- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #6.061
Ben şu an giydiklerimi giyeceğim büyük ihtimalle belden ayarlanabilir kotumu üstünede şal mal soğuk olcak zaten yada dediğin gibi eşofman çokda mühim değil ama nerden buldun taktın kafaya çilek bunu
ya gece takildi aklima yatmistik hatta..baktim esimde daha uyumamis onada sordum..
esimde diyorki;bende ciddi bisiy sorucan sandimklava: birde dün dolabimi düzelttim
söyle bi baktim kesinlikle girermem ilk anda kotlarimin icine filan ben.evet tamda kisa
denkgelicek,benim icin en iyisi esofman sanirim..
merhaba kizlar,nasilsiniz bugün..okudumda kiminde gaz sancisi kiminde asi carpmasi cok gecmis olsun..gaz bendede oluyor ama cok diil gibi..
ya dün gece bisiy geldi aklima size bi sorayim istedim..simdi bebeklerin hastane cikisi falan filan hepimiz aldikta peki biz hastaneden cikarken ne giycez?yani düsünüyorumda benim önceki pantalonlarim filan hayatta olmaz bana,önce 34 bedendim ben dogumdan hemen sonra girememki onlarin icine..dün esimle konusuyorduk oda esofman filan alalim hem daha rahat olmazmi dedi?zaten baskada sansim yok..siz napcaniz bi akil verin?
birde bazen benim göbegim cok aciyor gece uyandigimda..icim co khuzursuz oluyor o anda ama bi süre sonra geciyor,sizdede oluyormu bu?
ayy ne cok soru sordum,sustum bakinsositososito
ayy kızlar çok korktum ben yaaa..
şimdi geldim hastaneden ..1 saat kadar önce wc ye gittim işim bittikten sonra peçeteye sildim birde ne göreyim kan...aman allahım dedim ne oluyo ..hemen eşimi aradım geldi dr umu aradım en yakın sağlık kuruluşuna git dedi ..gittik apar topar ..hemen aldılar acil..muayeneye girdim ..hiçbişey yok..bebiş sapasağlam..bebeğin eşi öndeymiş fakat kanama görülmedi..ve bana gördüğün kanın vaginal değilde makattan gelmiş olmasın dedi ..eve geldim tekrar wc ye gittim evet dr un dediği doğruydu .hiç zorlanmadığım halde kanama makat bölgesinde olmuş..ama canımdan can gitti..bu arada bahaneyle 1 aydır görmediğim kızımı gördüm..hala 1 hafta geriden geliyor 24+ 5 de 700 gr olmuş kızım..yani böle bişey atlatık bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?