2008 Kasım Anneleri

bu gece yine çok yorucu geçti.buğra hiç uyumadı ağladı durdu( gözlerini gözlerime dikip zorla bakmaya çalışıyo.uyku gözünden akıyo ama kapatmamaya çalışıyo istemdışı gözleri kapandıkça tekrar açıyo kocaman kocaman.ben yanındayım oğlum uyu dedikçe yavaş yavaş kapattı zorla uykuya daldı.bende bırakıp çıktım( o kadar zoruma gidiyoki evde onu bırakıp çıkmak.kayınvalidem uyanır uyanmaz seni soruyo 5-6 kere anne anne sayıklıyo ded,.şimdiden başladık sonra nasıl yaparım hiç bilmiyorum off offfff

güliz kız bizim kocaların memleketi aynı diye mibu kadar benziyorlar birbirlerine neredeyse bütün huyları benziyor

ay derinim o bizde de var kahroluyorum ama napalım mecbur

sedoşum iyi eğlenceler sana ay gece gözünü açmadan ağlamaları o yüzden mi acaba gerçi her zaman bağırma olmaz canım, ananesi bağırıyor mudur :uhm: ay anane bile olsa insanın içine şüphe düşüyor kendi evladı söz konusu olunca
gerçi bizim ananemizin normal konuşma tonu bile yüksek yani bağırma ile arasında çok fark olmuyor

BİR KADIN GİTTİĞİNDE........( BEKİR COŞKUN)

Onlar bir gün çekip gittiklerinde, peşlerinde "yetim-öksüz" kalan çok olur.
Mutfaktaki dolap, perdeler, kavanozun içindeki eski düğmeler, özenle saklanmış küçülmüş giysiler, dolap diplerindeki kurdeleler.. .
Sabah karanlığında mutfaktan gelen tıkırtılar susar, yetim kalmıştır tabaklar.
Bir kadın gittiğinde hep suyu unutulur saksıların.
Sık sık boynunu büker "sarıkız".
O teki kalmış eski bardağın anlamını bilen olmaz
Değerini kimse anlayamaz krom hac tasının.
Balkon artık sessizdir
Koridor kimsesiz, bir kadın gittiğinde...
Bir kadın gittiğinde ne çok kişi gider aslında;
Bir ağır işçi, bir temizlikçi, bir bakıcı, bir bahçıvan, bir muhasebeci.. .
Bir anne gider...
Bir dost...
Bir arkadaş...
Bir sevgili...
Ne çok kişi yok olur bir kadın gittiğinde...
Hep böyle olur; bir kadın gittiğinde; övgüler, uyarılar, yakınmalar, dualar yetim kalır.
Kapı eşiğindeki "Dikkat et..." duyulmaz,
Annesi gitmiştir "geç kalma"nın.
Kadınlar, arkalarında büyük boşluklar bırakarak
giderler.
Bir kadın gittiğinde pek çok kişi gitmiştir aslında.
Ve bir kadın gittiğinde pek çok "yetim" bırakmıştır arkasında.

opuyorumnanaktan

ama bi fark varr..benim kociş çok annecidirr.. okadar çokki anlatamam ..annesine gittikmi..annesi oturur benim kociş lavaboları ovar, evi siler süpürürr, yapılacak bütün işleri yapar..ve dediğim gibi annesine hiç bi iş yaptırmaz..inanki abartmıyommm

yazın çok güzel melekçim emeğine eline sağlık arkadaşım

bizimki oyuncağını koltuğun altına atmış tuttu elimden ver dio ver aldım aoyuncağını verdim yanağımdan öptü kuzum ayy o öpücüğü var ya ben dünyalara değişmem öptü ve oyununa devam etti teşekkür etmesinide öğrendi bu sıpacanlar

aynı benim kocişten bir tane daha annesine gittik mi bulaşıkları yıkar yapılcakları sorar bazen annesine yemek yapar bende inadıma otururum yerimde çünkü hafta sonları kaynanama temizlikçi geliyor yemeklerinide hastanede başhekim diye fazlasıyla koyuyor çalışanlar bölece ne temizlik ne ütü ne yemek yapıyor evde daha ne yardım etçem ona bana yardım etsin kendileri kaydirigubbakcemileklava:

merte bak senn teşekkürler öpücüğü hee maşallahhh :)

evet derincim sağol hepsine birden maşallah doğum gününmüş sanırım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara nice yıllara a.s.

beyaz melek aboo bu kız kısır yedi şimdi yemek mi yicekmiş ..... ye derler bizim orda yesede kilo alsa bari oda yok ben o kadar dikkat ediyom kilo almıyım die hamilelğimin başından beri 2 kilo almışım bile off bunda hiç doymuyom ben yaa mertte toplam 5 kilo almıştım ne güzel ama bunda okadar la kurtulcağımı hiç sanmıyorum cokacimcoook

benimki tek değilmiş demekkkii..bende sadece bende var sanıyodum krikotesimm...
bende aynen sen gibi hiç ellemem..tek işi evi zaten..ve maşallah turp gibi..

beyazmelekcim yazı muhteşemdi sağol kocama yolladımhemen:))
kızlar çok sevindiğim bi haber aldım ama bazı pürüzler var dua edin de olsun lütfen gerçekten çok önemli

saol krikitoscum bir yaş daha böyleee geçti nasıl geçiyo bu seneler anlamadım gitti.yakalayabilene aşkolsun.) beyazmeleğin maşallahı var kilo konusunda dediğin gibi yer yer kilo almaz oo:)) ama sende hamillikte 5 kilo aldım dedin ben şok oldum çok değilmi yaaa.nasıl oluyo oo

Canım kaynanan başhekim mi?Sana muayenede ve başka şeylerde yardımcı olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…