
biraz önce kumandanın pillerini çıkartmış ağzına sokuyor bende elinden aldım die morardı aldım kucağıma baktım hala nefes almıyor verdim eline pilleri başka yok bulamadım ama ağzına sokar da yutar falan allah korusun yarebbim sabır sabır
sizinkiler bağırıyor ya benimki ne yapıyor biliyormusunuz nefesini tutuyor hemde dudakları morarıp közleri pörtleyene kadar inadından nefes almıyor nasıl başa çıkıcam napıcam bilmiyorum ne yapmalıyım
biraz önce kumandanın pillerini çıkartmış ağzına sokuyor bende elinden aldım die morardı aldım kucağıma baktım hala nefes almıyor verdim eline pilleri başka yok bulamadım ama ağzına sokar da yutar falan allah korusun yarebbim sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?