2008 Kasım Anneleri

canım bilmiyorum
muhtemelen dışarıda yemek yeriz
ama ben özel bi şeyler yapmak istiyorum
hediye konusunda da yardımcı olabilirsiniz
daha geçen ay doğum günüydü almıştım yine bi şeyler
öyle acil ihtiyacı da yok

sanırım bebeğinin adını DENİZ dusunuyorsunCADIARZU kızmı erkekmi peki sana bırsey diyeyim mi benim 1kızım var adı nehir suan seninle aynı hamılelık gecırıyorum 2 erkekmiş eşimde DENİZ ismini istiyor sanırım bende DENİZ koyacam.

Canım ben hediye konusunda kıt fikirliyim. Ama bebişle ilgili bişeyler yapıp aldığın bir hediyeye bunu da ekleyebilirsin. Onun ağzından küçük bir not mesela hediyene hoşluk katar. Bizim son evlilik yıldönümümüzü duysanız çok gülerdiniz. Dışarıda yemeğe gidecektik. Benim canım iskender isteyince iskendercide kutlamak zorunda kalmıştık evlilik yıldönümümüzü :)

ya kızlar nasılsınız bakalım herkesi iyi sanırım çilekcim hayırlı olsun kardeşinde nişanlanacakmış
yağmurrcum kontrolünüz iyi geçmiş sevindim canım
bizde iyiyiz bugün kızmla ama internetimizde sorun var o yüzden giremedik pek
artık yarın geliriz kendinize iyi bakın

yagurcum cok sevindim senin adina..bebegini nsaglikla olmasi nasil mutl uetmistir annesini..canim bencede sorunun yoksa normal yapmayi dene,hem daha saglikli
hemde sorunsuzsan gerek yok gibi geliyor bana ama yinede sen bilirsin..

ya kızlar alakasız olacak ama cuma günü bizim evlilik yıldönümümüz
ve ben ne yapacağıma karar veremedim daha
sizin fikirlerinize ihtiycım var
fazlada bişey kalmadı bana yardımedin:Saruboceq:

kutlarim fatercim seni ve esini simdiden..ya bence sen bisiy yapma birak esin ayarlasin
nerelere gidiceginizi filan

juliannecim zamanin ve vaktin varsa vede bebegine sorun olmazda gez tabi ne güzel..bende iki hafta sonra isvece gidicem ama cok gözümde büyüyor cünkü arabayla
gidicez ve ben uzun süre oturdugumda bebisim kaburgalarima baski yapiyor..artik yata kalka gidicez heralde..

ayyy sorma ya hemde ne sulu göz..ben uzun süre tekme attigindada aglamaya basliyorum,oyyyyy kiyamam deniz oglanima ben teyzesi üzülmesin o:1hug:

merhaba nehirson hosgeldin tatlim..hayirli olsun bebegin sanada.benim bebegim erkek ve ismide Deniz olucak..seninkide Deniz olursa kizinla cok uyumlu olur isimleri ne kadar güzelya..

iyiyiz asorticim iyiyiz hayatim..tsk,ederim ayrica bi degisiklik yapmazlarsa olucak insl.nisan..ben sizin yerinizede bol bol oynarim kizlar,zaten kurtlarim birer metre filan oldu heralde icimde:lepi: cok özletmeyin kendinizi...

üff canım çok sıkıldı ya eşimin iş yemeği var müdürü ve müşterileriyle evde tek başımayım tv de de bişey yok ayy çok sıkıldım

Ben 20. haftada ilkini oldum sonrakini de tam bir ay sonra yaptırdım.Biri haziran 2 de oldu.Diğeri ağustosun 4 ünde.
sanırım bundan sonraki doğumdan sonra yapılacak.
Canım en iyi sağlık ocağı bilir bu aşıyı.en yakın sağlık ocağına bi sor sen.

Ya bu ay yarım kaldı zaten.geriye bi Eylül bi ekim kalıyo :))
ben Kasımın başında doğurcam ya :) ilk haftayı saymadım kasımın :)))
Arkadaşımın beklenenden 20 gün önce oldu.Şimdi moda bebekler erken geliyor
Hazırlıklı olalım herşeye rağmen.Ama bebişler inşallah en doğru zamanda gelirler.
ben düşünmüyorum ne bileyim bi rahatlık var bende.rahatmıyım kızım ben :)) Şahika gibiyim galiba bugünlerde. -tatlicadiarzu-

Gözün aydın canım.bende yüzünü göremeyince üzülüyorum walla.

günaydııııııııııııııın
tembel hamişler sizi uyuyomusunuz daha
ben bugün erken kalktım ya havamı atayım hemen demikaydirigubbakcemile3

güzel uyumuşum bu gece
iki kez kalktım tuvalet için onun dışında deliksiz uyumuşum valla
inşallah herkesler iyidir

beklemek canım bende temmuzun 28 inde ilk aşımı yaptırdım.yaptırmayı düşünmüyodum aslında son anda karar verdim.geç kaldımmı diye sağlık ocağındaki hemşireye sordum.hayır dedi..hamilelik bitene kadar yetiştirmeye çalışıyoz dedi..git yaptır canım.ben 2.dozu bu ayın 28 inde yaptırıcam..
yağmurcum gözün aydın bebiş iyiymiş.inş. benim oğluşumda iyidir bugün kontrolümüz var..
doktora gidince bi konudada kendisini uyarmayı düşünüyorum.
yaw kızlar ,ben her kontrole gittiğimde ultrasona bakıyo.kafasını kollarını,bacaklarını,karnını inceleyip ölçüyo..sonunda pipisine gelince HAH BAKIN PİPİSİ BURADA deyip basıyo tuşa orayı çıktı alıyo..zaten 1 görüntü veriyo her kontrolde..ya bukadarda olmazki benim oğlumunda bi şerefi bi haysiyeti var..6,5 aylık hamile oldum..ev pipi fotolarıyla dolu..ilk aylarda yatar vaziyette bi pozu var oğlumun gerisi pipi:roflol:
dicem bu gidişte..düzgün bi çıktı versin dimi ama?
sanki biz hep erkek istiyomuşuz gibi..öğrenmeden öncede demiştim halbuki..bizim için sağlıklı olması önemli kız erkek farketmez diye..eşime diyorum ki:BEBEĞİN ERKEKE OLDUĞUNU SÖLEDİĞİNDE AĞZININ KULAKLARINA VARDIĞINI DOTOR FARKETTİ HERHALDE ONUN İÇİN BÖLE YAPIYO diyom ..gülüyosırnaşık şey

