- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.601
Hmm arsa mı dükkan değil miydi maytapım?
arsanın üzerinde annemlerin evi var müstakil o yıkılacak zaten eski çelik konsorsiyonmu ne öyle bişeyden yer yapılacakmış arsayı kiralıyoruz adamlar binayı kendi yapıyoMaytabım boş arsa bu değil mi?Nasıl kiraya vereceksiniz ki?
az oldu krikocum biz 3000lerden bahsediyoz kıı :))3000 bana birden az gibi geldi annemlerin hemen yanı 5 sene önce 4000den kiraya vermiş b.me dükkan kendine ait şuanki fiyatı düşünemiyorum ama huzur vermiyomuş ev sahibi napıyosa zaten sevmem o herifiteşeşkkürler tatlım minnacıkları korusun rabbim
ne olduğunu bilmiyorum kira ne kadardır bilmem ama 600 3 e bölünüyor ya düz hesap ama yüksel alçal oyunuda oynayabiliriz daha fazlaya mı kiralanır dediğin yer daha aza mı?
arsanın üzerinde annemlerin evi var müstakil o yıkılacak zaten eski çelik konsorsiyonmu ne öyle bişeyden yer yapılacakmış arsayı kiralıyoruz adamlar binayı kendi yapıyo
az oldu krikocum biz 3000lerden bahsediyoz kıı :))3000 bana birden az gibi geldi annemlerin hemen yanı 5 sene önce 4000den kiraya vermiş b.me dükkan kendine ait şuanki fiyatı düşünemiyorum ama huzur vermiyomuş ev sahibi napıyosa zaten sevmem o herifi
neyse biz arsa olarak vericez 3000 desekmi adamda hiç sır vermemiş siz karar vericeksiniz demiş
daha büyük abimle konuşcazx puff o girerse bu pazarlık işine direk 10binden açar adamı kaçırır o yüzden en son onun haberi oılucak şukadara kiralamak istiyolar dicez :)
[COLOR="Red"[COLOR="Red"]ASOCUM [/COLOR][/COLOR]sağol canım evet hayırlısı
Hmm üzerine dükkanı kendileri yapacak çelik konstrüksiyondan o zaman..Dur bakyım dur bakıyım kaç isteseniz..bence 3 milyar oldukça az bir rakam maytabım.6 milyar 3 e çok güzel bölünür çok da şık olur hani:roflol:
mmf arsanızın metrekaresı ne kadar
yerı mevkı olarak nasıl
615 m2 cadde üzeri fsm köprüsünün beykoz yolu üzerinde ama burası fazla gelişmemiş olduğundan kellü imarı fazla yok yani villa arazisi olarak geçiyo
OHHH ŞEKERİM BENDE DİYORUM İSTANBUL TARAFINDAN GELEN BU KURTLARDA KİMİN SENŞNMİŞ MEĞERRRtünaydın ,
bizde güzel bir sevgililer günü geçirdik sevgilimle ..
yemek yedik ,sinemaya gittik ,akşamda arkadaşlarla buluşup caddeye gittik ,kurtlarımızı döktük bir eğlence mekanında ,orası yetmedi dönüşte kuruçeşmeye locca clube gittik ,sabaha karşı döndük tabi bitik vaziyette :))ama güzeldi arada yapmak lazım özel gün olması şart değil ..
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ACABAGIDA ZEHİRLENMESİ FALANMI OLDU MERTCİĞE İNAŞŞALH EN KISA ZAMANDA ESKİ SAĞLIĞINA VE YEME ARZUSUNA KAVUŞURgünaydın kızlar sevgililer gününüz güzel geçmiş allah içinize sindirsin benim oğlumun kusmaları devam etti isalide fazlalaşınca halsiz kaldı akşam acile kaldırdık kan aldılar yawrucuğumdan bide serum bağladılar 3 tüp ama okadar çok ağladı ki içim gitti o ağladı ben ağladım serum 2 saat sürdü ama hastaneyi birbirine kattı mert saat 1.00 di annemlere geldik direk çünkü kusması sürerse doktor geri getirin dedi eşim işe gidince ben gene annemlere düştüm
YAVRUM SANA GAZOZ ISMARLAYAYIM MIIII :jeyyar:Maşallah ne güzel eğlenmişsiniz.Canım istedi bak.Ama nerdeee.Adını duyuyoruz biz ancak. Üniversitede giderdik canım.Oooof of ne günlerdi.Zenginsiniz anacım.Bizim koca bugün istifa edecekti işten((
CANIM BEN GEÇEN SEFERDE DEDİM SANA 6.000 TL DEkızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime
kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))
:bbo: KAZIKÇILARRRRRRRayy gittim fotoğraf makinasında ki resimlerle videoları cd ye attırıyım dedim fotocuya adam atmış
ne kadar dedim 25 tl dedi:1shok:yuh demişim yanlışlıkla pardon dedi e yuhh dedim
adam hiç sesini çıkarmadı abartmış yaa naptıysa sanki karttan alıp cd ye aktardı sanki sadece
elime almış bulununca almak zorunda kaldım ama çok zoruma gitti ya 25 tl olduğunu duyunca
adamla kavga etsen bi dert etmesen bi dert ya neyse dedim aldım geldim bi de ucuz yapıo toptan resimleri falan bastırıyoz die ona götürüyoz bi dahada götürmem dicem ama normal mi acep kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?