2008 Kasım Anneleri

merhaba kizlar,nasilsiniz bugün..okudumda kiminde gaz sancisi kiminde asi carpmasi cok gecmis olsun..gaz bendede oluyor ama cok diil gibi..

ya dün gece bisiy geldi aklima size bi sorayim istedim..simdi bebeklerin hastane cikisi falan filan hepimiz aldikta peki biz hastaneden cikarken ne giycez?yani düsünüyorumda benim önceki pantalonlarim filan hayatta olmaz bana,önce 34 bedendim ben dogumdan hemen sonra girememki onlarin icine..dün esimle konusuyorduk oda esofman filan alalim hem daha rahat olmazmi dedi?zaten baskada sansim yok..siz napcaniz bi akil verin?

birde bazen benim göbegim cok aciyor gece uyandigimda..icim co khuzursuz oluyor o anda ama bi süre sonra geciyor,sizdede oluyormu bu?

ayy ne cok soru sordum,sustum bakinsositososito

Ben şu an giydiklerimi giyeceğim büyük ihtimalle belden ayarlanabilir kotumu üstünede şal mal soğuk olcak zaten yada dediğin gibi eşofman çokda mühim değil ama nerden buldun taktın kafaya çilek bunu

Ben şu an giydiklerimi giyeceğim büyük ihtimalle belden ayarlanabilir kotumu üstünede şal mal soğuk olcak zaten yada dediğin gibi eşofman çokda mühim değil ama nerden buldun taktın kafaya çilek bunu

ya gece takildi aklima yatmistik hatta..baktim esimde daha uyumamis onada sordum..

esimde diyorki;bende ciddi bisiy sorucan sandimklava: birde dün dolabimi düzelttim

söyle bi baktim kesinlikle girermem ilk anda kotlarimin icine filan ben.evet tamda kisa

denkgelicek,benim icin en iyisi esofman sanirim..

bende ciddi bişey soracan sandım wallakaydirigubbakcemile3tabi giremeyeceksin eski kıyafetlerine en az bir kaç ay o vücut biranda toparlayamaz sen deniz oğlanı emzirdikçe iliğini kemiğini sömürecek sen cuuup zayıflayacak sıkılaşacaksın:CüvCüv:

bende eşofman tarzı bişey giyerim zaten arabayla döneceğimiz için eve çokta
önemli değil ya bi de soğuk olacak en iyisi eşofman zaten pantolonla rahat olmaz ya
dikiş falanda olursa bol bişeyler lazım

Benim de oluyo karnımda acı. sanki benim bebiş içerden ısırıyo beni vallahi ya bakın aynen böyle bişey oluyo. gazdan dır diyorum gazdan.. bazen kasıklarıma ağrı giriyo bazen göbek deliğim ağrıyo . Oluyo yani böyle şeyler. bazen tam popoma sopa gibi bi ağrı giriyoo. ya düşününce de hak veriyorum bünyeye içerde koccaman bebek var ayol:) bünye ne yapsın iyi bile dayanıyoo. doğasında var da ondan dayanıyo. rabbime şükür hamd olsun. çok büyük mücize ya valla .senağlama. Eşim diyorki ne kadar şanslısın içinde bi canlı var sen onu büyütüyosun ben asla böyle bişeyin tadına varamıycam. kıskanıyo beni haklı aslında. kaydirigubbakcemile2

ya bugun bende yangın var
serınleyemıyorum bır turlu
ıkı klıma banamısın demedı

cılekcım o benım aklıma ne zamandır takılıyordu
ben bu aya kadar eskı pantolonlarımı tam kapatmadan gıyıyordum sonucta uzerıne uzun tshırtler gıyıyorum dıye
gecen hafta hamıle pantolonu aldım artık belden ayarlanıyor hatta tamamen eskı bedenıne donusebılıyor
ama ben esofmanla cıkarım dıyorum bol gıymek gerekebılır dıye
zaten hastanenın kapısından arabaya bın evın kapısında ın cok sıkıntı olmaz bana

karnımda asırı gergınlık gecen hafat ben cok acıyla olmustu
gobegımın yanı cok fecı agrıyordu
doktora sorduk ıs karnın esnıyor zayıf oldugundan ve hıc sımdıye kadar esnemedıgınden acı verıyor normal dedı

