- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #60.581
krikocum geçmiş olsun canım ,tahlil filan yaptılar mı ,bişey çıktımı ??
ah yasmincim ne zenginliği kuzum ,ayda yılda bir bi lüks yapıyoruz işte ,yoksa boğuluyorum çok ..
eşin niye istifa ediyor ki hayırdır ?
cicim bende uyanıkken kucağıma alıp aman kedi geldi köpek gitti bitti gib şeylerle oyalayıp kesiorumYa kızlar bişi sorucam.Bebişlerin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz.Yani uyurken mi?Uyanıkken kesen var mı?
Ya günde 13 saat çalışıyo, haftasonu yok izin , hafta içi veriyolar ve günde 3 vardiyadan birine düzensiz çağırıyolar.Aldığı maaş çok düşük.İş stresli.Sıkıntıdan ensede siğil gibi bişiler çıktı, sırtına dağru artmaya başladı.Hiçbir albenisi yok.O yüzden.Bakalım ne olacak..
Sağolun kızlar.İnşallah bulur.Henüz vermedi istifa mektubunu ama aile düzeni filan kalmamıştı bu iş yüzünden.Anıl babasını çok az görüyo.Dün tuvalete girdi babası.WC Kapısının önüne oturdu,ağlaya ağlaya gözleri kızardı yavrumun. Hem eşimde çok yıprandı.Ben idare ederim bi süre.Zaten onun aldığı maaşa dokunmuyoduk.Bi süre böyle gitsin.
Çileğim sana katılıyorum canım kızkıza bir başka oluyor eğlence bence de..şakkıdı
Ya ben hep şey diyorum çocuk yokken ne kadar boş vakti olan bir insanmışım diyorum.Çocuklarla çok hızlı akıyor zaman ve çok dolu dolu..
OOOooo ben o kadar çok kazanıyorum ki onunkine hiç ihtiyacımız olmuyordu diyorsun yanee yasminim..kaydirigubbakcemile2..
Topiğimiz zengin hatun kaynıyo maşallah:roflol:
Canım geçmiş olsun krikitoscumm..ınşallah en kısa sürede toparlar.Yemek konusunda da çok üzerine gitme içi almıyordur.Haşlanmış patates,muz filan yemiyor mu.?Bol bol su içir yavrukuşa..
Ooooo eylül hanım eylül hanım giden var gidemeyen var burlarda locca vardı da biz mi gitmediklülülülülülülülülülülülü..Biz de çitos night club da takıldık sabaha kadar dance dancedelikafadulden..
Şaka bi yana sevindim eğlenmene canım..İstanbul da olmak varmış..:lepi:
Çitosum dans dans haaa.Hımmm..Kurtla kuzunun dansı:))
kızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime
kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))
kızlar selam neediyonuz yeni girdim eve okula çıktım dönüşte arkadaşıma kahvaltıya gittim çocuksuz dolaşmak gibisi varmı yaa döönüşte taksi bulamadım biraz yürüdüm yürürken bi dolu başladı sıçana döndüm bi saçak bulana kadar kafam delindi resmen takside geldide şükür atladım geldim hemen evime
kızlar b.m den haber gelmilş akşam arsaya bakmaya geliceklermiş tapuya falan bakıcaklarmış neyse de kiraya biz karar vericekmişiz ne desek çok uçmadan ama tatmin edici ve 3 e eşit bölünen bi rakam hadi toto oynayalım:)))
ay hiç sevmem ama geçmişe bakamadım sanırım krikocuğumun merti hasta geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?