- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.561
selam güzellerr,milletin aksami iyi gecmis anlasilan.
söyle bi baktimda gecmis;minigim ellerine saglik canim eminim nefis olmustur yemeklerin.
tirnak kesme konusundan bahsetmisiniz,kizlar belli abarttigimi düsünüyorsunuz ama vallahi
benim oglum 5 dk sakince oturmaz.co kenderdir oyuncagina dalip 5-10dk hareketsiz oldugu.
onun disinda imkansizdir uyanikken tirnaklarini kesmem,hep uyyurken kesiyorum ben.
kimilerinin dustan sonra bornozlu resimleri var cok imreniyorum öyle bi poz bende cekeyim diye
ama ben daha Deniz`n o sekilde oturdugunu hic görmedim,cocugun üzerinden kiyafetler ciktikca
adeta cildiriyor neler yaptigini sasiriyor cok ilginc bi cocukya büyüyünce nasil olcak inanain cok merak ediyorum.bi cocuk hicmi oturmaz offf cok fena cook.
krikitoscum cok gecmis olsun canimya,mertcigimi öp benim icin kiyamam kuzuma.insl.iyilesir annesi üzme sen kendini.
Canım geçmiş olsun.Neden rahatsızlanmış ve şimdi nasıl iyi mi?
krikios zorlama canim ici almiyordur belki,eline ekmek filan versen yermi? severse belki yer yalniz olarak.
sağol tatlım allah birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın inşallah
valla doktorlarda neden olduğunu net demediler mikrobik değilmiş zaten ateşide hiç çıkmadı allahtan susuz kalmış vucudu dediler ama zaten ıshalden ve kusmadan susuz kalması normal bugünde 1 kere ishal çıktı kusmadı ama bişeyde yemedi zaten ıhlamur içti kahvaltı falan yapmadı zaten yemezdi artık hiç yemiyor patates haslıyorum şimdi yoğurtla falan zorluycam biraz
geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşeşkkürler allah yaşatmasın kimseye
Canım makarna denedin mi hiç?Yada bulgur pilavı vermeye çalış.Çok severek yiyolar.Benimki de ıhlamur içmez.Çay vermem zaten.Şaşırıyorum içecek ne versem diye.Bu aralar suya acayip düştü.Gaga gaga diyo.Bardak demek istiyo:))
ben kaçar kızlar biraz dolaşacağız oğlum ve eşimle byee
makarna 1 veriyom yutuyor 2 ,3 ondan sonrasını tükürüyor denemediğim bişey kalmadı sanırım belki sever die yemeklerinin içine irmik koyuyom ama nafile mert i tanısanız sizde anlardınız beni mert çiğnemeyi rettediyor tükürüyor o hemen yutucaak böle kavanooz mamaları ve toz mamalar olmasa napardım bilemiyorum herşeyi deniyorum ama şiimdi yağsız makarnada yaparım çünkü kustuğu için yağ yasak süt yasak geçene kadar
ama fikirleriniz sağolun yardımlarınız için derdimi anlatacağım fikir alabileceğim insanlar var sükür
günaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm
tünaydın ,
bizde güzel bir sevgililer günü geçirdik sevgilimle ..
yemek yedik ,sinemaya gittik ,akşamda arkadaşlarla buluşup caddeye gittik ,kurtlarımızı döktük bir eğlence mekanında ,orası yetmedi dönüşte kuruçeşmeye locca clube gittik ,sabaha karşı döndük tabi bitik vaziyette :))ama güzeldi arada yapmak lazım özel gün olması şart değil ..
tünaydın ,
bizde güzel bir sevgililer günü geçirdik sevgilimle ..
yemek yedik ,sinemaya gittik ,akşamda arkadaşlarla buluşup caddeye gittik ,kurtlarımızı döktük bir eğlence mekanında ,orası yetmedi dönüşte kuruçeşmeye locca clube gittik ,sabaha karşı döndük tabi bitik vaziyette :))ama güzeldi arada yapmak lazım özel gün olması şart değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?