2008 Kasım Anneleri

selam güzellerr,milletin aksami iyi gecmis anlasilan.

söyle bi baktimda gecmis;minigim ellerine saglik canim eminim nefis olmustur yemeklerin.

tirnak kesme konusundan bahsetmisiniz,kizlar belli abarttigimi düsünüyorsunuz ama vallahi
benim oglum 5 dk sakince oturmaz.co kenderdir oyuncagina dalip 5-10dk hareketsiz oldugu.
onun disinda imkansizdir uyanikken tirnaklarini kesmem,hep uyyurken kesiyorum ben.

kimilerinin dustan sonra bornozlu resimleri var cok imreniyorum öyle bi poz bende cekeyim diye
ama ben daha Deniz`n o sekilde oturdugunu hic görmedim,cocugun üzerinden kiyafetler ciktikca
adeta cildiriyor neler yaptigini sasiriyor cok ilginc bi cocukya büyüyünce nasil olcak inanain cok merak ediyorum.bi cocuk hicmi oturmaz offf cok fena cook.

krikitoscum cok gecmis olsun canimya,mertcigimi öp benim icin kiyamam kuzuma.insl.iyilesir annesi üzme sen kendini.

Çileğim aynen.Çok hareketli değil ama benimki banyo sonrası durmuyo, giyinmek istemiyo.Tırnak da aynen.Uyurken kesebiliyorum(

canim cok cok cooooooooook hareketli benimkisi,mesela banyo sonrasi genelde cocuklarda bi mayisma sersemlik olur bunu ben daha hic görmedim.onuda birak iki dakkayaa sakin dursun.

ben kendimde böyleymisim annem hep anlatir,demekki armut dibine düsmüs.

Canım geçmiş olsun.Neden rahatsızlanmış ve şimdi nasıl iyi mi?

sağol tatlım allah birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın inşallah
valla doktorlarda neden olduğunu net demediler mikrobik değilmiş zaten ateşide hiç çıkmadı allahtan susuz kalmış vucudu dediler ama zaten ıshalden ve kusmadan susuz kalması normal bugünde 1 kere ishal çıktı kusmadı ama bişeyde yemedi zaten ıhlamur içti kahvaltı falan yapmadı zaten yemezdi artık hiç yemiyor patates haslıyorum şimdi yoğurtla falan zorluycam biraz

geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara teşeşkkürler allah yaşatmasın kimseye

krikios zorlama canim ici almiyordur belki,eline ekmek filan versen yermi? severse belki yer yalniz olarak.

veririm tatlım onuda deniyelim gerçi benimki eline bişey verince direk parçalıyor ufalıyor dün doktorlar eline kıraker verin onuda kuçakmı deneyelim dediler ona göre birdaha serum bağlıycaklardı ama asla yemedi sadece tükürdü bizde denemekten vazgeçtik doktorlar bile acıdı halime sanırım vah vahh hiç bişey yemiyor ayran içmiyor die merti gösteriyorlardı allahtan çok ilgililer ve iyimserlerdi doktorlarımız hemşirelerimiz

Canım makarna denedin mi hiç?Yada bulgur pilavı vermeye çalış.Çok severek yiyolar.Benimki de ıhlamur içmez.Çay vermem zaten.Şaşırıyorum içecek ne versem diye.Bu aralar suya acayip düştü.Gaga gaga diyo.Bardak demek istiyo:))

makarna 1 veriyom yutuyor 2 ,3 ondan sonrasını tükürüyor denemediğim bişey kalmadı sanırım belki sever die yemeklerinin içine irmik koyuyom ama nafile mert i tanısanız sizde anlardınız beni mert çiğnemeyi rettediyor tükürüyor o hemen yutucaak böle kavanooz mamaları ve toz mamalar olmasa napardım bilemiyorum herşeyi deniyorum ama şiimdi yağsız makarnada yaparım çünkü kustuğu için yağ yasak süt yasak geçene kadar

ama fikirleriniz sağolun yardımlarınız için derdimi anlatacağım fikir alabileceğim insanlar var sükür

Ya canım işte denemek lazım.Eminim deniyosundur da.Dur bakalım gün ola hayrla.İnşallah yemeye başlar.5 Yaşında da mama yiyecek değil ya.Sabret canım düzelecek.Belki kardeşi gelince inatlaşır ve daha çok yer:)

tünaydın ,

bizde güzel bir sevgililer günü geçirdik sevgilimle ..

yemek yedik ,sinemaya gittik ,akşamda arkadaşlarla buluşup caddeye gittik ,kurtlarımızı döktük bir eğlence mekanında ,orası yetmedi dönüşte kuruçeşmeye locca clube gittik ,sabaha karşı döndük tabi bitik vaziyette :))ama güzeldi arada yapmak lazım özel gün olması şart değil ..

Canım geçmiş olsun krikitoscumm..İnşallah en kısa sürede toparlar.Yemek konusunda da çok üzerine gitme içi almıyordur.Haşlanmış patates,muz filan yemiyor mu.?Bol bol su içir yavrukuşa..

krikitos istemediği sürece bencede zorlama birkaç günden bişey olmuyo.ama zorlarsan o inatlaşma hastalıktan sonra da kalıyo bu sefer.geçmiş olsun canım.

Maşallah ne güzel eğlenmişsiniz.Canım istedi bak.Ama nerdeee.Adını duyuyoruz biz ancak. Üniversitede giderdik canım.Oooof of ne günlerdi.Zenginsiniz anacım.Bizim koca bugün istifa edecekti işten((

krikocum geçmiş olsun canım ,tahlil filan yaptılar mı ,bişey çıktımı ??

ah yasmincim ne zenginliği kuzum ,ayda yılda bir bi lüks yapıyoruz işte ,yoksa boğuluyorum çok ..
eşin niye istifa ediyor ki hayırdır ?

Ooooo eylül hanım eylül hanım giden var gidemeyen var burlarda locca vardı da biz mi gitmediklülülülülülülülülülülülü..Biz de çitos night club da takıldık sabaha kadar dance dancedelikafadulden..

Şaka bi yana sevindim eğlenmene canım..İstanbul da olmak varmış..:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…