2008 Kasım Anneleri

bana ver ağzındakini tatlım diyorum köşe bucak kaçıyo babasına işaret ediyorum ağzına bişey var diye.babası da dün mesela ağzından bana da mama ver oğlum dedi çıkardı verdii neymiş ağızndaki cezveyi yere vura vura sapından parça koparmış onu almış ağzına aallahım yaaaa

Son düzenleme:
krikitos bi kere sen hamileyken ton balığı ayda bi yiyebilirsin haberin olaaa.bence merte de verme.dip balığı olduğu için onun etinde ağır metaller varmış ne biliyim zararlı falandır boşver.hamsi buğulama sevmedi mi benimki pek sevdi de

ayy valla drrincim bende çok evhamlıyımdır benim gibi kadına böle kusan inatçı nefesini tutan her istediğini inatla halleden bir çacuk verdi rabbim ya oynatmama az kaldı yanındır yakın inşallah öbür kuzumda böle mert gibi kusmaz herşeyi inat yapmaz

sağol bu arada bilgin için bende hiç yemem sevmemde balık benim salak koca tüpü banyoya taşımış oranın tüpü bitince sonrada yerine koymamış ben tüpsüz kaldım ancak pişmeyen şeyler yapabilirim bugün merte de bol muzlu muhallebi yapıcam şimdi onunla idare ediversin artık bu öğlen alşam yemek yaparım kocam gelince bende mecbur ton balıklı salataya kaldım (((

mert te anbı bana çekmiş oda balık yemedi hiç hemde hiç birini yemedi zaten benim kocamda yemez hiç balık dediler ki balık çorbası yap onu yermiş bütün bebekler bizimki ağzına girmesinle kusması bir oldu ben çok çekiyom bu çocuktan yaa bende annneme çok çektirmişim ya ondan böle oldu harhelde suçumun cezası

Son düzenleme:

Anıl eğer yanında ben varsam yerde bulduğu bişeyi elime verip eğ eğ diyo.Ama yoksam ki devamlı takip ederim ağzına atıyo son anda kurtarıyorun:))

krikitoscum bende şaırdım senin oğalan nasıl nefesini tutuyor ..
benim kaan yatışana kadar yalandan bağırır.. kerem ise dudağını büzer sonra bir başlar ağıda alana kadar susmaz yada başka bişeyle unuttururum..
yasminim bende kaana kızarım küstüm senle derim suratımı asarım ilgilenmem gelir öper koklar sarılır şabeklik yapar kerem öyle değil.. o daha çok yaramazlık yaptığında kızacağımı bildiği için önceden şirinlik yaparak bana unutturmaya çalışır küçük surat..
benim oğlanlar hiç balık yemedi sevmediler.. bir ara yine denerim kerem açık yaniliklere kaan herşeyin sadesini seviyor.. sabah peyniride bir lokma ekmek içinin arasına az az koydum verdim yedi anlamadı.. keremde 1 yumurtayı bitirdi sarı beyaz tümüyle..
bu arada çorbamıda koydum rahatladım iyice...

slm kızlar
derinim doğum günün kutlu olsun buğrişinle ve eşinle nice mutlu yıllara...

off piroşta fena heryeri karıştırıyo engelleyemiyorum,koltuklara çıkıp ordan daha yüksek yerlere çıkmaya çalışıyo,oyuncakların üstüne çıkıyo
sinirlenip yere atıyo kendini kafasını filan vuruyo bazen
niye sinirli oldu bu bebeler böyle

asortiecim ben komşumdan bahsettim ,hatta pirayede tanıyor onu ,o yüzden ikimiz arasında geçti bu muhabbet ,böyle insanlardan hoşlanmıyorum ,burda yazıldığı zamanda hoşlanmıyorum ,yorum da yapmıyorum zaten bu benim fikrim ,dünyada bu kadar yoksulluk, bu kadar aç insan varken ,işsizlik tavan yapmışken ,millet grev yaparken alınan şeyin fiyatının söylenmesi bana itici geliyor ..
tamamen benim fikrim ,kimseye ithamda bulunmadım yalnış anlaşılmasın ,herşeyi paylaştığımız gibi sinir olduğum bir konuyu paylaştım ,isteyen üzerine alır ,isteyen almaz..

demek bunların hepsi böyle ,bende benimkinde mi var bir sorun diyodum ,demek yokmuş ,,allah sabır versin bize ..

bende bugün melise domatesli peynirli yumurta yaptım ,taze portakal sıktım ,tadına bile bakamadım hepsini yedi :))

herkese merhaba.
mmfcim oğluşun yürüyomuş hayırlı olsun.yakın zamandada koşturu inşallah nazar değmesin kuzucuğa
valla bi sürü şey okudum ama sadece bu aklımda kalmış

piroşum benimkide karışık yiyo canımm..bazen arad sıkılıyoo..o zaman ayrı veriyomm..bugünlerde tekrar krışık yediriyomm..karışık olunca benim daha işime geliyoo..bal, pekmez, ceviz faln koyuyommm yiyoo afiyetle...

hmm evet bu konuda ayrılıyorlar benimki hiç bişey yapmaz annesinde, annesi bişey isterse ancak öyle
hatta bazen ben kızarım yaa şuna yardım etsene diye oraya gitti mi yan gelip yatıyor

ayy can bunlar can parçası şekerim benim

sağol cicim yiyorum valla pek rejimle işim olmaz benim ve allaha şükür rejim gerektirecek kadar kilo da almadım hiç
sen de merte hamileliğinde çok az almışsın canım oda normal değilki mert kaç kilo doğdu peki

beyazmelekcim yazı muhteşemdi sağol kocama yolladımhemen:))
kızlar çok sevindiğim bi haber aldım ama bazı pürüzler var dua edin de olsun lütfen gerçekten çok önemli

inşallah o pürüzlerde bir an evvel kalkar ortadan caım benim istediğin gibi olur herşey

valla işin sırrını bilmiyorum bünye meselesi heralde hoş bende çöp gibi değilim canım 55-57 kilo arassında inip çıkıyorum 38 bedenim, 0 beden değil yani kaydirigubbakcemile3

ayy ne düşüncesiz insan yaa senin çocukların olduğunu bilmiyor mu ille gidip söylenmesimi gerekiyo klava:

oy oy oy çocuklar müthiş inatçı oldular çeşitli yöntemlerle istediklerini yaptırıyorlar valla, benimki de ağlar kendini yerlere atar asla inatlaşmayacaksın başka şeylerle kandırıyorum ancak öyle ama iki-üç saat geçsin yine dönüp dolanıp aklına geliyor istediği şey yine başlıyor
krikocum seninki çok tehlikeliymiş ama eyvahedigeldismile

eylül melise maşallah hepsini yedi demek bak cadıyaa:)) bu aralar iştahı açıldı benimkinin de.diş durumuna göre değişiyo galiba hiç üstelememek lazımmış.

pazartesi günü dayımın torunu oldu
4 sene sonra oldu hemde çok beklediler
kalbinde 2 tane delik varmış biri karaciğere giden taraftaymış
çok kötü oldum mafoldumben Allahım acil şifa versin

BEN de karışık veriyorum.Peynir,yumurta,zeytin,ceviz,badem,fındık ezmesi,8 tahıllı ballı,devam sütü karıştırıyorum.Ondan sonra da oğlanın düz duvara tırmanışını izliyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…