2008 Kasım Anneleri

julıcım demek esın kayserılı ah memleketım ahh
bızım doktorda uyluk kemıgını bırde basını olcuyor omurgası, kalbi, mıdesıne bakıyor ama cınsıyetıne bakmıyor ayrıntılıda ranyolojıde ogrendık cınsıyetını bebegımın

herkese günaydın canlarım nasılsınız bakalıma.s. bugün ben çok kötü rüyalar gördüm
ya hemde çok kötüydükötükedihüso uyandığımda rüya olduğuna çok sevindim:Saruboceq:
bugün ben de erken kalktım güzel bi kahvaltı yaptımcokacimcoook 4 dilim kepekli ekmek yedimsırnaşık şey
ki doktorum her öğün bir dilim demişti:mymeka: sözde neyse ama çok açtımmmcokacimcoook
yarın şeker yüklemesi var ama aç mı gideceğim bilmiyorum ya bilen var mıCADIARZU
bugün sosyete pazarı var sıhhıye de oraya gideceğim bugün evdeyim ya gezmem lazım:lepi:
kendime bi ayakkabı alayım ayaklar şişti diğerleri olmuyoonaniknanik
bu arada kayserili arkadaşlar var sanırım bende kayseriliyim

şeker yüklemesine aç karnına gideceksin asorti canım

bu arda bende şişmeye başladım kızlar
önceleri sadece ayakta kalınca şişiyordum ama şimdi her daim şiş geziyom
annem demişti zaten oda hamileyken fena şişmiş
çok tuzluda yemiyorum halbuki

slm kizlarr bende bügün tuhaf bi rüya gördüm bebegim dogmus erkek dogmus ama biri geliyor bana cok güzel bi kiz veriyo bakmaya insan doyamiyor karismis diyo asil senin beebgin bu kiz diyor bende oglumu veriyom kizi aliyom ama bi güzel bi güzel hala simasi gözümün önunden gitmiyor ben öyle bebek görmedim gözler kiprikler ya nasil tuhafdi bu rüya

asortı sendemı kayseılısın canım hemserılerım cogaldı valla julı asortı artık kendımı yalnız hısstmem
son 3 kutucuga gecmıssın masallahhh
ben ılk defa bu kadar cok uyandım gece bırde donerken ınledım esımde uyanmıs ne oluyor dıye soruyor yatakta donemıyorum artık yastıklarınla beraber sen yat dıyor ben oturma odasında yatarım dıyor
ac karnına gıdıceksın canım benım doktorum oyle soylemıstı. demek sosyete pazarına gıtceksın ayy elvankennetede oluyordu kaldırdılar ıyı oluyordu
sımdıden hayırlı olsun yenı ayakkabıların ben artık gıyemıyorum kısın ne yapıcam bılmıyorum sıs sıs dolasıyorum

bende sivasliyim ama iki senedir gidemiyoz ins.seneye yaza amanin üc cocukla yolculuk yapcam valla düsününce izinden vazmigecsem diyom:)))
ama yok özledim memleketi ya ne kadar burda büyümüs osamda türkiye gibisi yok

kızlar salakça bir soru olabilir ama bişey sorcam. ben bu aralar çok gaz sancısı çekiyorum. yani geceleri kalkıp sancıdan ağlıyorum o derece. sağa sola dönemiyorum.içimde yara var gibi sanki. afedersinz gaz da çıkaramaıyorum ne hikmetse.sabahtan itibaren futbol topu yutmuş çatlayacak gibi gergin bi vaziyette geziyorum.sadece sabahları bişeyler yiyene kadar çok rahatım sonra bi şişmeye başlıyorum inanılır gibi değil ya.koltuktan akşamları kendim kalkamıyorum birnin beni elimden tutup çekmesi gerekiyo. bu kadar neden bilmiyorum. yemekle ilgisi yok hergün aynı şeyleri yemiyorum sonuçta. neyse çekiyorum bi şekilde doktor ilaç vermiyo ama ben böyle şişken bebek sanki çok harketli değil gibime geliyo acaba ben mi hissedemyorum yoksa yavrum oralara bi yere sıkışıyomu ya bu düşünce beni deli ediyo. uyuz doktoruma da herşeyi telefonda soramam. gidince sorcam da gidene kadar takıyorum kafaya.ama sanki denk mi geliyo nedir karnım şiş olmadığı zaman fıldır fıldır şişken yok bişey. düşüncelerinizi bekliyorum.

canım belki şişkende hareket ediyordur ama sen gaz sancısıyla farketmiyorsundur
hem zaten gaz sancısı bebeğe zarar verseydi dr.un muhakkak ilaç verirdi
bence kafana takma iyi düşün
ama dr.una danışmayıda ihmal etme

selam arkadaşlar ..
şu gaz sancısı olayını magnezyum ile aştım ..gerçi çok olmuyordu ama olunca da inletiyordu resmen ama şimdi iyiyim..derincim bence dr una danış neden bu kadar sancı çekesin ki boşuna ..bebeğe zarar vermeden uygulanacak ilaç tedavisi varken...

Akıntısı olan varmı? ben sürekli pedle dolaşıyorum ya. piştim valla bu sıcaklarda. bazen de sarı falan oluyo doktor bişey yok olur diyo. herşey normal bu hamilelikte vallahi hee.

Akıntısı olan varmı? ben sürekli pedle dolaşıyorum ya. piştim valla bu sıcaklarda. bazen de sarı falan oluyo doktor bişey yok olur diyo. herşey normal bu hamilelikte vallahi hee.

evet canım bende de var o akıntı ama normal dedi doktor
zaten doktora ne sorarsan sor herşey normal onlara göre
sırtım ağrıyo diyorm normal diyo akıntım var diyorum normal diyo
arada başım ağrıyo diyorum normal diyo herşeye normal diyokaydirigubbakcemile3
ne kadar normal bir doktorum var yaa:mymeka:

evet kızlaaaar sıcaktan bayılıyoooooom..
ama benim 1 saatim kaldı..sonra kociş almaya gelicek beni ve 3 de oğlumla randevum var..
daha geri gelmem..ooooh şöle uzanırım evde klimayıda açarımkaydirigubbakcemile2
canım akıntı hepimizde var endişelenme..ben zaten hep kullanırdım günlük ped.şimdi günde 2 kez değiştiriyorum..idare edicez napalım..sorun yoksa yani mantar gibi..kafana takma hamileliktenkaydirigubbakcemile3

ya evet bende hep kullanırdım çok iyi oluyor ya gerçekten işe yarıyor yani en azından temiz oluyoo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…