- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.941
en ıyısını yıne sen bılrsın canım
ama bu dusunceyı kafasına sokması lazım
avucunun ıcınden kayıp gıdebılecegını hesap etmesı lazım
allah yardımcın olsun canım
Oyy yasminim oyy.Sıkıntılarını anlayıp yardımcı olamamak beni çok üzüyor canım.Ama her zaman yanındayım bunu bil.Ama elimden bişi gelmiyor şu an için.allah sabrını artırsın.
Yakınlarda var mı izin alma imkanın?
yasmincim canım üzülme canım yaa inşallah akıllanır o da
en önemlisi bebişlerimiz aklımıza geliyor zaten böle durumlarda canım
herşey onlar için babalar bedavadan baba oluyor ama anneler hep onlar için çalışıyor
o da aklını başına alacaktır
kız yasmin valla senin kocana ben hiç bişi diyemicem artık onu Allaha havale ediyorum sanada dünyanın en büyük sabrını diliyorum sabah 5'e kadar nette oturacak he emin ol saat 1'de o pc ve modem balkondan aşağıya inmişti bizde her şeyin zamanı ve yeri var
miniğim bende böle değişik tadlar yapmak isterim ama bunca senelik karıyım hala yaptığım görülmedi ama evde hazır ayıklanmış temizlenmiş ıstapanağım var akşama yapayım bakayım nasıl olacak he yapayım derken totom kalkarsa eve gidince
yasminim yıllık iznini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bazı şeyler yoluna girer
bu arada eymen geldi kızlar, babası bıraktı onu sağlık ocağına gidecek oradan da pazara gidecek eymen benim yanımda ve ortalığı talan etmekle meşgul gamyoncuiremsu
günaydın kızlar
yasmincim allah sabır versin benim kocamda geç saatte yatmayı sever hafta sonlaro okan bayulgen internet oyun derken oda geç yatıyor bazen hafta içide oyuna dalıyor gerçekten çok sabır isteyen bişey allah sanada banada sabır versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?