- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.021
Selam güzel hamişler hihoyyyt
Doktordan yeni geldim 15 günde bebişim 1 kilo 220 gr olmus boyuda
35 cm felan dedi doktor ama yüzünü göremedim maalesef senağlama
Doktor dedi bazı bebekler hiç göstermez yüzünü die neyse saglıgı
iyi gerisi pek mühim diil Bu arada kızlar dogumdan konustuk biraz doktorum
normal dogum yandası oldugundan sen sezeryan ölesine olmak istedin die
seni sezeryan yapmam bunu bekleme benden felan dedi daha erken dedi zaten
fazla konusmadık ... Böle yani kızlar güsel gecti cok mutluyum ay :sm_cool::sm_cool:
Ya su tetanoz asısı doktor ol dedi ilacı al gel yapim dedi ama korktum eylül bası gibi
yapcam acaba gecmi kalmıs olurum CADIARZU
ya kızlar alakasız olacak ama cuma günü bizim evlilik yıldönümümüz
ve ben ne yapacağıma karar veremedim daha
sizin fikirlerinize ihtiycım var
fazlada bişey kalmadı bana yardımedin:Saruboceq:
Ya Çilek gezmek dedin de :) ben de 30 lu haftalara girmeden yine bir yerlere gitsem diyorum. Haftaya eskişehir ve bursaya gitmeyi düşünüyorum birkaç gün izin alıp. Zaten iş yeri çekilmez gibi şu sıralar bari biraz açılırım dedim.
Sulugözlü çilek :) kız niye ağlıyorsun, deniz oğlanı da üzeceksin.
sanırım bebeğinin adını DENİZ dusunuyorsunCADIARZU kızmı erkekmi peki sana bırsey diyeyim mi benim 1kızım var adı nehir suan seninle aynı hamılelık gecırıyorum 2 erkekmiş eşimde DENİZ ismini istiyor sanırım bende DENİZ koyacam.
ya kızlar nasılsınız bakalım herkesi iyi sanırım çilekcim hayırlı olsun kardeşinde nişanlanacakmış
yağmurrcum kontrolünüz iyi geçmiş sevindim canım
bizde iyiyiz bugün kızmla ama internetimizde sorun var o yüzden giremedik pek
artık yarın geliriz kendinize iyi bakın
merhaba nehirson hosgeldin tatlim..hayirli olsun bebegin sanada.benim bebegim erkek ve ismide Deniz olucak..seninkide Deniz olursa kizinla cok uyumlu olur isimleri ne kadar güzelya..
evet canım isimler uyumlu oluyorda ben daha kararsızım isim konusunda eşimde illa deniz olsun dıyor bakalım artık hayırlısı sağlıklı olsunda isim kolay.
kızlar aşılarınızı hangi haftada oldunuz tetanozu yani ben ayrıntılı ultrasonu yapana sormuştum 10 yıl içinde olduysan gerekmez demişti bugünde içimden geldi kendi dr.uma sorayım dedim 5 yılı geçtiyse olman lazım dedi ama artık 26 haftam bitti geçmi kalmış oldum acaba sizde durumlar nedir
Ya bu ay yarım kaldı zaten.geriye bi Eylül bi ekim kalıyo :))Ay Dark dur bi dakka. Nereye iki buçuk ay. Ben daha soranlara 3 buçuk ay kaldı diyorum. Bugün bir arkadaşım da doğuma gitmiş. Sancıları 5 dakikada birmiş. Böyle regl sancısının biraz daha ağırı ama hiç tahammül edilemeyecek gibi bir şey değil deyip, beni de umutlandırdı. Siz hiç doğumu düşünüyor musunuz. Benim aklıma hiç gelmiyor. sanki kızım hep orda kalacakmış gibi
Gözün aydın canım.bende yüzünü göremeyince üzülüyorum walla.Selam güzel hamişler hihoyyyt
Doktordan yeni geldim 15 günde bebişim 1 kilo 220 gr olmus boyuda
35 cm felan dedi doktor ama yüzünü göremedim maalesef senağlama
Doktor dedi bazı bebekler hiç göstermez yüzünü die neyse saglıgı
iyi gerisi pek mühim diil Bu arada kızlar dogumdan konustuk biraz doktorum
normal dogum yandası oldugundan sen sezeryan ölesine olmak istedin die
seni sezeryan yapmam bunu bekleme benden felan dedi daha erken dedi zaten
fazla konusmadık ... Böle yani kızlar güsel gecti cok mutluyum ay :sm_cool::sm_cool:
Ya su tetanoz asısı doktor ol dedi ilacı al gel yapim dedi ama korktum eylül bası gibi
yapcam acaba gecmi kalmıs olurum CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?