valla erkekler bi şey söylemeselerde erkek olduğunu duyduklarında verdikleri tepki
herşeyi açıklıyor demi azocum
bizimkinin de ağzı kulaklarındaydı doğrusu
ben öyle deyince kız olsada ağzım kulaklarımda olurdum diyo
Allah bilir artık orasını

gunaydın kızlar
bu ası bana dokunuyor mu neee :uhm:
butun gece ateslendım ve agrıdan yatamadım mirmirmirmir
nasıl oluyorda sıze hıcbır sey olmuyor bana oluyor anlamadım ya
bunu dusununce pskılojım bozuluyor ve dıyorum benım dogumum da mı zor olur acaba dıyorum kafamçokkarıştı

annemdeydık yemek mısafır derken evıme gıttım cok ılık suyla dus aldım yattım ama sag kolumun uzerıne yatmam mumkun degıl cok agrıyor
ates yaptı gece esım kalktı tekrar ılık dusa gıreyım dıye
gece 4'te buz gıbı lımonata ıcırdı bana dussun dıye yaa
yanmaktan uyuyamadım
bır de esım benım sag tarafımda yatar hep koluma degecek korkusuyla adamcagızı yatagın obur ucuna attım resmen
uykusuz zor bır gece gecırdım

kalimerocum geçmiş olsun canım.endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum.hemşire banada yaparken aşıyı bazılarında 2 gün ateş ve ağrı olabilir buz koy üzerine demişti..kendisinde de olmuş çünkü..
bu tamamen vücudunun aşıya verdiği tepki ile alakalı..sende buz koy canım 2 günde geçer..
sonra doğumla ne alakası var yaa..
böle seyler getirip aklınıza moralinizi bozmayın kızlar..
biz hepimiz allahın izniyle çatır çatır doğurucaz..hepimizi allah bi nefeste kurtarsın..:1hug:a.s.a.s.

zaten bılıyordum ates yapacagını
ılkınde de olmustu yıne oldu
ılık dus lımonata ve buz denedık ama atesten kaynaklanan ıcımde yanıyor ya uyuyamadım paranoya yaptım yıne
dun burada hıc sıkıntı yasamadıklarını soyleyen arkadaslar oldu ya onun ıcın kendıme acıdım yaa kafamçokkarıştı
allahın ıznıyle kolay bır dogumla bıtırseydık su ısı gerılmeye baslıyor ınsan vakıt azaldıkca

gunaydın kızlar
dun sıte eror verıp durdu sınırlerım bozuldu
yaklasık ıkı haftadır sırkette sularımız yok mıkrop kapıcam dıye cok korkuyorum gece vermısler sırketı su basmıs temızlık felan derken yenı ıs bıttıkafamçokkarıştı
julıaanne sen kayserılımısın sekerım ben kayserılıyım en azından mayıs hazırana kadar gıtmeyı dusunmuyorum ama cok ozlıycegımı bılıyorum bayramlardada gıtmıycez
erkek cocuk konusuna gelınce bencede kız erkek farketmez dıyorlar ama ıcten ıcede erkek olmsını ıstıyor erkekler
kalımerocum gecmıs olsunnn ası sana neden oyle yaptıkı anlamadım ben ılk dozu oldum ıkıncıyı eylulde olucam ınsallah :CüvCüv:

Kalimero üzülme canım. Hepimizin vücudunun aşıya verdiği tepki farklı oluyor. Ben de senin gibi oldum hatta daha ağır. Benim tüm kemiklerim de kopacak gibiydi, yataktan kalkamadım. Şimdi ikinci aşıyı olmam lazım. bir buçuk ay oldu ama havaların serinlemesini bekliyorum. Havale geçiririm diye. Eşim de kızıyor. Madem sana dokunuyor niye yaptırıyoruz diyor. Bilmiyorum Ben kararsızım. Yeniden öyle hasta olmak istemiyorum.

Apple, demek sen de kayserilisin. Ben değilim. Benim memleketim yok Hep İstanbuldaydım. Ama eşim Kayserili olunca ben de orayı memleketim gibi benimsedim. Ailesi orada yaşıyor.

Azo'cum inşallah güzel geçer kontrolünüz canım. Bak sizin durum yine kabul edilebilir. Yiğidin malı meydandadır diye tatlım. Bizde durum daha vahim. Hangi doktora gitsek, başını, bacağını, burnun ölçüyor, sonra geliyor 'Hah işte burası da cinsel organı, işte büyük dudak, küçük dudak' demeye başlıyor. Babamız bir bozuluyor. Her defasında kızımın namusunu üç paralık ediyorlar diyoooor sırnaşık şey doktordan nasıl çıktığımızı bilemiyoruz valla kaydirigubbakcemile Hayır niye bu kadar cinsel organa takıyorlarsa, anladık biz biliyoruz kızımız olacak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…