- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.001
krikitoks kızz onu nerden öğrendi bu çocuk ayy valla çok zor oldular artık.ben sürekli peşindeyim.evdeyken rahat duramıyorum ama anacım yerde ne varsa hepsini ağzına atma peşinde( resmen inadına yapıyo yapma diyorum yaa kendilerine bişey olmasında allah korusun biz uğraşırız sorun değil.ben zaten evhamlı karıyımm aklımı oynatacam bigün.
bana ver ağzındakini tatlım diyorum köşe bucak kaçıyo babasına işaret ediyorum ağzına bişey var diye.babası da dün mesela ağzından bana da mama ver oğlum dedi çıkardı verdii neymiş ağızndaki cezveyi yere vura vura sapından parça koparmış onu almış ağzına aallahım yaaaa
selam kızlar
mmfcim gözünüzaydın canım çok sevindim maşallah memoya
eylülcüm sölediğine birden üzerime alındım aldığım ayakkabının fiyatını falan yazmıştım ama öle bi amacım
yoktu hava atmak gibi eğer alınan olduysa özür dilerim ben sadece muhabbet amaçlı yazmıştım kusura bakmayın tekrardan
ama bi fark varr..benim kociş çok annecidirr.. okadar çokki anlatamam ..annesine gittikmi..annesi oturur benim kociş lavaboları ovar, evi siler süpürürr, yapılacak bütün işleri yapar..ve dediğim gibi annesine hiç bi iş yaptırmaz..inanki abartmıyommm
yazın çok güzel melekçim emeğine eline sağlık arkadaşım
bizimki oyuncağını koltuğun altına atmış tuttu elimden ver dio ver aldım aoyuncağını verdim yanağımdan öptü kuzum ayy o öpücüğü var ya ben dünyalara değişmem öptü ve oyununa devam etti teşekkür etmesinide öğrendi bu sıpacanlar
evet derincim sağol hepsine birden maşallahdoğum gününmüş sanırım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara nice yıllara a.s.
beyaz melek aboo bu kız kısır yedi şimdi yemek mi yicekmiş ..... ye derler bizim orda yesede kilo alsa bari oda yok ben o kadar dikkat ediyom kilo almıyım die hamilelğimin başından beri 2 kilo almışım bile off bunda hiç doymuyom ben yaa mertte toplam 5 kilo almıştım ne güzel ama bunda okadar la kurtulcağımı hiç sanmıyorum cokacimcoook
beyazmelekcim yazı muhteşemdi sağol kocama yolladımhemen:))
kızlar çok sevindiğim bi haber aldım ama bazı pürüzler var dua edin de olsun lütfen gerçekten çok önemli
maytabım allah gönlüne göre versin canımm..
valla ya..kız yiyo yiyo kilo almıyo..şu işin sırrını bizede öğret meleğiimmm
aman insan 60 yaşındada çalışırmı ya..emekliliğin bugün gelsin bugün emekli olurumm..
selamlar,
offf çok kötü olduım yaa.. oğlanları zor bela uyuttum.. üsteki deli karı evi diskoya çevirmiş o gürültüde uyudular ya sinirden her yerim titriyor..:bbo: düşünün 12den beri uyutmaya çalışıyorum.. artık uyuynca oğlanları yataklarına yatırdım çıktım yukarı söyledim o sinirle nasıl sakin konuştum bende bilmiyorum ama eve geldim hala her yerim titrer vaziyetde ohızla ortalığı nasıl toplamışım şimdi biraz sakinleşeyim diye oturdum daha çorba yapılacak tavuk çorbası yapacağım...
tam yazıyı yazarkende alt komşum aradı sana geleyimmi kızım sıkıldı diye durumu onada söyledim sonra gelim dedi artıkkk..
ya ben bu çocukla napıcam ya ,koltukların tepesinde bütün gün ,aşağı inmedik çekmece kalmadı ,boşalmadık dolap içi kalmadı ,kızınca da bana bağırıyo ,acayip sinirli sıkıyo kendini kıpkırmızı oluyo ,ses telleri yırtılcak valla ..
maytapcım hadi hayırlısı canım duacınım ,sonuçları bildir ..
sizinkiler bağırıyor ya benimki ne yapıyor biliyormusunuz nefesini tutuyor hemde dudakları morarıp közleri pörtleyene kadar inadından nefes almıyor nasıl başa çıkıcam napıcam bilmiyorum ne yapmalıyım
biraz önce kumandanın pillerini çıkartmış ağzına sokuyor bende elinden aldım die morardı aldım kucağıma baktım hala nefes almıyor verdim eline pilleri başka yok bulamadım ama ağzına sokar da yutar falan allah korusun yarebbim sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?