çilekcim eşofman güzel fikir çünkü hastaneden çıkarken zaten normal kıyafetlerinle rahat edemezsin ben kızımda öyle çıkmıştım nasılsa araba ile gidiyoruz evimize o yüzden kıyafet arayışına hiç girme güzel bir pijama tk. tamamdır bu iş karnında acıdan bahsetmişsin benimde gece değil ama gündüz bazen öyle tuhaf bir şey oluyorki resmen karnımın eti acıyor hissediyorum bebek hareketi ile alakalı bir durum ama ne yapıyorda öyle oluyor bilemiyorum kızımda öyle birşey olmuyordu oğlum daha yaramaz olacak herhalde:))

Haklisiniz hastanede arabaya binip evde inicez esofman en iyisi yada ayarlanabilir hamile pantalonlari..

ben dana gibi olmama ragmen bunu psikolojim kabul etmiyor galiba,gözüm hep bedenime göre olan

seylerde..

neyse ben bi pazara gidimde gelim bare sosyete pazarı bu arada hava biraz serinledi
kendinize iyi bakın kızlar oradanda kocişle buluşacağız ancak yarın girerim sanırım kendinize iyi bakın
tekrar

Selam kızlar hihoyyyt
Hastaneden çıkarken eşofman en iyisi çilekcim
Zaten kotlarımız baya bi süre olmaz bize 38 giyiyodum
simdi kacımdır acaba kaydirigubbakcemile3 Bu arada resimde
hiçte öle şişko bi durusunu göremedim ben sengözlerimebaksanab

ayy kızlar çok korktum ben yaaa..
şimdi geldim hastaneden ..1 saat kadar önce wc ye gittim işim bittikten sonra peçeteye sildim birde ne göreyim kan...aman allahım dedim ne oluyo ..hemen eşimi aradım geldi dr umu aradım en yakın sağlık kuruluşuna git dedi ..gittik apar topar ..hemen aldılar acil..muayeneye girdim ..hiçbişey yok..bebiş sapasağlam..bebeğin eşi öndeymiş fakat kanama görülmedi..ve bana gördüğün kanın vaginal değilde makattan gelmiş olmasın dedi ..eve geldim tekrar wc ye gittim evet dr un dediği doğruydu .hiç zorlanmadığım halde kanama makat bölgesinde olmuş..ama canımdan can gitti..bu arada bahaneyle 1 aydır görmediğim kızımı gördüm..hala 1 hafta geriden geliyor 24+ 5 de 700 gr olmuş kızım..yani böle bişey atlatık bugün

Kızlar merhabalar,

amanın da amanın hastaneden çıkışlar planlanıyormuş :))

Ben hamile pantolonu almıştım kot ya onu giyerim ya da eşofman giyerim.

ben bi tane önden düğmeli pijama aldım.arkadaşım bi tane daha al kan felan oluyor dedi de acaba ikinci pijama yerine şöyle alt üst eşofman takımı alsam penye nasıl olur? üstü fermuarlı olur kolay emzirrim?
ne diyosunuz bu konuda?

geçmiş olsun canım. bana da geçen gün oldu . tuvalet kağıdına bi baktım kan. ama nerden geldiğini anladım. halbuki dediğin gibi o onda orayla hiç işim yoktu:) nerden çıktı niye oldu bilemedim. fazla değildi allahtan. bekledim başka gelmedi bende unuttum gitti. diyorlar ya ağırlığı arttıkça bebeğin hiç zorlamasan bile basur bile oluyormuş baskıdan dolayı. ondan mıdır nedir bu kanamalar acaba. ne dedi doktor sana?

Eylülcüm geçmiş olsun.

Bu arada Cilekk'cim bu aralar ben de senin gibi doğum sonrası kılık kıyafete taktım. Özellikle emzirirken yakası açık, önden düğmeli şeyler giymek daha rahat oluyomuş... Yazlık çok var da öyle kıyafet, kışın napıcaz bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…